Witam sie niedzielnie
Za oknem jakby slonko chcialo wyjrzec, moze uda sie wyjsc na spacerek
Dzisiaj m juz prawie caly dzionek w domciu, ufff
Wczoraj uspilam malucha wczesniej i nawet maseczke nalozylam
Pumpkin, filmiki super, usmialam sie jak nigdy, pokazalam mojemu m i to go utwierdzilo w przekonaniu, ze przewijanie jest be
Kaja - no ja nie kupuje slodyczy, bo spozywke robi m i zapowiedzialam, ze ma nie kupowac, ale kupil dla siebie i potem lezy i mnie kusi

A teraz mi wcina rodzynki w czekoladzie pod nosem. No zabic normalnie... Ale delicji wczoraj nie ruszylam i caly dzien bylam dzielna, tylko chyba za duzo styropianu (chleba chrupkiego ;-) ) zjadlam, bo waga mnie rozczarowala
Macy - to mam nadzieje, ze Michalkowi cycochy nie urosna, bo mysmy sie na dziewczynke nastawiali i do polowy ciazy myslalam ze bedzie dziewuszka
U mnie przed ciaza tez 75 B teraz 75 C ale 6 kg na plus i niestety w cycach nie ma mleczka, to nie moge zwalic

, wiec jak (o ile kiedykolwiek to nastapi) zrzuce, to zostana dwa puste flaki, bo mi zawsze pierwsze cycki sie odchudzaja
Dorcia - moj jeszcze nawet siuskow nie przebral, ale jak jest w domu to mi przy malym pomaga... wez go kopnij dupsko zeby sie opamietal. I szyszka popchnij
Co do aukcji - auto przywiezione, w super stanie, gosc w porzadku. Za jednym zamachem m jeszcze przywiozl od innego faceta z okolicy zderzak i zamiast 150 zaplacil za niego tylko 50 euro, a na stacji benzynowej facet sie pomylil i skasowal m o 50 euro mniej. Bedzie na 15 paczek pieluch

;-) Albo 8 jumbo pack´ow
Kacha - widzisz chyba dzieci na razie nie chca rodzenstwa ;-)
Mari_anna - jak zacofanie i starodawnosc polegaja na uczeniu dzieci porzadku i obowiazkow domowych, to ja tez jestem chyba dinozaurem

Ale jak kogos stac na gosposie, to czemu nie...
Jola - chyba kazdy dzieciaczek rozwija sie inaczej - moj nie gada oprocz auuu, nie trzyma nic w raczce ani nie wyciaga ich do zabawek, za to glowke praktycznie trzyma sztywno na rekach i na brzuszku nie ulezy bo od razu siup na plecki ile razy by go nie obracac spowrotem, wodzi wrokiem za nami i zabawkami. Ale ciagniety za raczki tez zostaje glowka z tylu.
Ja chyba na forum najmniejsza - 160 cm wzrostu
Nadineczka - mi najbardziej podoba sie bekanie jak staremu chlopu
Dormark - hehe ja bylam raz u szkolnej dentystki w 1. klasie i tak sie darlam, ze wszystkie dzieci za mna nastraszylam

Milego dzionka