reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Roxeen, i dobrze jej powiedzialas. :tak: Dziwne, jak niektorzy ludzie podchodza do swojej pracy.

Pasibrzuch, na pewno Emi swoje z Ciebie wyciagnie. Nie przejmuj sie. Moja tez po kapieli juz cyca nie dostala. Dzis ja polozylam po raz pierwszy do spania w jej lozeczku. Ciekawe, jak noc przespi. Trzymajcie kciuki.

reklama
Super zakup zrobiłam, pas pani Teresy tez mialam ale mnie wpieniał. Kupiłam dziś takie coś..
Mitex
Mitex Mama poleca paso - figi AMA. Po urodzeniu dziecka Twój brzuch i biodra są nadal zaokrąglone. Powinnaś pobudzić mięśnie do aktywności, aby odzyskać szczupłą sylwetkę. Dwu - rozmiarowe figi AMA umożliwiają dopasowanie do figury. Wykończone szeroką paso - gumą profilują linię talii. Przód skonstruowany jest z dwóch warstw dzianin, wierzchnią stanowi pas zapinany na haftki - co daje możliwość regulacji stopnia spłaszczenia partii brzusznych. Noszenie tych fig minimum 8 godzin dziennie powoduje, że mimowolnie napinasz mięśnie i spalasz tkankę tłuszczową. Od samego noszenia majtek nie schudniesz, ale łącząc wszystkie wcześniejsze zalecenia szybko osiągniesz upragniony efekt.

Dorciaa - polecam, czuję sie jak XS :-D:-D a ledwie L jestem ale naprawdę talia mi się zrobiła superek. roxeen nie żebym ci potencjalną sprzedaż psuła ale dziś własnie kupilam za jedyne 85zl :szok: i teraz juz mogę sobie ubrać co chce... mam nadzieję :-D

Macy mój Jaś od początku śpi w łóżeczku! tylko nad samym rańcem jak już jasno ląduje u mnie, odkrywamy nóżki, Jaś gada a mamusia usiłuje dospać jedną ręką przytrzymująć smoczka:D

Dorciaa: to prawie zupełnie jak u mnie - o 6 rano mała ląduje u nas w łóżku - tylko zamiast smoczka dostaje cyca i śpię dalej:tak:ona się naje i też śpi i tak do 8-9 dosypiamy:-)

Roxeen: studia w 6 miesiącu zaczęłaś??:szok:matko - chyle czoła:zawstydzona/y:ja kiedyś tez myślałam, że może cos jeszcze postudiuje, ale w chorobę jedne studia mam i wystarczyć muszą, więc podziwiam zapał;-)

Macy, Pasibrzuch: u mnie po kąpieli cyc jest obowiązkowy - nie da się tego punktu w programie ominąć bo byłaby awantura na całą klatkę;-)właśnie smok zasypia mi na cycu i zaraz lądowanie w łóżeczku będzie:tak: Macy - kciuki za łóżeczko - z koszyczka juz wyrosła czy przeprowadzka z sypialni od rodziców?

Macy, a ja się teraz zaoram, a później trójca będzie orać wokół mnie ;-):-p
Roxeen wysmarujcie jakąś skargę na babsztyla, bo sobie samowolkę urządza:tak:
Kurcze ja menopauzy nie przechodzę, a w ciąży mam nadzieję, że jeszcze nie jestem:baffled: Piszę jeszcze, bo mieliśmy małą wpadkę:-p
Wcinam sobie właśnie zupkę pieczarkową i czekam aż Jaśnie Pani na jedzenie się obudzi, Olisiński kopie w ścianę, T. śpi, luzik mam :-D
Ma ktoś pożyczyć nowy kręgosłup? Mój coś się psuje ostatnio ze starości ;-)

Aga- A ona Ci nie ulewa jak jej cysia na leżąco dajesz? I jak to wygląda? Ty i ona leżycie na boczku skierowane do siebie czy jak? Ja kiedyś padłam i Polcia ze mną w łózku cysia na leżąco dostawała - tzn ja to jak przez mgłę pamiętam, ale potem cała pościel w plamach mleka i nie wiem czy to mój cycuś tak narozrabiał (bo oczywiście byłam tak martwa, że nie byłam w stanie go schować do stanika) czy Polcia ulewała?

Macy - Kciukasy za małą. Na pewno pokocha swoje nowe łóżeczko!

Ja pas miałam kupić pod sukienkę ale w końcu nie kupiłam i chyba już sobie daruję. Wydaje mi się, że na tym etapie którym jesteśmy to mięśnie już wróciły do swoich rozmiarów a nasze oponki to tłuszczyk i skóra rozciągnięta. :(

Wstyd sie przyznac , ale moja mal spi od poczatku w swoim lozeczku nawet jak ma gorsze dni wtedy siedze u niej w pokoju dluzej ale zawsze u niej .Nigdy nie zanosze jej do nas.
Moje niunie sa nauczone ze mama jest i zawsze przyjdzie, ale kazdy ma osobne lozko .Najgozej sie podac , ja niekikidy przychodze do lozeczka 15 razy, ale Mia wie ze to jej miejsce a mama jest obok . Wydaje mi sie , ze to dobre bo niedlugo mala zacznie byc bardziej zywa i wtedy musi wiedziec , ze mama owszem , ale nie ma jej na wylacznosc.

Pumpkin - nie ma to jak odarcie ze złudzeń :-D:-D to tak tymczasowo coby lepiej na tym chrzcie wyglądać :-D
Mój Tymek tez w nocy na leżąco cyca. Ja leżę totalnie na boku a on delikatnie i głowka w moja stronę. Ten cyc to parę minut, potem się odsuwam i śpimy - właśnie doczytalam, że to bardzo dobre dla malucha i wersje typu.. uzależni się i nie będziemy miec czasu dla siebie mam gdzies..

Macy trzymam kciuki! Moj zasypia w kolysce zawsze, za to pierwsze budzenie to my mamy koło 2.00 w nocy i ląduje już koło mnie. :tak:

dormark - podziwiam, mnie na takie coś nie stać emocjonalnie chyba.. poza tym 15 razy wstawać... matko współczuje choć może na przyszlośc będziesz mieć super.

Ostatnia edycja:
dziewczyny ratunku!!!!

nie wiem czy nie dopada mnie grypa żołądkowa! wymiotuję i mam rozwolnienie i starsznie mi się w głowie kreci. gorączki jeszcze nie mam.nie wiem może panikuję ale nie chce zarazic małej. co robic???

reklama
Beti, z tego, co pamietam, karmisz piersia. Pij duzo i karm. Mala dostanie przeciwciala od Ciebie i wieksza szansa, ze sie nie zarazi. Zdrowka zycze.

Kaja, to mowisz talie osy odzyskalas. :-D

Dzieki dziewczyny za kciuki. Mala na razie spi w lozeczku. Przebudzila sie godzine temu i zawolala o cyca. Dostala i jeszcze z otwartymi oczkami poszla spac. U nas koszyk na poczatku byl koniecznoscia. Lozeczka nie ma gdzie wstawic w naszym pokoju, mimo moich wielu kombinacji. Powoli wyrasta z koszyka, a nie chcialam robic tego na ostatnia chwile, bo potem roznie to bywa. A tak bylo milo... Nawet z lozka nie musialam wychodzic, zeby ja karmic. Tylko lapy wyciagnac. Skonczylo sie rumakowanie. :-)

Do góry