reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Moje dziecie dostało wczoraj hustawke z fischer price i sie buja,a jaka radocha przy tym :-Di gada do zawieszonych rybek.

Mi tez kop na rozped potrzebny:tak:

Mój dziad dzisiaj znów mial romowe z wychowawczynia w szkole,Oskar zachowuje sie ponizej jakiejkolwiek krytyki,chyba skonczy sie na zmianie szkoły niestety:no:psycholog nic nie moze bez diagnozy ,a testy dopiero 1 kwietnia:sorry2:uwazam tez ,ze Oskarowi od poczatku przypieli etykietke tego zlego,i cokolwiek sie wydarzy to podejrzenia na niego padaja a ipani jest chyba troszke nadgorliwa w swoich osadach.Nie wierze ,ze na 26 dzieci w klasie tylko on jeden tak cuduje,mysle ,ze moze dzieciaki mu dokuczaja czy co:-(noz cholera jak nie kijem to cie pałą:-(z kazdej strony cos ,nosz dosyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyc mam juz:growl::growl::growl::growl::growl::growl::sad::sad::sad:

Witam, misiek usnął, więc troszku poczytałam, zaraz biorę się za resztę okien, jeszcze tylko 5 zostało.

Ja kupiłam jedne buciki, takie mięciutkie trampeczki i nieraz zakładam.

Macy, ja też nie mam jeszcze @, ale od miesiąca brzuchal mnie pobolewa, więc nie wiem o co chodzi, a serduszkowanie pełną parą bez zabezpieczenia, ale liczę na refleks M, bo skoro po Hubercie zabezpieczałam się tylko rok i wpadki nie było, to może teraz też się uda:-):-):-)

Sylwia, mojemu synowi też niestety przypięli etykietkę właśnie w 1 klasie, potem czy coś on zrobił, czy ktoś jemu coś zrobił to i tak była jego wina, a przecież ja widziałam jak on się zachowuje np. w towarzystwie dzieci naszych znajomych i nigdy nikomu krzywdy nie zrobił, on tylko oddawał jak ktoś go pierwszy uderzył, bo wpoiłam mu że nie można skarżyć, zresztą M kiedyś mu powiedział, jak Cię ktoś uderzy to oddaj a nie leć na skargę.
I w tym roku jak poszedł do gimnazjum, wychowawczyni powiedziała mi że tak ją straszyli nauczyciele z podstawówki że będzie miła Huberta w klasie, a ona mówi że nie bardzo wie o co im chodziło, ponieważ zachowaniem nie odbiega od innych dzieci, uczy się bardzo dobrze, jedyne co zauważyła, to często posiada większą wiedzę niż niektórzy nauczyciele i to ich chyba denerwowło.
Także nie przejmuj się, poczekaj spokojnie na testy i dopiero podejmij decyzję.
Trzymam kciuki.

Ostatnia edycja:
Heloł
moja @ to bardziej wygląda na oczyszczanie ale to chyba niemożliwe. Wystarcza mi wkładka;-). Myślicie, ze ćwiczenia mogły mieć wpływ? Ale blizna po cc już zagojona więc nie wiem. Pumpkin miałaś tak?
emilcia kopa w doopkę i bierz się do życia!!!
macy to ciąża na 100%, ja u siebie podejrzewałam menopauzę;-)
sylwia współczuję problemów z synusiem, ale czasem tak jest, że wszystko leci na jedno dziecko niezależnie od sytuacji:no:a i dawno Ci chciałam powiedzieć podoba mi się jak nazywasz swojgeo męża, tyle w tym czułości;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
asiax no to masz męża z super refleksem;-):szok:

Yol_a, ciaza mowisz...To ja chyba pracy domowej z wychowywania do zycia w rodzinie nie odrobilam, bo tylko przez paczkowanie teraz by sie udalo;-)

ASIAX, kurka wodna, odwazna jestes. :szok:;-):-D

Witam porannie:-)
U nas pakowania ciag dalszy i mam dylemat jak ubrac Olusia na podroz?:sorry2: Planuje body, cienkiego pajacyka, ogrodniczki,skarpetki, sweterek i kurtke myslicie ze bedzie ok?

Milego dzionka
Ja zrezygnowałabym z pajacyka, zamiast bluzeczka, w Polsce już przecież ciepło, no i kocyk żeby okryć w razie czego;-)
Ja @ dostałąm raz ale trwała tylko 2 dni:dry:
Jeśli chodzi o buciki to ja również ubieram bo są przecież dopełnieniem stroju;-)

Witajcie!!
I ja mam jakieś przesilenie wiosenne... Nie wiem co się ze mną dzieje! Nie potrafie się zorganizowac, chodze jak smutak jakis, zero usmiechu, zero czegokolwiek..
Czytałam Was, ale siły odpisać nie miałam :(
Adaś coś już drugą noc kiepsko śpi, nie wiem co z nim :(
Jakiś dziwny siusiak mu się zrobił, taki grubszy 'u nasady'!! Czy to coś nie tak? Zawsze był taki sam... :(
Z S. mamy ciche chwile...
I do bani jest!!
Nawet to słonko nie cieszy... :(

Poślijcie mi mocnego kopa, może coś pomoże... :(

|Eee tam kopa od razu, pozytywna energie ci przesylam;-)

Moje dziecie dostało wczoraj hustawke z fischer price i sie buja,a jaka radocha przy tym :-Di gada do zawieszonych rybek.

Mi tez kop na rozped potrzebny:tak:

Mój dziad dzisiaj znów mial romowe z wychowawczynia w szkole,Oskar zachowuje sie ponizej jakiejkolwiek krytyki,chyba skonczy sie na zmianie szkoły niestety:no:psycholog nic nie moze bez diagnozy ,a testy dopiero 1 kwietnia:sorry2:uwazam tez ,ze Oskarowi od poczatku przypieli etykietke tego zlego,i cokolwiek sie wydarzy to podejrzenia na niego padaja a ipani jest chyba troszke nadgorliwa w swoich osadach.Nie wierze ,ze na 26 dzieci w klasie tylko on jeden tak cuduje,mysle ,ze moze dzieciaki mu dokuczaja czy co:-(noz cholera jak nie kijem to cie pałą:-(z kazdej strony cos ,nosz dosyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyc mam juz:growl::growl::growl::growl::growl::growl::sad::sad::sad:

Moze to chwilowe wybryki, to tylko dzziecko:tak:

macy a ja sie troche boje czy Olus dobrze podroz zniesie:sorry2:

ale ta mata do tańczenia fajna - myślicie, że dla 11latki też by mogła być? Moja bratanica lubi tańczyć, więc bym jej kupiła na urodzinki czy jakąś okazję:tak:

Moja córka ma 10 lat i jest w posiadaniu maty. szaleją na niej razem z 12 letnia koleżanką, także spoko możesz kupić bratanicy. Ja też z niej korzystałam, wciąga:-)

reklama
Co wy z tą @? Umawiacie się czy co? Ja na szczęście widzę że nie ja jedna mam menopauzę:-D Ani hu hu:shocked2: Nawet brzucho nie boli:baffled:
My już po pierwszym spacerku i jedziemy dermatologa coby Bubusia obejrzał. Bo dalej ją wysypuje. Raz schodzi i raz wychodzi i tak w kółko:dry:
Miłego dnia kobitki:-)

Do góry