reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam się dzisiaj pierwsza :-) Nareszcie po kąpieli jest jak było wcześniej - dzisiaj pobudka 4.40 :-) Wybieram się dzisiaj na zakupy do sklepu z zabawkami :happy2: już się boję, że dostanę oczopląsu :-D
może drogie mamy dwójek doradzicie mi, jaki drobiazg można kupić dziewczynce koło 4 lat? wiem, że lubi książeczki z obrazkami, ale pewnie ma ich pełno.

Witam i ja,
Moje małe obudziło się 6.10 i chce się bawic - teraz siedzi w leżaczku i gada do słonia :-)

Mam 4 latkę - z zabawkami to może wyczai czym się interesuje - moja np. miała długo fazę na wróżki i koniki - więc takie prezenty były mile widziane ---- ale uważam że spokojnie możesz kupic jakąś grę planszową np. Granna ma świetne gry dla dzieciaków. My co wieczór przed kąpaniem gramy w gry - na razie króluje Re Re Kum Kum - gra towarzyska - zabawki - sklep internetowy Merlin.pl i Gry Planszowe - Dzieci z Carcassonne (Die Kinder von Carcassonne)

reklama
I ja Witam pobudka 5:50 :baffled:

Pasibrzuch u nas na topie wszystko z księżniczkami disneya związane :tak:książki z nimi też;-) na kucyki pony i wróżki też ma szał

Aaaa tak jakbym mogła zapomnieć że temat księżniczkowy na topie....kupiłam jej komiks disney o księżniczce śnieżce - szał ciał normalnie

Witam w czwartek,

Maskiu spał dziś od 21.30 do 5.00, właśnie jest 2xkarmiony.
Dzisiaj wyprawa do lekarza ze starszą Córką, a potem o 13 fryzjer. Wieczorem będę nadrabiać.

Miłego dnia Dziewczynki.

WItam porannie u nas noc cudna mala zjadla o 21 i spala do 4 zjadla i nadal spi , oczywiscie Nicol pobudka o 6 .
Co do figury to ja juz wygladam jak sprzed ciazy , ale piersi to tragedia , jak sie widze w lustrze to az sie plakac chce , no i pojawil mi sie lekki celulitis wic chodze na masaze , duzo spaceruje wiec mam nadzieje , ze do lata bede zadowolona z nog.Cycki sobie tez zrobie , ale jeszcze nie teraz bo po operacji nie wolno dzwigac z miesiac czasu.
Pasibrzuch-ja klupilam siostrzenicy lat 4 mate do tanczenia.Teraz cala rodzinka ma super zabawe i swietnie sie sprawdza w deszczowe dni.Tez chce kupic taka dla mojej corki. MATA DO TAŃCZENIA DVD STEPMANIA 2010 PL GRA (956038352) - Aukcje internetowe Allegro

Moja też ma tą matę. Jak przyszły do nas młodsze dzieci kuzynki to był normalny szał..... To super prezent i bardzo uniwersalny jeśli chodzi o wiek, bo każdemu się podoba.

Dzięki dziewczyny, wiem już co jest na topie :-D
A ja po raz pierwszy założyłam dzisiaj normalny biustonosz, bo mam bluzkę, w której byłoby widać super sexi wkładki laktacyjne ;-) i kurcze normalnie cycki i się z niego wylewają :tak: to mi się podoba :-)
Zastanawiam się, czy kupować na wiosnę małej buciki, czy wystarczą skarpeteczki? Jak myślicie?

:-DPasibrzuch -ja nie kupuje bucikow , skarpetki sa wstarczajace ponatto dzieci jz niedlugo zaczna sie bawic swoimi nozkami, wiec uwirz mi i tak buciki byly by bee:-) Dziewczyny moja mala jest niesamowita weszlam do niej do pokoju aby wlozyc jej ciuszki do szafy wchodze patrze a mala zaciesza sie od ucha do ucha i macha raczkami .Moj kochany anioleczek mnie rozczulil.Kocham byc mamom. Dla tego usmiechu warto bylo pocierpiec i wiecie co juz nie mowie ze niechce miec wiecej dzieci.

Ostatnia edycja:
Witam słonecznie :-) ranne ptaszki:-D
Dziś moj M ma wolne i porządki duże w planie... no może nie duże ale taki pi razy... :-D
yol_a fakt do niedzieli mało czasu ale jak ty kochana tylko 2 kg masz na plusie.. to o czym mowa.. na pewno coś znajdziesz :-)

reklama
Do góry