jola.24
Fanka BB :)
kacha nie musialas tego pisac
nie mozesz byc solidarna i mowic ze wazysz za duzo

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kacha wawa -Dormark oby ten Twój gin się mylił co do tej sylwetki ;-)Ja nie chcę wracać do tej sprzed ciąży, bo teraz zdecydowanie mniej ważę
Morka wiesz tak to już jest, że jak już dzieci są na świecie to lista aktywnych mamusiek na BB się zmniejsza. Na grudniówkach 2007 też nas było sporo, a teraz dużo dziewczyn już nie pisze.
Kurcze moje maluchy jeszcze szaleją, litości dla starej matki nie mają ;-):-)
ehh wstyd jak cholera wszystkie matki twardzielki tylko ja wyje szkoda gadać a teraz jak przyszłam z nią to z godzinę cycuszka miętoliła w nagrodę .... a ja dalej wyłam bo jej odklejałam plasterki i jak tu dawać oparcie dziecku.
Pasibrzuch po co chcesz Ją wybudzać? może odpuść jej kąpiel skoro miała taki ciężki dzień.