reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Pasibrzuch i co? dobre te herbatki?;-)

Pumpkin Tobie chce wcisnąć kosmetyki, a mnie szczepionkę ech..:wściekła/y:ale się nie dziwię, jakbym miała w zamian wczasy na Kanarach...:baffled:a Polcia pięknie Ci przybiera. :tak:Współczuję infekcji:no:

Witam się wieczornie. U mnie dziś piękna pogoda była ale na spacer dopiero o 14 wyszliśmy bo moje dziecię przez półtora godziny jadło 100ml mleczka:szok: W ogóle dzisiaj jakiś nerwowy, ciągle płacze co zaśnie to się obudzi. Nawet na spacerze ciągle był nie spokojny.Teraz zamiast zjeść to zasnął:wściekła/y: Zastanawiam się czy to przez to, że ma problemy z tą koopką czy może to słynny skok??:confused: W końcu według średnich to już czas na niego:tak: Ja tracę kontakt z rzeczywistością:dry: Mówię jedno, robię drugie. Przed chwilą kłóciłam się z ojcem, że nie kąpałam małego wczoraj, a przecież kąpałam:sorry2:
No i zapisałam Go do okulisty, zobaczymy co z tym ropieniem będzie... Na razie korzystam i idę się położyć puki mały śpi.... I bądź mądry i ustaw Mu dzień jak on o 19 zasypia:dry:

Spacer o 14 ja też dzisiaj zaliczyłam, z reguły wychodzę około 12.30, bo w południe jest najcieplej, a co do spania mój o 19.30 najczęściej kima wykąpany. Ja mam dla siebie wieczór, mogę się wcześniej położyć i odpocząć:-p

nika1710
biedny mały, ja jeszcze odwlekam szczepienia, to taki ukłon w stronę Kaji;-)

kacha_wawa Współczuję koleżance, będę pamiętać o maleńkiej:no:

wronek
Koniecznie napisz co nakupiłaś:-D

reklama
Patrysiu... modlę, ze za Bartusia!!! Kacha... za Madzię także, wierze, ze wszystko szczesliwie sie skonczy, a te malenstwa, które teraz walcza za chwile bedą sie bawic z waszymi maluchami:tak:Za serce ściska...

Pasibrzuch... zdrówka!!!:tak:Mi w aptece tez nigdy nie chcieli nic sprzedac, ani w ciazy ani teraz:-pDlatego teraz juz nawet w aptece nie pytam czy moge to brac:-p

A co do spania, to starsza zasypia ok 19:30 i Agatke uczymy podobnie... to naprawde duzo wygoda! Masz cały wieczor dla siebie, męża... Pamietam, ze czesto dzwoniłam po brata i siedział u nas jak mała spała, a my wyskakiwalismy do kina:tak:w koncu nie jestesmy tylko mama i tata, ale i mężem i zoną;-)

P. pojechał...:-(jak ja nie lubie tych pustych samotnych wieczorów i nocy:-(heh...
Na szczescie wynegocjował, ze pojadą godzine pozniej, bo musi córkę połozyc spac, chłop sie zdziwił i dobrze, niech wie, ze dla P. najwazniejsza rodzina, a nie robota:zawstydzona/y:Wkurza mnie to, bo facet jedzie do tej Warszawy i zarobi 5tys, a P. nic...:dry:A oboje sie tylko nameczymy...:-(

Agatka cos zasnać nie może dzis, wysiadam juz:zawstydzona/y:

Ale z dobrych wiesci, dzis wyszlismy na spacerek i przeszlismy koło naszego lodowiska...:-) Mam łyzwy u babci, ale P. obiecał mi je przywiezc w pt wiec póki zimno bede mogła troche posmigac jeszcze;-)Juz sie nie moge doczekac... narty musiałam odpuscic w tym roku to chociaz łyzew zasmakuje:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja rowniez sie modle za Madzie, trzymam kciuki zeby dziciatku sie udalo.
U mnie plan dnia ok ale wieczorem moje dziecko robi cochce, teraz np kapiel go czeka a ten spi:-)
Dobrej nocki kobieti:-)

Witam sie wieczornie,
Wysylam duzo duzo pozytywnej energii do Madzi. Musi sie jej udac. Jak mi smutno, gdy mysle, co czuje jej mama Ania. Serce sie rozdziera.

emilcia a jak mi sie chce papieroska. Myslalam, ze mi przejdzie, a tu mam nasilenie po porodzie, ze szok. A nienawidzilam zapachu fajek w ciazy echhhh

pumpkin jej, po co jej az tyle tych paszportow? ja nie bede nawet wloskiego wyrabiala, bo z tego co sie dowiedzialam nie ma obowiazku. Ale jeszcze, zeby na 100% sie upewnic musze zadzwonic do konsulatu.

a my mamy szczepionki w dniach 18 i22 do wyboru i chyba wybiore 22, zeby odwlec.

Co do spaceru dzis to ubralismy sie, wyszlismy, zjechalismy na dol i wrocilismy, bo super mama nie zauwazyla, lalo echhh:-D

Polski akt urodzenia Poli będzie do odbioru w urzędzie w Polsce 16go dopiero. Jak się dowiedziałam to mnie szlag trafił.
Zanim do mnie dotrze to będzie 18, potem ja muszę jeszcze podać dalej do ambasady czyli ok 20ty, w to wliczyć weekend.. I tak pewnie do końca miesiąca zejdzie... wrrrrrrrrrr

A więc byliśmy na zakupach i wpadła do Pepco. Kupiłam małemu spodenki dresowe, dwie pary półśpiochów i śliczne butki-trampeczki.

Synuś jak aniołek dzisiaj i wczoraj (tfu tfu żeby nie zapeszyć).

Mam nadzieję, że juro też będzie tak ładnie na dworze i wyjdziemy sobie na długi spacerek.

Wiecie mój smyk lubi jak mu czytam książeczki. Normalnie szaleje jak pokazuje mu obrazki. Kupiłam mu cztery książeczki twardostronnicowe w Polo, takie wierszowne opowiastki o zwierzątkach i zamówiłam jeszcze w KDC z wierszykami. Uwielbiam wszystkie chwile z nim spędzone, aż mi się do pracy nie chce wracać.

Dobranoc Babeczki i dzieciaczki. Do jutra

Dziewczyny wieści sprzed chwili od Ani-Mamy Madzi są okropne:szok:

"Ona umiera. Powolutku.Doktor już nie liczy, ile razyją reanimowali.Jest na maksymalnych dawkach leków, tlenu, tlenku azotu. Serce staje co chwila. Parametry spadają w oczach. Raczej nie mamy szans..."

reklama
Dziewczyny wieści sprzed chwili od Ani-Mamy Madzi są okropne:szok:

"Ona umiera. Powolutku.Doktor już nie liczy, ile razyją reanimowali.Jest na maksymalnych dawkach leków, tlenu, tlenku azotu. Serce staje co chwila. Parametry spadają w oczach. Raczej nie mamy szans..."

o matko...
przykro mi...
Ale niech mała Madzia walczy!!!

Do góry