reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Witajcie porannie

Witam nowe styczniowe mamy

Jak tam u Was po nocce po wczorajszym dniu?

Mi maly wieczorem zasnal jak puscilam mu kolysanki i hustalam w nosidelku - po 20 min protestow i placzu i narzekania usnal tak twardo, ze jak go obudzilam do karmienia (nie jadl 5 godzin) to cycki oproznil na spiaco, wiec musialam go wziac do przewiniecia, dopiero sie obudzil :-D Ale potem jaki ryk za butla ze ho ho, ledwo dalam rade go ubrac :-D
No i potem znowu usypianko przy Kennym G (tez sie sprawdzilo :tak:) i lulal do 1.30 Tylko w nocy nie chcial usnac, ale sie jakos udalo.
A teraz spi smacznie, wiec mamuska korzysta.
Nawet juz po sniadanku (jajecznica made by maz) i prysznicu jestem, bo maz dzis byl w domku, ale wybyl na jakas impreze zakladowa, ale juz mu zapowiedzialam, ile godzin go nie bedzie, tyle ja robie sobie wolnego w przyszlym tygodniu i heja na zakupy. Sama :-)

Aaaa i nawet film na TV wczoraj ogladalam (chyba pierwszy raz od porodu ;-)) Alvina i wiewiorki :-D:-D:-D

Wspolczuje przejsc z mezami - my sie nie klocimy, bo go prawie nie ma :-D - tez jakies wyjcie :-D
Na szczescie nie jest wybredny w kwestii obiadow (bo wie ze musialby sobie sam gotowac ;-))

Sylwia - wyrazy wspolczucia z powodu babci i gratulacje mieszkanka :tak:

Paula - jak babcia daje to bierz i nie narzekaj :-) A nadgorliwe uwagi puszczaj mimo uszu. A przypomnialo mi sie jak cie przed porodem telefonami zasypywala :-D No chce babina dobrze :tak:

Kacha - wspolczuje przejsc z malutka. Chyba nie ty jedna jestes czasem zmuszona zostawic placzace dziecko, moj to sie drze wnieboglosy jak na butle czeka, ale jedna reka nie dam rady jej przygotowac, a i nie chce ryzykowac, jak z wrzatkiem musze operowac. No a ty masz dwojeczke. I Olis tez bardzo cie potrzebuje :tak:

Tysiolek - z tym wystawianiem na Allegro to dokladnie tak samo szwagierka mowila i jej sasiadka :-D
A godziny spania u nas znowu identyko, z tym ze maly odplynal juz o 19.00

Agbar - nie strasz z ta @, bo ja tez mam cicha nadzieje, ze bedzie teraz lepiej... Wspolczuje. U nas tez sniegu dowalilo juz wczoraj :angry: Ja chce wiosne!!! No i gdzie to "w marcu jak w garncu" ???

Milego dzionka dziewczynki

reklama
:-)Ja juz po kapieli , sniadanko zjedzone Mia zasypia u siebie w lozeczki :-D,Nicol bawi sie klackami raj.:-D
Co do mezow - ja wiem , ze moj nie jest idealem ,:tak: klocimy sie czesto , ale ja jestem zdania , ze lepiej powiedziec co boli niz nosic w sobie i nic nie mowic , bo potem to sie dopiero wybucha;-). My sie klocimy na 5 min i zawsze , ktores z nas przeprasza takze cichych dni u nas nigdy nie bylo:tak:. Co do prezntow to moj jak kupuje kwiaty to tylko w doniczkach :-D, ale woli , albo dac mi :sorry2:;-)

Dziewczyny moja mala ma skok na calego , albo spaceru sie domaga , zwykle o tej poze to spacer albo wietrzenie, ale dzis taka sniezyca , ze nie ma mowy.Wiec mam placz , jak jest w lozeczku i tylko u mamusi na raczkach cisza., no zasnela wiec sprobuje ja do lozeczka przreniesc
Hurra spi.

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki.
Dormark ja mam czasem podobnie jak ty...Moja Julka to taka mala slodka terrorystka-hihi.Od jakiegos czasu potrafi stanowczo sie domagac abym ja wziela na rece i nosila...na recach mi zasnie i potem ja klade do lozeczka.Na szczescie w nocy mi ladnie spi...od ok 23 do 5-6 rano:-)
Milego dnia dziewczynki.
Wstawie Wam zdjecia mojego klopsika.
Zobacz załącznik 221770 SL270949 [800x600]..jpgZobacz załącznik 221772Zobacz załącznik 221773

Witajcie dziewczynki.
Dormark ja mam czasem podobnie jak ty...Moja Julka to taka mala slodka terrorystka-hihi.Od jakiegos czasu potrafi stanowczo sie domagac abym ja wziela na rece i nosila...na recach mi zasnie i potem ja klade do lozeczka.Na szczescie w nocy mi ladnie spi...od ok 23 do 5-6 rano:-)
Milego dnia dziewczynki.
Wstawie Wam zdjecia mojego klopsika.
Zobacz załącznik 221770Zobacz załącznik 221771Zobacz załącznik 221772Zobacz załącznik 221773

Sliczny klopsik , ja robie obiad terorystka spi , pierwszy raz od rana .
Zaraz budze Nicol bo inacze to ona bedzie mnie teroryzowala wieczorem , niekiedy wydaje mi sie , ze one sie umowily jak jedny przestaje to druga zaczyna

WITAM :-)
Moje dziecie śpi(ale chyba cyc będzie niedługo chciał):tak:
I ja się obraziłam na M:wściekła/y:
PAULA oj za take coś dostalby mój M wmalowane:crazy:
KACHA spokojnie zajmuj się maluszkami a moderowaniem się nie przejmuj;-)

Hmm jak ja dałam synkowi herbatke z Hippa koper.bo tej kupy nie robił to pił ją elegancko i sobie szedł spać i nie miałam z nim problemów:no:może on dziala niespokojnie na niektórych maluszkach a na niektórych nie:confused:

AGNIESZKA śliczniutka:)))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny witajcie, ja na chwile bo za moment C będzie sie jeść na bank domagał... apotem musze obiad zrobic bo ojciec chrzestny C wpada jak Wam juz pisałam....
ehhh... A C. dziś spał do 6-stej rano - normalnie szok.....
ponadrabiam Was moze wieczorkiem....
Kacha współczuję jazdy z Jessi,
Paula a Twojego to bym powiesiła nie powiem za co.....
Agnieszka - klopsik śliczny :)
no nic muszę uciekać.....

miłego dnia!!!!!

ja wróciłam własnie ze spacerku buuuuuu jak zimno ! :szok:
niby świeci słoneczko i wygląda pięknie ale wiater taki mroźny że uszy mi odpadają !
Mała teraz spi więc mam chwilunie relaxu i zastanawiam się czy... nie dac babci Amelką a ja sobie pojade do Poznania na zakupy, i połazić ogólnie po sklepach bo coś czuje taka potrzebe...gdzie trzeba odreafowac nasze stresy - a najlepszy sposób to na zakupach z karta męza :-D:-D:-D

reklama
Normalnie szok:szok:Alanek podciąga główke do góry a jak mam go oparte na mojej klatce piersiowej to się podciąga nieźle musze uważać jak tak leży żeby "krzywdy"sobie niezrobił:szok:

Do góry