reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

laski awaria spotkałam znajomego ja pcham wózek a on się mnie pyta czy już w ciąży z drugim!? bo brzuch mam!:angry: a gdzie jest napisane że po porodzie mam być druga Heide Klum?! i zaczelam te parszywe brzuszki!
dajcie póki namiar na ten pas co mi brzuch schowa, tylko jaki rozmiar jak mój flak ma 100cm w obwodzie:sorry2:

reklama
Kaja, a u nas chyba dzis 5...:baffled: Szlag czlowieka juz na te pogode bierze. A Ty sie juz na menopauze piszesz? Moze jeszcze jedna dzidzia?

Macy... w "dziup" chcesz... :-D

kaja błagam przestań:-D Lepiej napisz czy będziesz pażdzierniuszka czy grudniuszka:-D?
następna się prosi... halo.... 9 kwietnia stawiam na 40 urodziny... wiec jak dla mnie kochane to już tylko menopauza... :-Dchoć jakby mnie znajomy Dorciaa spotkał to pewnie też podejrzewałby mnie o jakiś 4-5 miesiąc :szok:

A kiedy lecisz jola?

Patrysia, laska jestes, wiec na pewno bedziesz ladnie wygladala! :tak:

W niedziele w nocy, opiero w poniedzialek bede w domku:tak: i zacznie sie przygotowywanie chrzcin, tylezmojego wypoczynku:-D

laski awaria spotkałam znajomego ja pcham wózek a on się mnie pyta czy już w ciąży z drugim!? bo brzuch mam!:angry: a gdzie jest napisane że po porodzie mam być druga Heide Klum?! i zaczelam te parszywe brzuszki!
dajcie póki namiar na ten pas co mi brzuch schowa, tylko jaki rozmiar jak mój flak ma 100cm w obwodzie:sorry2:

Trzasnelas go?:confused:

wy tu wszystkie piszecie jak to ładnie wam wasze dzieciaczki do rana przesypiają, ewentualnie z jedną pobudką na karmienie a moja za to coraz gorzej śpi ! budziłą isę już około 4 rano na karmienie pierwszy raz a teraz budzi mi się koło 23, potem około 2, 5 maaaasakra jakaś ! :no:

Moja tez spi o wiele gorzej, spała od 20 do 7 rao z 1 ewentualnie 2 pobudkami, a teraz budzi sie 3, 4 razy...
wiecnie tylko u Ceibie jest gorzej;-)
Witajcie!!
I ja mam jakieś przesilenie wiosenne... Nie wiem co się ze mną dzieje! Nie potrafie się zorganizowac, chodze jak smutak jakis, zero usmiechu, zero czegokolwiek..
Czytałam Was, ale siły odpisać nie miałam :(
Adaś coś już drugą noc kiepsko śpi, nie wiem co z nim :(
Jakiś dziwny siusiak mu się zrobił, taki grubszy 'u nasady'!! Czy to coś nie tak? Zawsze był taki sam... :(
Z S. mamy ciche chwile...
I do bani jest!!
Nawet to słonko nie cieszy... :(

Poślijcie mi mocnego kopa, może coś pomoże... :(

Emilcia... 3maj sie dzielnie i duzo usmiechu zycze!!!!

Dziewczyny zasnely , to ja zabieram ise za siebie a musze jeszcze pranie powiesic .
Musze wam sie przyznac , ze dzis lecze kaca wczoraj wypilismy z mezem proseko i dzis czuje skutki . Dobrze , ze pogoda ladna to wyjde na dwor i do wieczora jakos wytrzymam.

Zazdroszcze tego kaca, naprawde:zawstydzona/y: Ja juz 2,5 roku nie miałam w ustach zadnych % i tak mi tego juz brakuje... ale jakos jeszcze wytrzymam te pól roku:-p;-)

My zaliczyłysmy 3,5h spacerku:tak:Starsza wyszalała sie na placu zabaw, a Agata sie wydarła:-D:-pNo i zaliczyłysmy 1 publiczne karmienie, ale juz inaczej jej uspokoic nie mogłam:tak:Ale fajnie było, bo ludzie jak zobaczyli, ze karmie to zajeli mi sie Paulinka;-) I takna mnie dziwnie patrza, ze z dwójka takich małych dzieci jestem:-D

Mój mąż w nocy pojechał do Ostrołęki, a ja po wczorajszej jego kolizji sie tylko martwie:zawstydzona/y:W nocy bedzie wracał i mam nadzieje, ze bezpiecznie do nas wróci...

Jak Paulinka wstanie to zjemy i pedzimy znów na dwór, przynajmniej czas szybko mi zleci i nie bede sie martwiła o P.:tak:

miłego słonecznego popołudnia zycze!

Sylwia, pochwal się potem fryzurką, a z Oskarkiem poczekajcie do tego 1 kwietnia.

Agagsm, ja też uwielbiam te poranki, kiedy podchodzę do niej z oczami na zapałkach, a tu od razu bezzębny uśmiehc od ucha do ucha :-)

Emilcia, ode mnie też kopas w dupas! Idź wygrzej się w słoneczku z małym, może poprawi Ci się humor?

Macy, ja właśnie kupiłam sobie bawełniany do karmienia :-D bo mam dość tych koronkowych, są niewygodne, no ale w ciąży miałam prawo o ty:-Dm nie wiedzieć :baffled:

Asiax, my też na żywca szliśmy od początku związku, M miał refleks taki, że mała pojawiła się dopiero, jak powiedzieliśmy że już się staramy :-)

Dorciaa, moja koleżanka była z mężem na porodówce na wizycie i jej mąż zauważył laskę z wózkiem i tekst do żony: patrz, dopiero co urodziła i znowu w ciąży! :-D Faceci to inny lud po prostu :-D

A my wróciłyśmy ze spaceru połączonego z zakupami, kupiłam małej skarpetki, bodziaki z krótkim rękawkiem i kurteczkę na wiosnę. No i stwierdziłam, że trzeba zadbać o figurę, więc cisnęłam wózek na maksa i teraz nogi wchodzą mi w doopkę :-D a no i ta dam! spacerowałam w dżinsach i t-shircie! Jakoś nie tęskno mi za kurtkami :-)

Ja prubuje obudzic Nicol i tez gotowa do wyjscia Mia juz czeka ubrana i spi przy otwartym oknie.
Kac mnadal trzyma, ale jest juz lepiej.

ja mam trzeci dzień jazda bez trzymanki mała tylko przy cycku by wisiała i ciamcioliła go, co za maruda ja już wymiękam, chyba ona przechodzi manopauzę:baffled:

Oh pogoda cuuuuudo:-)właśnie wróciliśmy z dworu:-)teraz robie obiadek i już wnet jest :tak:nie chciałam czekać na spacerek az po obiedzie to słońce wołało do mnie i siub byłam szybciej z moimi smykami:-)
masakra co za tekst mógł to zachowac dla siebie:no:tym facetom naprawde niekiedy mózgu brak:no:

reklama
Dzięki dziewczyny, wiem już co jest na topie :-D
A ja po raz pierwszy założyłam dzisiaj normalny biustonosz, bo mam bluzkę, w której byłoby widać super sexi wkładki laktacyjne ;-) i kurcze normalnie cycki i się z niego wylewają :tak: to mi się podoba :-)
Zastanawiam się, czy kupować na wiosnę małej buciki, czy wystarczą skarpeteczki? Jak myślicie?

Ja kupiłam takie miękkie trampeczki. Fajnie w nich wygląda. Jak będzie cieplej to juz napewno będą za małe (a pisąlo na nich że od 6-12 m-cy).

Witajcie!!
I ja mam jakieś przesilenie wiosenne... Nie wiem co się ze mną dzieje! Nie potrafie się zorganizowac, chodze jak smutak jakis, zero usmiechu, zero czegokolwiek..
Czytałam Was, ale siły odpisać nie miałam :(
Adaś coś już drugą noc kiepsko śpi, nie wiem co z nim :(
Jakiś dziwny siusiak mu się zrobił, taki grubszy 'u nasady'!! Czy to coś nie tak? Zawsze był taki sam... :(
Z S. mamy ciche chwile...
I do bani jest!!
Nawet to słonko nie cieszy... :(

Poślijcie mi mocnego kopa, może coś pomoże... :(

Może idź z nim do lekarza. Na siusiaczka trzeba uważać.

My po spacerku, zaraz zjemy obiad i ruszamy na zakupy i do teściów bo świniobicie było.

Do góry