reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

ASIAX - a Twój starszy Synek w 1 gimanzjum?

Ja miałam iść do pracy w poniedzialek bo w końcu muszę Maksia zgłosić do ubezpieczenia zdrowotnego, ale chyba nic z tego, bo moja Córca przyniosła ze szkoły jakiegoś wirusa i niestety zaraziłam sie od niej. Jestem na chodzie, ale chyba nie będe ryzykować, bo moje koleżanki pozarażam.

Moje didolki zawsze były małe 75B, śmiałam sie, że rodzice chcieli chłopca i przez 9 m-cy mówili do brzucha będzie Maciuś i tak wyszło, teraz jest trochę lepiej, ale niewiele. Mam nadzieję, że nie zanikną, jak przestanę karmić. :-D

reklama
Tak, jest w 1 gimnazjum, jak jeszcze byłam w ciąży to namawiał nas na jeszcze jedno dziecko, stwierdził że za 6 lat idzie na studia, więc wyprowadzi się z domu i będzie wolny pokój.

A ja mam chrześniaka Maksa, synka mojej siostry:-)

Miki zasną na noc o 21, ale o 19.30 obudziłam go na kąpiel, dzisiaj przespał prawie cały dzień, ale pogoda cudowna, u nas było 18 st, ja w cienkiej bluzeczce i cienkiej kurtce na rozpięto spacerowałam, Miśka też cienko ubrałam i cienkim kocykiem przykryłam a jak wróciliśmy to był mocno ciepły.

Kaja, tylko jak my wygladac glupio bedziemy. Ty dwie prawe, ja dwie lewe... :-D
Mari_anna, o wlasnie, wlasnie. Ja tez mialam 75b i to wszystko przez mojego ojca, bo sobie chlopca wymarzyl. Matka tez cala ciaze powtarzala, ze to bedzie chlopak, bo ja tluklam. I co? I doopa. Dziureczka. A cyckow nie ma. :-p
Pumpkin, ide sobie zajrzec. Posikac sie nie posikam. Chyba. ;-)

A ja olewam diety, bo choć po porodzie ochota na słodkie przeszła to waga jak stała tak stoi , więc mam ją głęboko i jem wszystko.
Mała zasnęła nam przed samą kąpielą, teraz M ją budzi, może dzięki późniejszej kąpieli da nam dłużej pospać? ;-)
A moje cycorki są jakie były, ani większe, ani mniejsze, o tym że karmię przypominają mi tylko bólem, jak mała za długo śpi. Ale mimo wszystko mam nadzieję, że moje skromne 75B (teraz 85B) nie będzie celowało w kierunku pępka ;-)

Macy, coś w tym jest, bo ja też miałam być chłopcem, a dziurawiec się trafił :-D

--------------
Uwielbiam tego mojego szkraba! M położył ją na przewijaku, w końcu otwarła oczy, wielkie jak spodki, zdziwione o co chodzi, popatrzała na M, na mnie, walnęła uśmiech i super pierda jednocześnie :-D

Ostatnia edycja:
Mari_anna, macy........ 75B to moje marzenie. Ja skromne 75A przed ciążą, a i to z push-up:tak:
Teraz są większe, ale wogóle nieatrakcyjne. Chyba na 40 urodziny silikon sobie jakiś zafunduję.

macy - no trzeba to przemysleć :-D
Mari_anna i Asiax - co tak rocznikami sypiecie, dorzucić swój? :-D
Pumpkin - i ja tam wejdę chyba :-)

Pumpkin chcemy więcej linków jeszcze jeszcze!!!:-D:-D:-D:-D
a swoją drogą wiecie że mój m nigdy nie przebierał Jasiowej kupki?:confused:
moje dziecię ostatnio o 4 rano robi sobie dzień i nie ma zmiłuj wczoraj butelkowo przestawiłam go na nowe tory i śpię ciut dłużej...a dziś musiałam go wybudzać na kąpiel1 normalnie chyba dopierow w wodzie obudziła się na dobre:-Dostatnio ciągle na wieczór mega ryk przed i po kąpieli no naprawdę żadna przyjemność a dzisiaj kąpałam szkraba sama i nie zapłakał ani razu nawet pozwolił się w spokoju nasmarować:cool2:i od razu mamusia obrosła w piórka:-D i ledwo zaczęłam czytać mu baję i zasnął:-D

Kaja wiem wiem wyrabiam się ale naprawdę to jakaś złosliwość no raz wychodzi a raz niet:
Macy bo moja czcionka wiosnę przywołuje:-D

E:poddaję się - oficjalnie szyszka kolorowaniu :angry:

Ostatnia edycja:
reklama
ASIAX- moja Córka też chce się wyporwadzić jak bedzie na studiach i to do akademika, bo ma w domu b.dużo obowiązków (np. pościerać kurze w swoim pokoju, raz w tygodniu odkurzanie...) i tak mnie straszy... a poza tym mówi, że bedzie miała bliżej na imprezy. Poza tym jest już prawie równa ze mną bo ma 170.

MACY- a to, że nie lubię gotować to też wina moich rodziców, Maciusia chcieli :tak:

Wyobraźcie sobie, że niektóre kobitki szukają opiekunek na 8 godzin dziennie do 1-miesięcznych dzieci:szok::szok::szok:, a ja myślałam, że jestem wyrodną matką, bo zostawię w domu prawie7-miesięczne dziecko . Toż przecież takiej babie nawet się tyłek dobrze nie zagoi, a ona już gna do pracy :szok::szok::szok:.

Dzisiaj rekordowo odciągnęłam sobie 120 ml i mam kilka buteleczek w lodówce i jutro Maksiu nie dostanie Bebilonu.:tak:

Do góry