reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Cześć Dziewczyny

Mój M jak dzisiaj zobaczył że taka piękna pogoda to stwierdził, że bierze wolne i dzisiaj robimy dzień rodzinny, więc tylko się przywitam i uciekam bo już się drze że na kompie siedzę. Może macie jakieś pomysły jak mu to wynagrodzić wieczorem :-p

reklama
Yola - ja juz mam 3cią @ od porodu. zaczeła sie wczoraj albo przed wczoraj (wszystkie dni takie same wiec juz sie gubie troche) U mnie nie ma to nic wspolnego z ćwiczeniami.
Te co maja "menopauze" niech sie ciesza! ja liczylam na odroczenie wyroku przy karmieniu piersia ale natura nie okazala mi laski w tym wzgledzie.

Emilcia - Głowa do góry a siusiak do pediatry - tak na wszelki wypadek.

Dorcia - Nie przejmuj sie wcale. Faceci to cymbaly czasem.

Sylwia - Poczekaj do kwietnia na badania. Zmiana srodowiska moze byc dobrym pomyslem, ale nic na sile.

e_milcia zasadzam Ci kopniaka z samego Poznania !!! usmiechnij się ! nie warto się smutać w taki śliczny dzionek - weź małego na spacerek, dotlenisz się, wygrzejesz na słonki i zobaczysz ze będzielepiej !!! :tak::tak::tak:

Evi_G ciesze się w takim razie ze nie jestem sama z czestym budzieniem w nocy :zawstydzona/y:

macy chciałąś przeciez trojeczke hihihi :-D

sylwi100 to dla Ciebie w taki razie też zasadzam kopniaka ze hej !

heh nie ma to jak wracac do odpisywania postu po 4 godzinach hahaha :szok:

Dorcia ja za taki tekst bym w pysk walnęła hehe no musiało być naprawde niezręcznie jak powiedziałas ze nie jesteś w ciąży - bezczebelny ! :tak:

nadineczka nie jesteś sama - ja już też wymiękam i przyznam się bez bicia że aż czasami zaklenie mi sie w myślach ze ona tak marudzi i potem czuje isę jeszcze gorzej że wyrodną matką jestem :no::-(

ehhh myślałam ze wieczorem odp[oczne a tu do teściowej na imieninową kawusie musze jechac maaaaatko kochana !

Yol_a, kurka wodna, wszystkie okres juz macie. To co, ja w ciazy jestem czy co?!
Ja też nie mam @ i oby ten stan trwał jak najdłużej - bo na menopauzę u 26latki chyba za szybko?:-D

Dorciaa: nosz co za palant - faceci to myślą, że rodzimy i brzucha nie ma i 60 w pasie od razu:nerd:

My na spacerku byłyśmy ze 3h - ależ cieplutko i cudooownie:-):tak::-D:cool2: teraz mi nogi z tyłka wyłażą tak się zlazłam :-p

Nie pamiętam kto, ale któraś pisała, że się mąż zdziwił, że po porodzie dalej ma brzuszek i w szoku był.... Więc skoro faceci, co mają ciężarne albo dzieciate kobietki mają niewiele pojęcia to czego można oczekiwać od całej reszty?

Ja wlasnie wrocilam ze spacerku , zaraz robiekolacj dzieciaki ida spac .Wiedzie , ze po tym spacerku kac calkowicie znikl.Nie ma to jak dotlenienie .
Dorcia-tak to jest z facetami szyszka mu.

dziewczyny nasze forum powinno jakiegoś nobla dostać za tak sumienne i gorliwe zalesianie terenu!!!!!zrobiłam 5o lekkich brzuszków, bo gin mi po cc w zasadzie jeszcze nie pozwolił zobaczymy czy mnie będzie jutro brzuch bolał, jak nie to jutro 100...:D hihi do Kręglickiej to mi jeszcze daleko, no ale ważne że chęci są:p

E: no tak pomyliłam przeglądarki, jakby co nadal żółta jestem:D

Tysiolek, ja tam mogę i mieć trzeciego dzieciaczka. Kiedyś. Jeszcze nie teraz. Zaorać się nie dam jak Kacha_wawa ;-)

Roxeen, zdrowe podejście masz do tych studiów. A Ty studiujesz dziennie czy zaocznie? Dużo zyskasz na tym indywidualnym toku. A im możesz wysłać szyszki. ;-)

reklama
Udało mi się dzisiaj przypilnować Emi i złapałam ją o 19.00 na kąpiel :-) a była tak śpiąca, że nawet po kąpieli cyca nie chciała, od razu poszła spać. Kurcze, nie wiem, czy przy jej marnym ostatnio apetycie nie zacznie mi zanikać mleko :szok::no:

Roxeen, no i dobrze jej powiedziałaś :-)

Do góry