reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
yol_a ja cię doskonale rozumiem... sam przeszłam taką rozpacz w poprzednim tygpdniu, w końcu kupiałam t-shirt z żabotem na allegro, mam nadzieję, że się nadda :szok: a żabot skryje co nieco. Na to żakiecik pozyczony od... cioci!! Na szczęscie ciotka na topie z modą i rozmiar jak dla mnie - matko kochana. :baffled::nerd:

agagsm:
-skręcanie główki w jedną stronę
-na brzuszku słabo podnosi główkę
-przy podciąganiu za rączki głowa wisi z tyłu
-leżąc na pleckach skręca się w jedną stronę
pediatra nam dała skierowanie do neurologa i tylko potwierdziła moje przypuszczenia.wizytę mamy dopiero na połowę maja ale sama z małym ćwiczę,bo tyle czekać to bardzo długo.

Dzisiaj byłam na zakupach,nie było mnie ok 5 godz a teściowa Kubusiowi tylko buju,buju.Nakarmiłam,przebrałam odkładam a on ryczy,podnoszę cisza,odkładam-ryk,o matko...powył dość długo,teraz śpi

Nadineczka ja na szczepieniu to ryczałam tak że chciałam wyjść ale mnie prawie za kołnierz lekarka złapała i mówi "nie uciekać matką Pani jest":tak:
Yola ja mam zawsze kreacje pierwsza klasa i zawsze się mnie pytają gdzie to czy sramto kupiłam:tak: Oczywiście made in szmateks. Może się wybierz;-) Zawsze mam pewność że będzie unikat:tak:
Tak się zastanawiam gdzie się podziały babeczki z naszego forum Andzia, Lidka itd. poznikały i chyba nas juz nie lubią:-(

reklama
Dziewczyny pocieszcie się, ja w swój płaszcz wiosenny ledwo wchodzę, stwierdziłam, że nie mogę się zapinać, bo mi cycki spłaszcza i jeszcze mi się mleko gdzieś przyblokuje. Mam nadzieję, że to minie, bo lubię ten płaszczyk :confused:
A ja się aktualnie relaksuję, a M wiesza w pokoju małej rolety, które w końcu kupiliśmy.
Od wczoraj mam chyba podmienione dziecko, cały plan dnia nam szlag trafił, zaczęła budzam się dzisiaj zdrzemnąć, bo oczy mi się same zamykały, ale nie dało rady. W dodatku mała zaczyna wkładać sobie do buzi piąstki, więc pilnuję jej, bo zamiast piąstek wolę żeby miała w buzi jednak smoka :baffled: No i nie za bardzo chce jeść, piersi trochę possa, potem się wierci, butelki też nie wypija, wcześniej wypijała 90ml, a teraz 30, 40 ml. Nie wiem, co jej jest :-(
A teraz zasnęła w porze kąpieli, więc znowu trzeba będzie ją wybudzić koło 22.00.

Do góry