reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Ja się jeszcze spać nie wybieram:tak: bo moja Mała dzisiaj Aniołek. Już po kąpieli jesteśmy najedzone i teraz leżymy i patrzymy na świat :-) moje Dziecko nie uznaje chodzenia spać przed 22 :dry:

reklama
Ja tak w doskoku bo M oglada King Konga-ja nie lubie tego filmu:cool2:

Ja tak czytam i mysle że macie nieźle z waszymi pociechami:sorry2:

Mój synuś śpi czesto na dniu jak i fajnie noce przesypia z przerwami na karmienie po których odrazu zasypia:tak:a zasypia praktycznie sam nie ma tak czegoś abym nosiła na rękach i usypiała(czasami się zdarzy że mam go na kolanach po karmieniu i zaśnie) nawet jak mam Alanka na przewijaku (lub sobie na nim leżeć)to patrze a mi dziecie śpi:-Doczywiście smoczek to przyjaciel ale mnie to nie przeszkadza a wręcz pomaga co i mój przyjaciel też jest:-p

:sorry2: yyy nie wszystkie :-p

Przemyslałam sprawę i jednak idę :-D poza tym wpadne zaraz w dołek jedzenia nocnego, już wcviągnęłam miseczke chrupek podobnych do cini mini a mialam tego nie robić :wściekła/y::wściekła/y: potem przykryłam jabłkiem i popijam melisę coby sie nie zdenerwować całkiem :baffled:
Najlepiej iść spać to wowczas nic nie zjem już, w śnie.. raczej się nie uda.

:oo:

Ja wyrobiłam sobie rytuał jedzenia lodów przed snem i teraz też chodze i "szukam" i pewnie za moment się złamię. Mam ogrom pakowania ale chyba dziś sobie odpuszczę i wskakuję do wyrka. Jutro też jest dzień :)

:-):wściekła/y:Jka ja jestem zla co za dzien:wściekła/y:POszlam na usg wyciagam z kartke z terminem wizyty podaje w okienku a babka do mnie , czy przyszlam nowy termin zalozyc , ja do niej ze jak nowy jak mam na dzisiaj , a ta w smiech , ze nie , ze termin mialam na 3 m,arca a dzis 5.:wściekła/y:Teraz mam przyjesc 11 marca , wszystko przez to zmeczenie nic juz nie mysle, dzialam jak robot.Potem pojechal do naszego nowego zakladu zeby pomuc mojemu i wiecie co nie chcialabym miec takiego szefa , wrocilismy o 21 dzieci spia i mam nadzieje , ze dzis Mia da pospac ja pije piwo i tez sie klade dobranoc.:wściekła/y:

Ooo nastroje widze dopisuja:-D:-D:-D U mnie lepiej, ylismy na dwugodzinnym spacerze i maly od 7.30 kima,kolezanka pojechala a ja szklaneczke pifa dostalam i grzecznie w kaciku pije:zawstydzona/y: Dziewczynki czy ktoras ma namiar na sprzedawce z allegro ktory mialby takie fajne body lub ubranka z nadrukiem typu " kocham mojego tate" i inne takie bo nie moge nic znalezc:-(
Tez zycze milej nocki i do juterka:-)

Ja bym chetnie poszla spac, ale moje dziecko jest hiperaktywne. Ma wytrzeszcz oczu nadal, tak jak przez caly dzien. Tata go probuje uspic spiewajac mu, ale cos kiepsko idzie echhhh Jej niech to moje dziecko zasnie wreszcie i spi do 5 rano.
Co do jedzenia, to ja upieklam dzis ciast, cos a'la crostata z powidlami figowymi i wciagnelam polowe. Mialam spadek energii chyba jakis i w ogole czuje zoladek bez dna. Gorzej niz w ciazy echhhh
W ogole to ja tez dzis mam chyba jakis kiepsciejszy dzien...

Jola nie mam namiaru ale jak ktoś Ci poda chętnie skorzystam :)

A tak w ogóle widze, że przegapiłam....Kaja wielkie gratulacje awansu....

Widze ze Wasze bobo dają popalić.....skąd to znam....?
Mój to codziennie tak ma że śpi max 30 min, no dłużej to tylko w chuście i na spacerze....no i odpukać- w nocy....

A jeszcze chyba mi sie rozkreca wciaz przeziebienie,.........buuuuuuuuu.........
i też jak pisałam mam dość dentysty......
czuję że ten leczony powtórnie kanałowo jest coś nie halo i chyba wyrwaniem sie skonczy- tak jak mi odgrazal sie lekarz jeszcze w ciazy i czeka nas zabawa chyba z dwoma żle leczonymi piatkami........ehhh
no ale to i tak lighcik :) w porównaniu z tym co czytam u pumpkin, czehow,.........

reklama
Do góry