Pasibrzuch i co? dobre te herbatki?;-)
Pumpkin Tobie chce wcisnąć kosmetyki, a mnie szczepionkę ech..ale się nie dziwię, jakbym miała w zamian wczasy na Kanarach...a Polcia pięknie Ci przybiera. Współczuję infekcji
Spacer o 14 ja też dzisiaj zaliczyłam, z reguły wychodzę około 12.30, bo w południe jest najcieplej, a co do spania mój o 19.30 najczęściej kima wykąpany. Ja mam dla siebie wieczór, mogę się wcześniej położyć i odpocząć
nika1710
biedny mały, ja jeszcze odwlekam szczepienia, to taki ukłon w stronę Kaji;-)
kacha_wawa Współczuję koleżance, będę pamiętać o maleńkiej
wronek
Koniecznie napisz co nakupiłaś
Pumpkin Tobie chce wcisnąć kosmetyki, a mnie szczepionkę ech..ale się nie dziwię, jakbym miała w zamian wczasy na Kanarach...a Polcia pięknie Ci przybiera. Współczuję infekcji
Witam się wieczornie. U mnie dziś piękna pogoda była ale na spacer dopiero o 14 wyszliśmy bo moje dziecię przez półtora godziny jadło 100ml mleczka W ogóle dzisiaj jakiś nerwowy, ciągle płacze co zaśnie to się obudzi. Nawet na spacerze ciągle był nie spokojny.Teraz zamiast zjeść to zasnął Zastanawiam się czy to przez to, że ma problemy z tą koopką czy może to słynny skok?? W końcu według średnich to już czas na niego Ja tracę kontakt z rzeczywistością Mówię jedno, robię drugie. Przed chwilą kłóciłam się z ojcem, że nie kąpałam małego wczoraj, a przecież kąpałam
No i zapisałam Go do okulisty, zobaczymy co z tym ropieniem będzie... Na razie korzystam i idę się położyć puki mały śpi.... I bądź mądry i ustaw Mu dzień jak on o 19 zasypia
Spacer o 14 ja też dzisiaj zaliczyłam, z reguły wychodzę około 12.30, bo w południe jest najcieplej, a co do spania mój o 19.30 najczęściej kima wykąpany. Ja mam dla siebie wieczór, mogę się wcześniej położyć i odpocząć
nika1710
biedny mały, ja jeszcze odwlekam szczepienia, to taki ukłon w stronę Kaji;-)
kacha_wawa Współczuję koleżance, będę pamiętać o maleńkiej
wronek
Koniecznie napisz co nakupiłaś