reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Cześć Dziewczyny

Mój M jak dzisiaj zobaczył że taka piękna pogoda to stwierdził, że bierze wolne i dzisiaj robimy dzień rodzinny, więc tylko się przywitam i uciekam bo już się drze że na kompie siedzę. Może macie jakieś pomysły jak mu to wynagrodzić wieczorem :-p

reklama
Yola - ja juz mam 3cią @ od porodu. zaczeła sie wczoraj albo przed wczoraj (wszystkie dni takie same wiec juz sie gubie troche) U mnie nie ma to nic wspolnego z ćwiczeniami.
Te co maja "menopauze" niech sie ciesza! ja liczylam na odroczenie wyroku przy karmieniu piersia ale natura nie okazala mi laski w tym wzgledzie.

Emilcia - Głowa do góry a siusiak do pediatry - tak na wszelki wypadek.

Dorcia - Nie przejmuj sie wcale. Faceci to cymbaly czasem.

Sylwia - Poczekaj do kwietnia na badania. Zmiana srodowiska moze byc dobrym pomyslem, ale nic na sile.

e_milcia zasadzam Ci kopniaka z samego Poznania !!! usmiechnij się ! nie warto się smutać w taki śliczny dzionek - weź małego na spacerek, dotlenisz się, wygrzejesz na słonki i zobaczysz ze będzielepiej !!! :tak::tak::tak:

Evi_G ciesze się w takim razie ze nie jestem sama z czestym budzieniem w nocy :zawstydzona/y:

macy chciałąś przeciez trojeczke hihihi :-D

sylwi100 to dla Ciebie w taki razie też zasadzam kopniaka ze hej !

heh nie ma to jak wracac do odpisywania postu po 4 godzinach hahaha :szok:

Dorcia ja za taki tekst bym w pysk walnęła hehe no musiało być naprawde niezręcznie jak powiedziałas ze nie jesteś w ciąży - bezczebelny ! :tak:

nadineczka nie jesteś sama - ja już też wymiękam i przyznam się bez bicia że aż czasami zaklenie mi sie w myślach ze ona tak marudzi i potem czuje isę jeszcze gorzej że wyrodną matką jestem :no::-(

ehhh myślałam ze wieczorem odp[oczne a tu do teściowej na imieninową kawusie musze jechac maaaaatko kochana !

Yol_a, kurka wodna, wszystkie okres juz macie. To co, ja w ciazy jestem czy co?!
Ja też nie mam @ i oby ten stan trwał jak najdłużej - bo na menopauzę u 26latki chyba za szybko?:-D

Dorciaa: nosz co za palant - faceci to myślą, że rodzimy i brzucha nie ma i 60 w pasie od razu:nerd:

My na spacerku byłyśmy ze 3h - ależ cieplutko i cudooownie:-):tak::-D:cool2: teraz mi nogi z tyłka wyłażą tak się zlazłam :-p

Nie pamiętam kto, ale któraś pisała, że się mąż zdziwił, że po porodzie dalej ma brzuszek i w szoku był.... Więc skoro faceci, co mają ciężarne albo dzieciate kobietki mają niewiele pojęcia to czego można oczekiwać od całej reszty?

Ja wlasnie wrocilam ze spacerku , zaraz robiekolacj dzieciaki ida spac .Wiedzie , ze po tym spacerku kac calkowicie znikl.Nie ma to jak dotlenienie .
Dorcia-tak to jest z facetami szyszka mu.

dziewczyny nasze forum powinno jakiegoś nobla dostać za tak sumienne i gorliwe zalesianie terenu!!!!!zrobiłam 5o lekkich brzuszków, bo gin mi po cc w zasadzie jeszcze nie pozwolił zobaczymy czy mnie będzie jutro brzuch bolał, jak nie to jutro 100...:D hihi do Kręglickiej to mi jeszcze daleko, no ale ważne że chęci są:p

E: no tak pomyliłam przeglądarki, jakby co nadal żółta jestem:D

Tysiolek, ja tam mogę i mieć trzeciego dzieciaczka. Kiedyś. Jeszcze nie teraz. Zaorać się nie dam jak Kacha_wawa ;-)

Roxeen, zdrowe podejście masz do tych studiów. A Ty studiujesz dziennie czy zaocznie? Dużo zyskasz na tym indywidualnym toku. A im możesz wysłać szyszki. ;-)

reklama
Udało mi się dzisiaj przypilnować Emi i złapałam ją o 19.00 na kąpiel :-) a była tak śpiąca, że nawet po kąpieli cyca nie chciała, od razu poszła spać. Kurcze, nie wiem, czy przy jej marnym ostatnio apetycie nie zacznie mi zanikać mleko :szok::no:

Roxeen, no i dobrze jej powiedziałaś :-)

Do góry