Dorciaa
Fanka BB :)
widzę, że tu niezłą pompę ze mnie macie

Mari_anna mnie cewnikowali na żywca...wstyd przyznać ale było mi z tym tak źle że na poważnie rozważałam rezygnacjęz cięcia cc już na sali...
Kaja

noż ja wiosnę czuję, chcę to kolorem podkreślić a one foch i dooopa blada...a czarna raczej
jeszcze trochę i wyciągne mazaki
Sylwia świetnie kaska zawsze się przyda!
Pumpkin w twojej sytuacji fajurka zrozumiała...a z tym wylewaniem mleka jesteś the best! większość by sobie dooopy nie zawracała...widziałam kiedyś młodą laskę w ciąży szła po mieście z fajką w pysku
co do m...w sumie nie rozmawialiśmy wczoraj ale skakał koło mnie jakby żałował tego co powiedział...albo już rozmawiał z teściową...dostałam nawet kolację
...w każdym razie czekam na dalszy rozwój akcji;-)
odkryłam sposób na bezpłaczową kąpiel Jasia, który po wyjęciu i w trakcie ubierania wyzywa nas niemiłosiernie
smoczek w dziub i dziecko szczęśliwe!
dziś spaliśmy z Jasiem do 7!!! moje kochane dziecię! spałoby się dłużej ale ten durny pies przy którym ręce opadają wył i szczekał jak poj...y
niech sąsiadce się ta cieczka skończy bo oszaleję!!!!
Jaś pozwolił dziś mamusi umyć włosy i wymodelować - siedział w worku sako bo nie mamy leżaczka a mamusia śpiewała do suszarki i wyginała się przed lustrem
teraz grzecznie leży na macie i zaciesza się do misiów
jeju ja się rozc
ulam z każdym jego uśmiechem!!!!nieważne czy on do mnie do misia czy do sufitu
oho zaraz odpłynie...
normalnie udał mi się ten mój John!!! tata z nim siedział wczoraj 2 godziny i trochę mu płakał - ja miałam korki, on z nim po prostu nie rozmawia
a Johny lubi jak się przy nim debila udaje
no gwiazdy kochane słoneczko wychodzi...piękny dzień!!!dziś przyjeżdża moja mama jest niezastąpiona
żyć nie umierać!
cóż zbliżam się do końca posta...czas pomyśleć o kolorze...
jakby co to dzisiaj miał być pomarańczowy...jakby co to uruchomcie wyobraźnię
E: no nie wierzę

Mari_anna mnie cewnikowali na żywca...wstyd przyznać ale było mi z tym tak źle że na poważnie rozważałam rezygnacjęz cięcia cc już na sali...
Kaja

jeszcze trochę i wyciągne mazaki

Sylwia świetnie kaska zawsze się przyda!
Pumpkin w twojej sytuacji fajurka zrozumiała...a z tym wylewaniem mleka jesteś the best! większość by sobie dooopy nie zawracała...widziałam kiedyś młodą laskę w ciąży szła po mieście z fajką w pysku
co do m...w sumie nie rozmawialiśmy wczoraj ale skakał koło mnie jakby żałował tego co powiedział...albo już rozmawiał z teściową...dostałam nawet kolację

odkryłam sposób na bezpłaczową kąpiel Jasia, który po wyjęciu i w trakcie ubierania wyzywa nas niemiłosiernie

dziś spaliśmy z Jasiem do 7!!! moje kochane dziecię! spałoby się dłużej ale ten durny pies przy którym ręce opadają wył i szczekał jak poj...y

Jaś pozwolił dziś mamusi umyć włosy i wymodelować - siedział w worku sako bo nie mamy leżaczka a mamusia śpiewała do suszarki i wyginała się przed lustrem
teraz grzecznie leży na macie i zaciesza się do misiów

no gwiazdy kochane słoneczko wychodzi...piękny dzień!!!dziś przyjeżdża moja mama jest niezastąpiona

cóż zbliżam się do końca posta...czas pomyśleć o kolorze...

E: no nie wierzę