jola.24
Fanka BB :)
Labamba Tak a od poniedzialku do pierwszej klasy idzie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja olewam diety, bo choć po porodzie ochota na słodkie przeszła to waga jak stała tak stoi , więc mam ją głęboko i jem wszystko.
Mała zasnęła nam przed samą kąpielą, teraz M ją budzi, może dzięki późniejszej kąpieli da nam dłużej pospać? ;-)
A moje cycorki są jakie były, ani większe, ani mniejsze, o tym że karmię przypominają mi tylko bólem, jak mała za długo śpi. Ale mimo wszystko mam nadzieję, że moje skromne 75B (teraz 85B) nie będzie celowało w kierunku pępka ;-)
Macy, coś w tym jest, bo ja też miałam być chłopcem, a dziurawiec się trafił
--------------
Uwielbiam tego mojego szkraba! M położył ją na przewijaku, w końcu otwarła oczy, wielkie jak spodki, zdziwione o co chodzi, popatrzała na M, na mnie, walnęła uśmiech i super pierda jednocześnie![]()
no coooo ??!! ;-)
waga wyjściowa 68, waga porodowa 90dałam czadu na koniec i teraz mam swoje 75 kg
ale fakt te 5 to pewnie cycole
![]()
pytała któraś o zębole, chyba Mari_anna (wybacz że nie pamiętam ale zaznaczyłam w multi post i mi jakoś nie wstawiło cytatu )
byłam u dentystki i powiedziała ze nie robi mi sie wcale stan zapalny tylko mam obrzek po wkłóciu znieczulenia - coś sie mojemu chirurgowi nie udało i teraz juz nie boli prawie wcale i opuchlizna zeszła za to mam gigantycznego siniaka zaraz przy brodziejak bym dostała z piąchy ...np od męzola hahahha
a zębodół po wyrwanym zabku już ok , dziąsełko się ładnie zbliża do siebie i zaczyna być fajnie ... choć coś tam jeszcze pobolewa
Pumpkin Rany Julek siedzieliśmy z małżem i boki zrywaliśmy przed chwilą ...
blog genialny
nie sądziliśmy ze można byc aż tak ... pustym hahahah
a może my to inne pokolenie już![]()
--------------------------------------------------------
edit wlazłam na wage i tu szok !!!
od wtorku na płynnej diecie i co ??!!
waga pokazuje 70 kg !!!
no to moze mi sie uda dobić do wyśnionych 60 kg![]()
--------------------------------------------------------
edit2
mój małż :
czego Ty od siebie chcesz ?
jesteś wysoka (175cm) i nie widać po tobie ze jestes jeszcze przytyta...
z reszta jestes dopiero dwa miesiace po porodzie
popatrz na moją mame ...urodziła mnie 31 lat temu i wyglada cały czas jak by była w ciaży
hahaha
o mało udusiłabym się ze śmiechu![]()