A
Asiowo
Gość
Dzien dobry:-)
U nas znów przepiekna pogoda, super
Wczoraj oficjalnie rozpoczełysmy z Paulina sezon rowerowy:-) kurcze..., ale fajnie było wsiaść na rower po takiej przerwie
Teraz chyba codzien bedziemy jezdzic
U nas organizacja z reguły wyglada tak:
Pobudka ok 6-6:30, sniadanko, poranna toaleta, itd... w tym czasie Agatka leży na moim łozku i gada do siebie albo siostry
(albo spi jeszcze jak dzis) Pozniej przebieram starsza, pozniej Agatke...
Szykujemy sie na spacer, spacer jak pogoda trwa ok 2,5-3h. Wracamy Agatka z reguły jeszcze pospi do godziny, a Paulina pada na ok 2h
w tym czasie ja mam sekunde dla siebie
(W miedzy czasie oczywiscie karmienia). Pozniej jemy obiadek, ogarniam troszke chatke, wstawiac pranie, itp... i lecimy na 2 spacerek z tatusiem, albo tatus leci sam z dziewczynkami gdy ja mam wiecej do roboty w domu;-)albo tatus bierze Agatke na spacer, a ja ten czas spedzam ze starsza w rozny sposób
pewnie przez najblizszy czas bedzie to rower
Wracamy, tatus bawi sie z dziewczynkami, a ja robie obiad na dzien nastepny. Kapiemy i kładziemy dziewczynki, godz. 20 mamy czas dla siebie:-)
Jak jestesmy same bez tatusia, to z reguły robie skromny obiad i nie przykładam sie do porzadków i dzien wyglada troszke inaczej... zaległosci nadrabiam jak tatus wraca. Nie chce byc idealna we wszystkim, dla mnie najwazniejsze dziewczynki
U nas znów przepiekna pogoda, super

Wczoraj oficjalnie rozpoczełysmy z Paulina sezon rowerowy:-) kurcze..., ale fajnie było wsiaść na rower po takiej przerwie

U nas organizacja z reguły wyglada tak:
Pobudka ok 6-6:30, sniadanko, poranna toaleta, itd... w tym czasie Agatka leży na moim łozku i gada do siebie albo siostry

Szykujemy sie na spacer, spacer jak pogoda trwa ok 2,5-3h. Wracamy Agatka z reguły jeszcze pospi do godziny, a Paulina pada na ok 2h

Jak jestesmy same bez tatusia, to z reguły robie skromny obiad i nie przykładam sie do porzadków i dzien wyglada troszke inaczej... zaległosci nadrabiam jak tatus wraca. Nie chce byc idealna we wszystkim, dla mnie najwazniejsze dziewczynki
Ostatnio edytowane przez moderatora: