reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam się słonecznie i zapracowanie, ach ta wiosna i porządki!!!
Za chwilę jadę na przedchrzcinowe zakupy odzieżowe...trzymać kciuki, coby na słonia coś było

Pumpkin, co za facet, do nikogo nie można mieć zaufania;-)
bibik cudownie, że z małym wszystko ok:tak:
nadarienne ja bez mierzenia też nie umiem:no:
Marianna twoje dziecko to anioł:-)
dormark ale jesteś zorganizowana:szok:
asiowo zazdroszczę jazdy na rowerze:tak:
Pasibrzuch ja obcięłam i żałuje:tak:
Tysiolek a sio do pracy:tak:
macy nowych dzieci mu się zachciało??:szok::szok::szok:
agagsm no Ty też zorganizowana laska jesteś:tak:

reklama
Ja dziś tylko podczytuję, ale niestety nie bardzo mam czas odpisywać, bo zaraz biegniemy z małą zapisać się do kolejnego żłobka ... może tym razem uda nam się załapać do pierwszej 100 oczekujących :baffled:
Spróbuję wpaść po powrocie, chociaż pogoda taka, że pewnie znowu będziemy ze 4 godzinki się włóczyć :tak:

miłego popołudnia :-):-):-)

Yol_a, to chyba do jakiegos zoologicznego zajasc musisz jak dla slonia kupujesz. ;-) A gdzie ty go trzymasz i czym go karmisz? :-D Na pewno zakupy beda udane. Ty zorganizowana jestes. Tydzien wczesniej do chrzcin sie szykujesz, to wszystko cacy bedzie.

I Ja się witam z doskoku :-)

Dzisiaj rozpoczynam wielkie porządki przed świąteczne:baffled: jak ja tego nie lubię.
Porządek dnia:confused: ja nie wiem co to jest :-D u nas każdy dzień wygląda inaczej i tak jest dobrze.

Pumpkin rozumiem Twoją złość. Nie ma to jak zajść do fryzjera: proszę podciąć końcówki i zrobić blond pasemka I wyjść z włosami do ramion ( a miałam za cycki)i rudymi pasemkami :cool: ale ta pani mnie chyba długo popamięta bo nie omieszkałam się wydrzeć :-D ale zainkasowała 70 zł za ścięcie odrosty i pasemka wiec nie wyszło tak źle.

Bibik nie mogę wyjść z podziwu, że on tak walczy z każdą przeciwnością. Kiedyś będzie silnym mężczyzną i będzie łamał kobiece serca.

Pasibrzuch ja ścięłam ok 25 cm z długości i jestem zadowolona, w końcu mam normalne włosy a nie siano.

Minnie to po tej wizycie u osteopaty jest tak źle? chyba że źle zrozumiałam.

Roxeen Macy ma racje my używamy ubranek od 68 do 80, jedne spiochy mam na 74 może jak mała do ich za 2-3 miesiące dorośnie to będzie dobrze.

Dajcie mi coś na rozpęd bo rozsiadłam się przed lapkiem i za nic doopki nie mogę ruszyć a w sypialni już sajgon zrobiłam i muszę posprzątać bo nie ma gdzie się ruszyć.

kaamaa100 Natek już łamie kobiece serca bo jest przystojniaczek za tatą...:-D:-D:-D Ciemna karnacja, duże niebieskie oczęta i te zalotne długaśne rzęski... Hmmmm... :-D Apetyt i wielki brzusio tez za tatulem:-):-):-):-):-):-):-) Za to Ksawek czysta mama:-):-):-):-):-):-):-)
Dam Wam porównanie:
Natek z tatą i Ksawek z mamą:-D

Załączniki

• Desktop9..jpg
    Desktop9..jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 48
  • Desktop8..jpg
    Desktop8..jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 46
Asiax dzięki za linka
Gosiak23 ja po prostu lubię czytać nieważne co:D ja w dzieciństwie duuużo czytała i z doświadczenia wiem że potem mniej problemu z językiem polskim i ortografią;) no i pobudza wyobraźnię;D
Bibik suuuper wieści bo my ciotki bb jak trzymamy kciuki to muuusi się udać!

ja do chrztu zamówiłam od użytkownika sweterkiMałgosia czy jakoś tak taki ażurkowy komplet:D dzięki Gosiak23 za linka
a ja ubiorę się w sukienkę z obrony - sprawdzałam - wchodzę - to taka bombka i mam miejsce na brzuchala;D
Wronek ja mam tylko treściwe książki bo Jaś słucha i się cieszy a że jeszcze nic nie złapie i za bardzo nie ogląda - mam jedną taką twardostronicową książkę to póki co nie mamy za wiele obrazków
mama wzięła JAsia na spacer a ja pomyłam połowę okien, odkurzyłam, umyłam podłogi łazienki zrobiłam obiad, omalowałam paznokcie za pół godziny zaczynam korepetycje ale jeszcze chyba zdążę pod prysznic to lecę!

Ja wpadłam na sekunde... :tak:
Po spacerku starsza padła jak zawsze, a Agatka teraz dopiero zasneła:dry:Z reguły jak jedna nie spi to 2 spi i takw kółko...:-pJakby to nie mogły w tym samym czasie spac:-p

Mój mąż miał dzis kolizje:-( Blacha rozwalona w drzwiach i jakas dziura z tego co mówil, ze dzis w nocy jedzie do Ostrołeki:-(Teraz jezdzi i szuka, zeby mu to ktos zrobił na szybko, bo mu wieje prze zta szpare w drzwiach:zawstydzona/y:Auto słuzbowe, zobaczymy co na to szef powie, narazie jest w Szwajcarii, mam nadzieje, ze bedzie wyrozumiały dla P.:-(no i zas kasa poszła, bo baba policje wezwała... 200zł zas poszło, dobrze ze tylko tyle. Kurcze, ja jakos potrafie jezdzic bez punktów i mandatów:sorry2: Chyba sie umówie, ze za kazdy mandat ja sobie cos dla siebie kupuje, bo tylko stratna jestem:-D

Pogoda dzisiaj rozpieszcza, juz drugi raz na dwórku.Ale teraz to sobie siedze a mała obok w wózku spi:)
Ja juz nie wiem ale moja mała przechodzi sama siebie albo spi albo płacze.Nawet nie wiedziałam ze tyle cierpliwosci mam. No ale moze ma jakis bunt bo w nocy wszystko gra, budzi sie tylko na jedzonko i dalej idzie spac bez zadnych problemów. Mam nadzieje ze ten okres jak najszybciej pojdzie sobie precz:szok::szok:

Hej Kobietki :-)
W końcu wczoraj zmęczenie mnie pokonało:sorry2: Położyłam Olisia do łóżeczka, wzięłam Jessi do łóżka i dałam jej herbatkę, bo się darła i tak się obudziłam po 2. Łóżko zalane herbatką, a Młoda smacznie spała obok mnie. T. znowu zaległ wczoraj w fotelu w living roomie.
Asiowo samochód to tylko samochód, ważne, że P. nic się nie stało :tak:
Co do fryzjera to ja mam tutaj swoją zaufaną fryzjerkę, ale zawsze coś mi wypada jak mam się z nią umówić. A włosy już mi do połowy pleców sięgają, a odrosty po balejażu straszą. Muszę się w końcu zebrać w sobie i porządek na głowie zrobić.
Odpoczywam sobie właśnie przy kompie, Oliś ogląda bajki, Jessi leży obok niego na macie i jest luz blues :-D
Miłego dzionka Mamuśki :-)

reklama
Tak na szybciutko tylko :)
Macy - na żarówkę tzn zamiast pofarbowac mi wlosy na blond to cos zaczal czarowac i chyba je utlenil. efek taki ze sa zolto-biale, nienaturalnie zarowiaste i tylko mnie pod prad podlaczyc i swiecic zaczne. wstyd z domu wyjsc. A to i tak niby cos poprawial bo jak je pierwszy raz zobaczylam to malo co sie nie poplakalam, wiec nalozyl mi kolejna mieszanke i g... pomoglo. 3 raz juz nic nie dam nalozyc bo mi wlosy wyparuja :( Pola ma dzien marudy dzis. Maz tez. A ja dostalam okresu. :/

Do góry