reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

widzę, że tu niezłą pompę ze mnie macie:cool::D

Mari_anna mnie cewnikowali na żywca...wstyd przyznać ale było mi z tym tak źle że na poważnie rozważałam rezygnacjęz cięcia cc już na sali...:D
Kaja :D:D:D:D:D noż ja wiosnę czuję, chcę to kolorem podkreślić a one foch i dooopa blada...a czarna raczej:sorry2:
jeszcze trochę i wyciągne mazaki :cool:
Sylwia świetnie kaska zawsze się przyda!
Pumpkin w twojej sytuacji fajurka zrozumiała...a z tym wylewaniem mleka jesteś the best! większość by sobie dooopy nie zawracała...widziałam kiedyś młodą laskę w ciąży szła po mieście z fajką w pysku:(

co do m...w sumie nie rozmawialiśmy wczoraj ale skakał koło mnie jakby żałował tego co powiedział...albo już rozmawiał z teściową...dostałam nawet kolację:-D...w każdym razie czekam na dalszy rozwój akcji;-)

odkryłam sposób na bezpłaczową kąpiel Jasia, który po wyjęciu i w trakcie ubierania wyzywa nas niemiłosiernie:sorry2:smoczek w dziub i dziecko szczęśliwe!:-D

dziś spaliśmy z Jasiem do 7!!! moje kochane dziecię! spałoby się dłużej ale ten durny pies przy którym ręce opadają wył i szczekał jak poj...y:wściekła/y:niech sąsiadce się ta cieczka skończy bo oszaleję!!!!:wściekła/y:

Jaś pozwolił dziś mamusi umyć włosy i wymodelować - siedział w worku sako bo nie mamy leżaczka a mamusia śpiewała do suszarki i wyginała się przed lustrem:D
teraz grzecznie leży na macie i zaciesza się do misiów:-Djeju ja się rozc:-Dulam z każdym jego uśmiechem!!!!nieważne czy on do mnie do misia czy do sufitu:-D oho zaraz odpłynie...:-D normalnie udał mi się ten mój John!!! tata z nim siedział wczoraj 2 godziny i trochę mu płakał - ja miałam korki, on z nim po prostu nie rozmawia:sorry2: a Johny lubi jak się przy nim debila udaje:-D

no gwiazdy kochane słoneczko wychodzi...piękny dzień!!!dziś przyjeżdża moja mama jest niezastąpiona:-D żyć nie umierać!

cóż zbliżam się do końca posta...czas pomyśleć o kolorze...:-D jakby co to dzisiaj miał być pomarańczowy...jakby co to uruchomcie wyobraźnię
:-D

E: no nie wierzę:angry:

reklama
Hej babeczki:tak:
Mnie czeka dzis solidna wyprawa:sorry2:
-ze starszym do dentysty
-do ciotki zaniesc pity do rozliczenia
do mopsu dowiedziec sie co mi przysługuje
-do zusu podac numer konta
-zamówic wizyte u fryzjera
i nie wiem czy czegos nie zapomniałam:dry:

Mari anna wychowawczy mi raczej nie przysługuje ,bo miałam umowe do dnia porodu niestety:tak:

super sloneczko swieci i az sie chce z chałupy dac noge normalnie:tak:
Dormark mój Oskar to caly czas małpiego rozumu dostaje,niezaleznie od pory:zawstydzona/y:stwierdziłam,ze mu chyba liny do sufitu przyczepie,zeby mógł skakac jak małpa:-D

Cudownego dzionka zycze:-)

Patrysia jak tam przygotowania do wielkiego dnia Alanka?pociesz mnie ,ze ty tez jeszcze w lesie:cool::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
i jak tam Bartus sie miewa?powiedz mi on miał ciecie na klatce ,czy z boczku?

a teraz sprawdzam inną przegladarkę:D

Sylwia to duuużo siły życzę...dasz radę...ja zauważyłam że jako mamusia mam jakiś motorek w tyłku:D

E:ALLELUJA ALLELUJA ALLEUUUUUUUJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:DD::D:D:D:D:D:D:D

czyli ten cały google chrome mojego m nie dlka mnie...nie ma to jak stary poczciwy dziadek explorer;D

Dzień dobry:tak:
Moja córa ma rytm dnia jak w zegarku - jako, że położyłam ją spać wcześniej, niż zwykle o 21 to wstała o 5 zjadła i spała do 8:30:tak:słoneczko za oknem, więc pogada mam nadzieję na dłuuugi spacer:-)

Wyobraźce sobie, że moja teściowa właśnie kupiła mi koc dla małej... dodam, że w domu mam już 3 - jeden sama kupiłam i jest ulubiony Misi, dwa od mojej mamy: cieniutki i gruby (z czego jeden wogóle nie użżywany) i teraz kolejny mi przybędzie:wściekła/y:matko czy te kobiety myślą, że wiosną i latem będę w koce zawijała dziecko? rozumiem wszystko, ale kurde toć by zapytała co potrzebuję dla dziecka zanim kupi bezmyślnie:no:

Gosia: kochana wniosek jeden - większe łóżko wam potrzebne albo czeka cię materac i podłoga:-)

miłego dnia dziewczyny!
Agagsm widzę że twoja T cię tak obdarowuje jak moja :-D

co do łóżka to już mamy na ziemi jak leżę to właściwie nieraz nogami na podłodze bo akurat zmieniamy i materac wyciągnięty z ramy :-Di teraz mój chce mniejsze a ja większe ;-):-D
a teraz sprawdzam inną przegladarkę
Sylwia to duuużo siły życzę...dasz radę...ja zauważyłam że jako mamusia mam jakiś motorek w tyłku:D

E:ALLELUJA ALLELUJA ALLEUUUUUUUJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:DD::D:D:D:D:D:D:D

czyli ten cały google chrome mojego m nie dlka mnie...nie ma to jak stary poczciwy dziadek explorer;D
ale się świątecznie zrobiło :-D:-D:-D

Agasam-moja to jesc nawet nie chce dopoki jej nie przewinne .Ja po kapieli , dzieci mnie dzis rozpieszczaja.Obiad juz zrobilam, wiec po obiadku zaraz na dwor .

Nadarienne- z tego co się orientuję to w Mopsie na Strzegomskiej. Ja na razie byłam w Kobierzycach w GOPS-ie, bo tu jest zameldowany mój M. Mam udać się do MOPS-u we Wrocławiu po zaświadczenie, że nie pobrałam tu becikowego. Jeśli wniosek złożysz przed 15 maja to nadal jest konieczność posiadania zaświadzenia od lekarza.
Czym szczepisz? Bo ostatnio jak byłam u pediatry z Córką (super babeczka, tylko przychodnia jest na drugim końcu naszego pięknego, zakorkowanego miasta i Synka zapisałam koło domu), to mi powiedziała, że lepiej tą 6w1. Jeśli wybierzesz 5w1 to dziecko dostanie jeszcze w nóżkę szczepionkę przeciwko wzw B sanepidowską, która jest ponoć paskudna.(Chyba zawiera ten konserwant z rtęcią, czy coś w tym rodzaju, muszę doczytać).
W ogóle mówiła, że jeśli oddzielnie szczepić przeciwko WZW to lepiej kupieć bezpieczniejszą szczepionkę za 50 zł.

Dorciaa- z tym cewnikowaniem w Twoim przypadku to zła wola lekarzy, barbarzyństwo normalnie, dlaczego nie można w znieczuleniu?, ja nic nie czułam, tylko słyszałam jak coś tam lekarze gadali (mnie cięło dwóch lekarzy, plus wykład o technice cięcia i jakieś tam, :-D:-D:-D bo to był szpital kliniczny)

Dormark - sprytna z Ciebie Babka, masz już obiad, zazdroszczę:tak:

Ostatnia edycja:
Macy - No to możemy założyć lisią hodowlę! :-D:-D:-D
co do fajek - moze elektroniczne? ;-)

Ja właśnie skonczyłam farbować brwi :-D córa do mnie jak nałożyłam henne że wyglądam jak pies :eek:
:-D dobre. Jak ostatnio polozylam sie spac z mokrymi wlosami i wstalam rano z fryzura na wzburzonego Szopena, to uslyszalam od synka: mamo, masz cos z glowa nie tak. zrob z tym porzadek. :-D

Dorciaa, gratuluje uporu!

My wyszłyśmy dziś na 20 minut i musiałyśmy zawinąć się do domu bo takie wietrzysko.

Macy - No ładnie, widzę, że rośnie mały esteta u Ciebie!

Dorcia - ja mam safari i na nowym forum kolorki też nie idą :no:

Polcia śpi w nocy coraz dłużej, już nie wstaje o 1 tylko o 2-3. Jeszcze trochę i może wogóle nie będzie jedzonka w nocy... Mamusia się rozmarzyła hi hi

Dzisiaj wprowadzam w życie silne postanowienie nie kupowania lodów. Wyrobiłam sobie nawyk zjadania całego pojemnika 0,5L codziennie wieczorem, a to bardzo źleee, bo w takim razie po co ja flaki z siebie wypruwam ćwicząc???

A widział ktoś Kruszynkę ostatnio?

Miłego dnia dziewoje! (Oglądałam ostatnio kabaret Maxio, Bożydar i Lachonarium po raz 1000 chyba i jak zwykle polewka)

reklama
hej hej kobitki !!

ja dzisiaj jestem jak zombi ! Amelcie połozyłam spac jak zawsze ok 20.00 i budziła się zwykle najwczesniej o 2 albo o 4 rano na papu a dzisiaj? ! :szok: wstawałam o 22, 1, 3, 5, 7, maaaaaaasakra jakaś ! a i oczywiście nie zasypiała odrazu tylko jakies pół godziny wypluwania smoka - mamo wsadz mi a ja i tak wypluje :szok: mam tylko nadzieje że tak jej nie zostanie ....

ide zjeść jakieś śniadanko i wypić kawke tomoze się obudze :)
dobrze ze chcoaż ładna popgoda za okienkiem :tak:

Do góry