labamba23
podwójna mama
Kacha, to straszne jak dzieci odchodzą, pomodlę się za rodziców...
Patrysia, za Bartusia trzymam kciuki...
Patrysia, za Bartusia trzymam kciuki...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja sie witam dzis wieczornie:-)
My dziś bylismy na pierwszych szczepieniach!Kurcze myslałamże mi serce pęknie jak mój Nikodem krzyczał a ja płakałam razem z nim:-zawstydzona/y:
Mój synek nie miał zadnych skudków ubocznych po szczepionkach i to mnie cieszy!
Ale niestety chyba ma uczulenie na nabiał!!!I tak sie tym trapie i modle oby to nie była skaza białkowa
A co do palenia - to poradze tyle: trzeba sobie wmówic że nie można dla dzidzi by nie siedziała w dymie i juz! Ja nie wracam do nałogu:-)
Modle sie za Madzie coda sie zdarzaja , az mi lzy cisna na policzki dlaczego aniolki musza tak cierpiec , modle sie z calego serca chociaz serce peka.Dziewczyny wieści sprzed chwili od Ani-Mamy Madzi są okropne
"Ona umiera. Powolutku.Doktor już nie liczy, ile razyją reanimowali.Jest na maksymalnych dawkach leków, tlenu, tlenku azotu. Serce staje co chwila. Parametry spadają w oczach. Raczej nie mamy szans..."