F
Fiołek2010
Gość
Kaja o co chodzi z koprem??/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kaja o co chodzi z koprem??/
Hej ;-)
kacha_wawa - przykro mi, że masz taki zapiernicz ale nie martw się moderowaniem i niczego się nie zrzekaj. Dajemy radę przecież nic tu się wielkiego nie dzieje. Nie musisz nas np godzić lub zamykać wątków bo się obrażamyPoza tym Asiowo jeste też moderatorem tak? Spokojnie... pilnuj maluchy i wpadaj jak często możesz.
Asiowo - ale będzie fajna sesja, ja też chceeeee - tylko kurcze mama nadal się na sesje nie nadaje, a dzieci owszemPochwal się potem.
Też miałam podobnie. Choć herbatki na laktacje piłam od początku. Dopiero niedawno mu się coś odmieniło. Strasznie płakał przy jedzeniu, dużo mu się odbijało. Odstawiłam herbatkę i jest super.Piłam przez jakiś czas herbatki laktacyjne z koprem. Tymek wieczorami był niespokojny,dużo prukał, odbijało mu się za dużo i więcej ulewał. Szukałam przyczyn: jabłka, kalafior.. dopiero po odstawieniu herbatki powrócił moj aniołek. Koper może tak działać - parę osób tu też pisało.
Są też herbatki z rumiankiemdzieki...moja mała dostaje herbatke z koperku i tez czasem ma takie prutki że cały dzień płacze.najgorsze ze chyba wszystkie herbatki dla dzieci zwieraja koper a wody pic nie chce;-)
Ja bym całą szpulę drutu mu wsadziła ;-)D w nocy tak mnie wkurzył,że UUUUuuuuUUU..
Mała obudziła się z płaczem, zaczęła się prężyć, widziałam,ze boli ją brzuszek.. a ten do mnie z pretensjami, że ona jest głodna i od jutra robimy jej butel na noc, bo ona sie moim cycem nie najada a on sie musi wysypiać do pracyrozumiecie?! Dla mnie to był troche cios poniżej pasa..
Najśmieszniejsze jest to , że Zuzia pierwszy raz się z takim płaczem obudziła w nocy... zawsze ślicznie śpi..
A dziś przeszedł sam siebie..były u mnie koleżanki, zrobiłam przy nich obiad, D wraca z pracy i krzyczy (tak,dokładnie-KRZYCZY,nie mówi..) CZEMU MAKARON?! NIE BEDE TEGO JADŁ!
Dodam,że dzień wcześniej spuścił w sedesie cały talerz ziemniaków,bo przestały mu ziemniaki smakować.. Ja sie kurde staram,gotuje,zeby książę miał co jeść .. I jeszcze opieprz przy koleżankach dostałam!!!!a moglam spokojnie usiąść, wypić sobie z nimi piwko, a nie zalegać przy garach.. Musiał się dureń popisać,a mi tak wstyd byłooo..
Miał szczęście,że jak koleżanki poszły,to się trochę płaszczyć zaczął i przeprosił.
Ale jutro obiadu nie gotuję. Drut kolczasty mu w doopę.
Bardzo często zdarza się, że ósemki krzywo rosną i wtedy to jest straszny ból i nie bezpieczne. Tak to było u mojego męża i musieli mu jedną ósemkę wyrywać jak jeszcze nie wyrosła.Jak ja wam wspólczuje wyrywania tych 8 a że tak spytam po co to robić? Kiedyś czytalam, że niepotrzebnie wiele osob je usuwa. Moje.. mimo wiekunadal siedzą schowane. Znaczy mało mądra jestem
![]()
Też tak mam. W ciąży to się jadło wszystko, a teraz trzeba przystopować i tak ciągle chodzę i bym coś jeszcze zjadła.Ja wyrobiłam sobie rytuał jedzenia lodów przed snem i teraz też chodze i "szukam" i pewnie za moment się złamię. Mam ogrom pakowania ale chyba dziś sobie odpuszczę i wskakuję do wyrka. Jutro też jest dzień![]()