reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziewczyny zasnely , to ja zabieram ise za siebie a musze jeszcze pranie powiesic .
Musze wam sie przyznac , ze dzis lecze kaca wczoraj wypilismy z mezem proseko i dzis czuje skutki . Dobrze , ze pogoda ladna to wyjde na dwor i do wieczora jakos wytrzymam.

reklama
Morka, zresz zle nasiona! :-D ;-)
macy a ja sie troche boje czy Olus dobrze podroz zniesie:sorry2:
Dobrze bedzie, nic sie nie boj. Na pewno da rade. Tez bym zrezygnowala z pajacyka - jak radzi Labamba, lepiej ubierac na cebulke, bo wtedy masz wieksza swobode zdejmowania ciuszkow, a za takimi dzieciaczkami latwo nie jest nadazyc. Body z krotkim rekawkiem, bluzeczka, chyba zamiast ogrodniczek dalabym zwykle spodnie, bo jak Ci fundnie kuponik, to latwiej bedzie go przebierac (pomysl o przewijaniu w samolocie... :baffled:), wspomniany sweterek i kurteczka. Nie wiem, jaka pogoda jest teraz w Polsce, wiec nie wiem, czy rajstopy czy tylko skarpetki, ale troche dluzsze (h&m ma takie). I jeszcze co moge doradzic, zebys miala cos do picia dla Olusia na startowanie i ladowanie samolotu. Czytalam, ze to bywa najgorsze dla maluszkow, jak im sie uszka zapychaja.

WITAM:-)
U nas także piękne słoneczko:-)
Co do bucików to ja także ich nie nosze jedynie takie hmm kapcioszki ale zakłada się je także w stylu skarpetek lub takie buciki mieciutkie ale to jedynie na spacerki:tak:

u nas na wszystko z nimi ma szał :-D

skarpetki wystarczą:tak: a latem bose stópki :-D choć buciki ja mam z 5 par i wszystkie dostałam i nie wiem po co ale jak mam to zakładam (na razie 2 pary z nich jedne miał raz a drugie 2 razy:sorry2:) tylko jak mały jedzie w foteliku bo kombinezon nie ma stópek ;-) ale później jak będzie ciepło już nie potrzebne
E_milcia mój też ma takiego siusiaka a kopniaka zaraz dostaniesz i to pewnie nie jednego to przestaniesz się smucić ;-)
url

Macy ja jeszcze nie dostałam
ten kopniak jest DE BEST!!!!!!!!!!!:-D
Moje dziecie dostało wczoraj hustawke z fischer price i sie buja,a jaka radocha przy tym :-Di gada do zawieszonych rybek.

Mi tez kop na rozped potrzebny:tak:

Mój dziad dzisiaj znów mial romowe z wychowawczynia w szkole,Oskar zachowuje sie ponizej jakiejkolwiek krytyki,chyba skonczy sie na zmianie szkoły niestety:no:psycholog nic nie moze bez diagnozy ,a testy dopiero 1 kwietnia:sorry2:uwazam tez ,ze Oskarowi od poczatku przypieli etykietke tego zlego,i cokolwiek sie wydarzy to podejrzenia na niego padaja a ipani jest chyba troszke nadgorliwa w swoich osadach.Nie wierze ,ze na 26 dzieci w klasie tylko on jeden tak cuduje,mysle ,ze moze dzieciaki mu dokuczaja czy co:-(noz cholera jak nie kijem to cie pałą:-(z kazdej strony cos ,nosz dosyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyc mam juz:growl::growl::growl::growl::growl::growl::sad::sad::sad:
zawsze kogoś sobie znajdą:cool:przeczekaj do tego 1 kwietnia a potem zobaczysz jak dalej sparawa się będzie posuwać :tak:

Kochane ja mam chrzest w tą niedziele a sama nie mam co ubrać:baffled:dobra coś znalazłam i myśle ze będe fajnie wyglądać(na bank musi być to spódniczka bo w spodnie nie wleze a teraz kasy nie mam na nowe ciuchy)tylko czy podobam się w taki zestawie jaki wyszukałam hmm powiem że tak ale bluzka już nie tak leży jak przed ciaża bo teraz mam brzuchol ech i sama mam dylemat co ubrać aby ładnie wyglądać:sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Picie w czasie startu i lądowania obowiązkowo, nie pamiętam jak karmisz ale w końcu będziesz i tak przypięta z małym to może cyc... :-D
Oświadczam, że też nie mam @ i jakby to była menopauza to ja akurat nie miałabym nic przeciwko temu :tak:
U nas 18,9 stopni, mały ubrany leciutko, przykryty kocykiem spi smacznie na ogrodzie. A ja... kurde wypadałoby jakieś okon umyć... :szok:

Kaja, a u nas chyba dzis 5...:baffled: Szlag czlowieka juz na te pogode bierze. A Ty sie juz na menopauze piszesz? Moze jeszcze jedna dzidzia?

Witajcie!!
I ja mam jakieś przesilenie wiosenne... Nie wiem co się ze mną dzieje! Nie potrafie się zorganizowac, chodze jak smutak jakis, zero usmiechu, zero czegokolwiek..
Czytałam Was, ale siły odpisać nie miałam :(
Adaś coś już drugą noc kiepsko śpi, nie wiem co z nim :(
Jakiś dziwny siusiak mu się zrobił, taki grubszy 'u nasady'!! Czy to coś nie tak? Zawsze był taki sam... :(
Z S. mamy ciche chwile...
I do bani jest!!
Nawet to słonko nie cieszy... :(

Poślijcie mi mocnego kopa, może coś pomoże... :(

Moje dziecie dostało wczoraj hustawke z fischer price i sie buja,a jaka radocha przy tym :-Di gada do zawieszonych rybek.

Mi tez kop na rozped potrzebny:tak:

Mój dziad dzisiaj znów mial romowe z wychowawczynia w szkole,Oskar zachowuje sie ponizej jakiejkolwiek krytyki,chyba skonczy sie na zmianie szkoły niestety:no:psycholog nic nie moze bez diagnozy ,a testy dopiero 1 kwietnia:sorry2:uwazam tez ,ze Oskarowi od poczatku przypieli etykietke tego zlego,i cokolwiek sie wydarzy to podejrzenia na niego padaja a ipani jest chyba troszke nadgorliwa w swoich osadach.Nie wierze ,ze na 26 dzieci w klasie tylko on jeden tak cuduje,mysle ,ze moze dzieciaki mu dokuczaja czy co:-(noz cholera jak nie kijem to cie pałą:-(z kazdej strony cos ,nosz dosyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyc mam juz:growl::growl::growl::growl::growl::growl::sad::sad::sad:

Pasibrzuch, Zawitkowski kiedys mowil - narzad ruchu rozwija sie w ruchu. Na buciki za wczesnie. Poza tym dobre buty dobrze kosztuja, wiec daj sobie spokoj. Skarpetki sa ok. My pierwsze buty mlodemu kupilismy, jak zaczal chodzic. Tez sie czaje na zwykly biustonosz, bo te do karmienia to powinny sie nazywac mega antyseksy, a ja lubie miec ladna bielizne.

Yol_a, kurka wodna, wszystkie okres juz macie. To co, ja w ciazy jestem czy co?!

Jola.24, ubierz Olusia tak, zeby sie w samolocie nie zgrzal. Zazdroszcze tej podrozy...

E_milcia, moze jakies zapalenie sie Adasiowi wdalo w tego siusiaka?

Ja zrezygnowałabym z pajacyka, zamiast bluzeczka, w Polsce już przecież ciepło, no i kocyk żeby okryć w razie czego;-)
Ja @ dostałąm raz ale trwała tylko 2 dni:dry:
Jeśli chodzi o buciki to ja również ubieram bo są przecież dopełnieniem stroju;-)

Morka, zresz zle nasiona! :-D ;-)

Dobrze bedzie, nic sie nie boj. Na pewno da rade. Tez bym zrezygnowala z pajacyka - jak radzi Labamba, lepiej ubierac na cebulke, bo wtedy masz wieksza swobode zdejmowania ciuszkow, a za takimi dzieciaczkami latwo nie jest nadazyc. Body z krotkim rekawkiem, bluzeczka, chyba zamiast ogrodniczek dalabym zwykle spodnie, bo jak Ci fundnie kuponik, to latwiej bedzie go przebierac (pomysl o przewijaniu w samolocie... :baffled:), wspomniany sweterek i kurteczka. Nie wiem, jaka pogoda jest teraz w Polsce, wiec nie wiem, czy rajstopy czy tylko skarpetki, ale troche dluzsze (h&m ma takie). I jeszcze co moge doradzic, zebys miala cos do picia dla Olusia na startowanie i ladowanie samolotu. Czytalam, ze to bywa najgorsze dla maluszkow, jak im sie uszka zapychaja.

Dzieki dziewczynki za porady, ogrodniczki mam rozpinane w kroku, wiec nie bedzie problemu z przewijaniem a w pasie go przynajmniej ne beda uciskac, no i macie racje z tym pajacem, zrezygnuje z niego a w zamian za tymi dluzszymi skarpetkami sie rozejze:tak: bo chodzi mi tylko o nozki zeby mu cieplo bylo.:-) O piciu wiem i biore mleczko i erbatke;-)

witam w ten słoneczny dzień :)
zaraz zabieram mojego szkraba na spacerek, u nas jest śliczna pogoda.
Wczoraj byłam z mamuską na zakupy i kupiliśmy małemu wszystko na chrzest, tzn śpioszki, body i takie skromne ubranko na to z polaru. No i jeszcze do wózka biały kocyk i poduszeczkę.
Chrzciny mamy w lany poniedziałek na 10:30. Mam nadzieję że po drodze do kościoła nie zleją nas wodą :)
życzę miłego dnia

reklama
Do góry