reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

hejjjjj hooooooooo wszystkim w ten słoneczny dzionek :)
oby taka pogoda już się trzymała cały czas bo odrazu lepiej się funkcjonuje !:tak:

Pasibrzuch może kup małej ciastoline bo u dzieci mojej siorki i kuzynki ciastolina robi furore i taka osmiorniczka do wyciskania :-D nawet mój M może się nią godzinami bawić hehe

wy tu wszystkie piszecie jak to ładnie wam wasze dzieciaczki do rana przesypiają, ewentualnie z jedną pobudką na karmienie a moja za to coraz gorzej śpi ! budziłą isę już około 4 rano na karmienie pierwszy raz a teraz budzi mi się koło 23, potem około 2, 5 maaaasakra jakaś ! :no:

yoL-a może jakiś wpływi miały ćwiczenia albo i nie - ja już miałam jeden okres miesiąc temu a drugiego brak mimo ze powonien być w sobote - ale pewnie zanim się regularnie wszystko ułozy to troszkę minie :tak:

reklama
Czesć Dziewczyny:tak:
Produkcja znowu ruszyła pełną parą, nie było mnie 2 dni a tu tyle stron:blink: Więc nadrabianie sobie daruję:-p
Ostatnio kiepskie dni miałam ale teraz już ok, chyba przesilenie wiosenne:dry:
Wreszcie przeniosłam Di do jego pokoiku i dziś była druga nocka w łóżeczku, nawet ok, dwie pobudki:tak:
Wczoraj dzieciaki dały mi popalic, Szymon wsypał zawartość doniczki do swojego kosza z zabawkami, a moja diablica chrześnica wymalowała moją świeżo pomalowaną ścianę niebieską kredeczką, miała szczęście że nie było jej pod ręką bo dostałaby od ciotki:no: Tylko Didek był grzeczny, dzięki mu za to, bo bym się chyba rozpłakała:zawstydzona/y: Oczywiście od mojego M zamiast słów pocieszenia usłyszałam, że to moja wina:wściekła/y: Jasne że moja ale czasem nie jesteś w stanie wszędzie być jednocześnie:no:
No ale dzisiaj nowy dzień:happy2:

Witam słonecznie:tak:
Dzisiaj w koncu do fryzjera ide huraaaaaaaaaaaaa
Yola z tymi ciuchami to chyba wszystkie mamy problem:sorry2:
Moje dziecko wczoraj tak jak wasze cudowało:dry:

milego dzionka babeczki

edit
Yol ja tez wczoraj dostałam @,po półtora tygodnia przerwy ,normalnie załamka

Ostatnia edycja:
Witam porannie:-)
U nas pakowania ciag dalszy i mam dylemat jak ubrac Olusia na podroz?:sorry2: Planuje body, cienkiego pajacyka, ogrodniczki,skarpetki, sweterek i kurtke myslicie ze bedzie ok?

Milego dzionka

wy tu wszystkie piszecie jak to ładnie wam wasze dzieciaczki do rana przesypiają, ewentualnie z jedną pobudką na karmienie a moja za to coraz gorzej śpi ! budziłą isę już około 4 rano na karmienie pierwszy raz a teraz budzi mi się koło 23, potem około 2, 5 maaaasakra jakaś ! :no:

Nie wszystkie, nie wszystkie. Moja mała usypia po 21, budzi się koło 0.30 i potem juz co 2 godziny. Koszmar, jestem ciągle niedospana. Jedyny plus, to szybko ssie i śpi dalej. A rano pobudka już o 6.00.
Kurcze, aż mi się nie chce wierzyć, że są dzieciaczki przesypiające ciągiem 6 godzin. Albo i dłużej.

witam się i ja:-)

Kocham poranki z Michasią - ten uśmiech na dzień dobry to jak zastrzyk energii:-D Tym sposobem zasuwam od rana i sprzątam kuchnie na błysk. Rzecz jasna już 30 minut ćwiczonek z małą zaliczone+poranne wygłupy i jedzonko. Teraz Misia przy cycusiu, a ja piję herbatkę i BB jedną ręką;-)No i pranko wstawione. M jak wróci z pracy to ma okno wymyć, bo ja się okien nie tykam - on to zrobi dokładniej niż ja za to dwa razy dłużej robi:dry:Ja tylko wypiorę firanki i powieszę ..

jola.24: ja ubieram dziecko w body z krótkim, cienki pajac i komplet albo pajac z polaru na dwór i mała jest cieplutka - także to co piszesz jest ok.
sylwia: no to oby fryzurka się udała:-)
EviG: są są - ale nie będę was pognębiać moim śpiochem - twoja też w końcu zacznie przesypiać noce:)

ale ta mata do tańczenia fajna - myślicie, że dla 11latki też by mogła być? Moja bratanica lubi tańczyć, więc bym jej kupiła na urodzinki czy jakąś okazję:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam się i ja:-)

Kocham poranki z Michasią - ten uśmiech na dzień dobry to jak zastrzyk energii:-D Tym sposobem zasuwam od rana i sprzątam kuchnie na błysk. Rzecz jasna już 30 minut ćwiczonek z małą zaliczone+poranne wygłupy i jedzonko. Teraz Misia przy cycusiu, a ja piję herbatkę i BB jedną ręką;-)No i pranko wstawione. M jak wróci z pracy to ma okno wymyć, bo ja się okien nie tykam - on to zrobi dokładniej niż ja za to dwa razy dłużej robi:dry:Ja tylko wypiorę firanki i powieszę ..

jola.24: ja ubieram dziecko w body z krótkim, cienki pajac i komplet albo pajac z polaru na dwór i mała jest cieplutka - także to co piszesz jest ok.
sylwia: no to oby fryzurka się udała:-)
EviG: są są - ale nie będę was pognębiać moim śpiochem - twoja też w końcu zacznie przesypiać noce:)

ale ta mata do tańczenia fajna - myślicie, że dla 11latki też by mogła być? Moja bratanica lubi tańczyć, więc bym jej kupiła na urodzinki czy jakąś okazję:tak:

Oczywiscie i dla rodzicow tez jest fajna.:-):-D

Witajcie!!
I ja mam jakieś przesilenie wiosenne... Nie wiem co się ze mną dzieje! Nie potrafie się zorganizowac, chodze jak smutak jakis, zero usmiechu, zero czegokolwiek..
Czytałam Was, ale siły odpisać nie miałam :(
Adaś coś już drugą noc kiepsko śpi, nie wiem co z nim :(
Jakiś dziwny siusiak mu się zrobił, taki grubszy 'u nasady'!! Czy to coś nie tak? Zawsze był taki sam... :(
Z S. mamy ciche chwile...
I do bani jest!!
Nawet to słonko nie cieszy... :(

Poślijcie mi mocnego kopa, może coś pomoże... :(

Pasibrzuch, Zawitkowski kiedys mowil - narzad ruchu rozwija sie w ruchu. Na buciki za wczesnie. Poza tym dobre buty dobrze kosztuja, wiec daj sobie spokoj. Skarpetki sa ok. My pierwsze buty mlodemu kupilismy, jak zaczal chodzic. Tez sie czaje na zwykly biustonosz, bo te do karmienia to powinny sie nazywac mega antyseksy, a ja lubie miec ladna bielizne.

Yol_a, kurka wodna, wszystkie okres juz macie. To co, ja w ciazy jestem czy co?!

Witam porannie:-)
U nas pakowania ciag dalszy i mam dylemat jak ubrac Olusia na podroz?:sorry2: Planuje body, cienkiego pajacyka, ogrodniczki,skarpetki, sweterek i kurtke myslicie ze bedzie ok?
Milego dzionka
Jola.24, ubierz Olusia tak, zeby sie w samolocie nie zgrzal. Zazdroszcze tej podrozy...

E_milcia, moze jakies zapalenie sie Adasiowi wdalo w tego siusiaka?

reklama
Aaaa tak jakbym mogła zapomnieć że temat księżniczkowy na topie....kupiłam jej komiks disney o księżniczce śnieżce - szał ciał normalnie
u nas na wszystko z nimi ma szał :-D

Zastanawiam się, czy kupować na wiosnę małej buciki, czy wystarczą skarpeteczki? Jak myślicie?
skarpetki wystarczą:tak: a latem bose stópki :-D choć buciki ja mam z 5 par i wszystkie dostałam i nie wiem po co ale jak mam to zakładam (na razie 2 pary z nich jedne miał raz a drugie 2 razy:sorry2:) tylko jak mały jedzie w foteliku bo kombinezon nie ma stópek ;-) ale później jak będzie ciepło już nie potrzebne
Witajcie!!
I ja mam jakieś przesilenie wiosenne... Nie wiem co się ze mną dzieje! Nie potrafie się zorganizowac, chodze jak smutak jakis, zero usmiechu, zero czegokolwiek..
Czytałam Was, ale siły odpisać nie miałam :(
Adaś coś już drugą noc kiepsko śpi, nie wiem co z nim :(
Jakiś dziwny siusiak mu się zrobił, taki grubszy 'u nasady'!! Czy to coś nie tak? Zawsze był taki sam... :(
Z S. mamy ciche chwile...
I do bani jest!!
Nawet to słonko nie cieszy... :(

Poślijcie mi mocnego kopa, może coś pomoże... :(
E_milcia mój też ma takiego siusiaka a kopniaka zaraz dostaniesz i to pewnie nie jednego to przestaniesz się smucić ;-)
url

Macy ja jeszcze nie dostałam

Do góry