reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Ja na swój biust nie mogłam patrzeć już przed ciążą - 75 F, w ciąży 80 G, a teraz 80 H i ledwo się mieszczą. Teraz też nie mogę patrzeć. Trochę takie porozłażone są - rozstępy jednak mnie nie ominęły - nie mam konkretnych pęknieć, a takie jakby cała skóra mi sie taka rzadka zrobiła. Boję sie, że mi się już nie mniejszą i na serio będę miała jak u murzynki. I tak mi sie wydaje, że spokojnie oba ważą ze 4 kg. Masakra.
Zawsze mi przeszkadzały - zawsze za duże i za ciężkie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jolcia oddaj troche tych cycusiów mi! Przez to, że mi sutki urosły i się wyciągnęły, to moje piersi wyglądają jak dwie małe (a nawet mikroskopijne) lisie mordki. :(
Nigdy nie miałam dużego biusty ale był okrągły i jędrny. Teraz masakra :(

Roxeen - to proszę oddaj mi troszkę, choć jeden rozmiar, bo ja sie czuję tak mało kobieco, to znaczy teraz jest w miarę ok, ale przed ciążą masakra jakaś:tak:

Dormark - normalnie laska z Ciebie, sylwietka nastolatki, moja 13-latka przy wzroście 170 waży 51, więc już sobie wyobrażam jak wyglądasz, jak modelka:tak:

Maksiu zjadł o 18 i poszedł spać, jak się obudzi kąpiel, tulenie i spanie na noc.

Jolcia oddaj troche tych cycusiów mi! Przez to, że mi sutki urosły i się wyciągnęły, to moje piersi wyglądają jak dwie małe (a nawet mikroskopijne) lisie mordki. :(
Nigdy nie miałam dużego biusty ale był okrągły i jędrny. Teraz masakra :(

Hahah masz poczucie humoru kobieto:-D
Moje piersi za to zrobiły sie totalnie nieproporcjonalne:baffled: Z 75C poszłam w 85D i zdecydowanie mi z tym źle - jeszcze większych to sobie wyobrazić u siebie nie umiem - nie ma co ukrywać jak schudnę to będą pewnie zwisy, bo ja chudnę zawsze od piersi zamiast od tyłka, za to jak tyje to na odwrót czyli najpierw w tyłek idzie i gdzie tu równowaga...:dry:
Ale co tam będe się cycami przejmować - tylko m je w zbliżeniu oglądać będzie, a on mówi, że mu nic a nic nie przeszkadza, że się zmieniły:cool2:
co jedyne to mi te cholerne rozstępy na brzuchu przeszkadzają, choc niby na wysokości pępka i większośc da się majtami zakryć, ale i tak mnie drażnią jak je w lustrze widzę:baffled:

dokładnie taka rzadka skóra ... ehhh mamy ten sam rozmiar !!! i mi wisza juz do pasa nie bedę sciemniać - bez stanika :no: newer ewer !!!
chciałabym sobie je zmniejszyć operacyjnie bo sa nieproporcjonalne i boli mnei od nich kręgosłóp
ale ja się za bardzo bólu boje ....

wybacz Pumpkin, ale lisie mordki sprawiły ze oplułam monitor !!!

kobity wszystkeigo najlepszego z okazji pierwszego dnia wiosny !!!!
z tym że u nas cały dzień lało :-(
Ostatnio oglądałam "Rozmowy w toku" o zmniejszaniu piersi... chyba raczej sobie tego nie zrobię. Były obrzydliwe potem z blizną i prawie bez kształtu.
Wiosna już - od dziś będę pisać na zielono, a jak sie zacznie lato to na brązowo, na jesieni na czerwono, a zima na niebiesko
.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ostatnio oglądałam "Rozmowy w toku" o zmniejszaniu piersi... chyba raczej sobie tego nie zrobię. Były obrzydliwe potem z blizną i prawie bez kształtu.
Wiosna już - od dziś będę pisać na zielono, a jak sie zacznie lato to na brązowo, na jesieni na czerwono, a zima na niebiesko
.
nieźle to wymyśliłaś:-)

witam:tak:

Weekend mija u nas wiosennie i pieknie;-)
Wczoraj bylam z córcia w sali zabaw, małż na spacerku z Agatka...
Pozniej wspolne zakupy z P. jak za dawnych czasów bez dzieci;-) W ogole jakos tak fajnie nam czas minął bez nerwów, kłotni, itp... :tak:
Dzieci nam dzis padły o 19 wiec przygotowałam kolacje przy swiecach... i wiecie co, mąż odrazu na mnie inaczej popatrzył;-)Czasem warto wyciągnąc ręke i troszke sie podlizac facetowi... :-D:-p
Zaraz lęce do wanny sie wymoczyc... (mąż na kibelku dlatego wpadłam na chwilke:-p)

Jolcia, niezły pomysł!!!:-D

No to lęce...
Miłego wieczoru mamusie!

hej hej Kobietki :)

ja wkońcu mam chwilunie czasu na nadrobienie weekendowej produkci - raczej nad produkcji !!

w sobote byłam na sesji u szwagra z Amelką i jużn ie moge się doczekac zdjęć :confused: heh śmieszne zdjęcia porobilismy - nawet Amelke i Antka wpakowalismy do pudełek na zabawki - przesłodko wyglądali !!
póxniej pojechałam do Kuzynki na imieninowa kawusie i ciacho i tak sobota zleciała ! Amelka przez taki dzień pełen wrazeń nie mogła zasnać i afera była jak nie wiem co ! taka była jużzdenerwowana ze nie chciała cyca nawet mojego ! musiałam najpierw dac jej butle a potem dopiero pokusiła isę na cycusia ! ach niecierpluiwe to moje dziecie !

dzisiaj rano poleniuchowaliśmy z M ! Mała spała po aferze od 20 do 4 rano także rewelacja - nawet się poserduszkowalismy a ona sie nie obudziła hihihihi = truszkę dziwnie serduszkowac przy dziecku no ale co zrobić - sama natura :-)

i jak co niedziele kolejny obiadek u teściowej....ale nie będe komentowac bo po co ..... :happy2::confused::-)

juz uspałam Malude - mam nadzieje ze też będzie ładnie spała do min 4 nad ranem hehe - jakby nie było do dobrego człowek szybko sie przyzwyczaja ! :tak:

a co do cycków to mi wsumie z 75B urosły do 80C także nie wiele z tym że - prawa jest dwa razy taka jak lewa i strasznie mnie to denerwuje ! jak ja będe pózniej wygladała np na basenie albo na plazy - bo w bluzce az tak się nie rzuca w oczy ehhhhh - a po karmieniu jeszcze pewnie sflkaczeja do tego i tak w wieku 24 lat dorobiłam się fantastycznych flakusów zwisowatych :szok:

reklama
Dziewczyny ja mam małego potworka w domu!!!:nerd:
Rano i wieczorem daje koncert taki ze głowa boli i naprawde nie wiem o co jej chodzi.Chyba trzeba ja jak najszybciej ochrzcic zeby diabołek z niej wyszedł!!!!:no:
Teraz juz sie poddała i zasnęła.Ale to szczescie długo nie potrwa bo ona niestety spi jeszce tylko 4 godziny po kąpieli:wściekła/y:
Do jutra
Miłego wieczorka:-)

Do góry