reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Przykro mi. Nie jestem w stanie wyobrazić sobie bólu rodziców.

Karoli - Chcę aby Polcia miała możliwość wyboru i swobody jak podrośnie. Obywatelstwo kraju daje sporo przywilejów. W dobie UE nie ma większej różnicy między polskim a brytyjskim ale tylko wewnątrz UE. W wielu krajach jako polacy potrzebujemy wizy, angole już niekoniecznie (np tutaj gdzie jestem) A to tylko tak naprawdę najdrobniejszy szczegół. O kandyjskim nie wspominam nawet, bo to inna bajka, a egipt... cóż w końcu niech wie, że płynie w niej krew Kleopatry hi hi hi

I ja sie witam dzis wieczornie:-)
My dziś bylismy na pierwszych szczepieniach!Kurcze myslałamże mi serce pęknie jak mój Nikodem krzyczał a ja płakałam razem z nim:-:)zawstydzona/y:
Mój synek nie miał zadnych skudków ubocznych po szczepionkach i to mnie cieszy!
Ale niestety chyba ma uczulenie na nabiał!!!:baffled:I tak sie tym trapie i modle oby to nie była skaza białkowa:no:
A co do palenia - to poradze tyle: trzeba sobie wmówic że nie można dla dzidzi by nie siedziała w dymie i juz! Ja nie wracam do nałogu:-)

Nika, a jak wygląda to uczulenie u Twojego synka, bo moja jest zsypana na twarzy, za uszami i na szyjce, a teraz też troszkę na piersiach. No i denerwuję się, aby to własnie nie była skaza.

Dziewczyny wieści sprzed chwili od Ani-Mamy Madzi są okropne:szok:

"Ona umiera. Powolutku.Doktor już nie liczy, ile razyją reanimowali.Jest na maksymalnych dawkach leków, tlenu, tlenku azotu. Serce staje co chwila. Parametry spadają w oczach. Raczej nie mamy szans..."
Modle sie za Madzie coda sie zdarzaja , az mi lzy cisna na policzki dlaczego aniolki musza tak cierpiec , modle sie z calego serca chociaz serce peka:no:.
Moje Nicol najpuzniej o 20 spi i Mie ucze podobnie. Dobranoc wam.

Kacha - tak mi przykro, To takie niesprawiedliwe... Serce ściska, będę się modlić.

Patrysiu - trzymam kciuki za Bartusia, będzie dobrze, będę się modlić.

Ostatnia edycja:
hej, co z Madzią?....

macy - dzięki za pamięć :) podwozie sprawdzone - wg słów lekarki "urok szwu ciągłego". To co mnie boli i jest obrfzęknięte to miejsca gdzie nici się jezcze nie rozpuściły.. Minie za "parę miesięcy" :(((no i mój organizm zaczął pracę pełną parą i wraca mi już płodność- witajcie miesiączki :(

mlody probuje zasnąć jeszcze wiec tez ide skorzystac..

Witam porannie,
Trzymam kciuki za nasze małe kochane Kruszyny, które tak cierpią.

Maksiu wstał jak zwykle o 5 rano, karmiłam go prawie godzine (jak zwykle). Wczoraj poszedł spać o 21.
Jak zasypia o 19 to budzi się o 1 w nocy, a potem o 5. Wolę kłaść go o 21, bo o 1 nie uśmiecha mi się wstawać:no:. Podziwiam Was dziewczyny, które muszą wstawać w nocy co 2-3 godziny.

reklama
Kacha ściskam mocno!!
Madziu bądź silna... :*

Dlaczego świat jest taki okrutny? :(
Dlaczego tak bardzo wystawia na próbę ludzi, którzy na to nie zasłużyli? :(

Jak urodził się 'nasz' Oliś i okazało się, ze będzie potrzebował operacji chodziłam jak struta... Ja - obca osoba dla niego i jego rodziców... To co czuła Sylwia... Nie wyobrażam sobie...
Patrysi Bartuś... Co takiego zrobił, że tak musi cierpieć?! Niech to w końcu się skończy!!
Roxeen przyjaciółka!! Taka młoda, a tak bardzo chora... Serce się kraja... :(

Miał być taki piękny dzień... :(

Trzymamy mocno kciuki za Madzię, Bartusia, Przyjaciółkę Roxi...!!

-----------------------------------------------------------------------------------------

A mój Aniołek znowu jest Aniołkiem
:)
Zaczął kręcić się o 5, wzięłam go do cyca, 5 minut, odłożyłam, po 6 zaczął robić kupkę, przebrałam go, pośmiał się chwilę, poszłam siusiu, wróciłam, dziecko śpi :)

Dziś siostra S. ma urodziny (13!) i Sławek chce jechać... Chce, żebym jechała z nim... :( Wymaga ode mnie za dużo... ;( Znów się pokłócimy znając życie... :(

Miłego dnia Wam życzę... :):*

Ostatnia edycja:
Do góry