reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Jejuniu... widze, ze wiekszosc dzis miała kiepski dzien...
Ja padam, dziewczynki własnie zasypiaja jest szansa, ze wkoncu odpoczne:tak: Agatka wieczorami tez zasypia sama z tymże bez smoczka ani rusz... ssie i ssie!

reklama

zawsze sobie mówilam ze zniose poród to i i wyrywanie zęba ( bo jeszcze nigdy nie miałam:eek:)
ale to zupełnie inne kategorie bólu wiec się boje ijak nie wiem :no::no:

aha i musze sie pochwalic - twardo postanowilam ze oduczam zasypiania przy cycku
udalo mi sie dziś raz
spał całe 25 minut - zawsze coś :cool2:

Ja miałam wycinane obie dolne 8ki w wigilię rok temu. Dzięki bogu nafaszerowali mnie głupimi jasiami czy czyms takim i dopiero się zabrali za rozprówanie kości (wrastały pod 7ki) Jak mnie znieczulenie zaczęło puszczać to piłam czerwone wino pół na pół z kostkami lodu. Dostałam niezłego "haju" po tej kombinacji i przynajmniej do końca wieczoru zapomniałam o bólu... i tańczyłam po pokoju w samej bieliźnie :sorry2::dry:
Oczywiście przez tydzień wyglądałam jakbym połknęła piłkę lekarską tak mi szczęka spuchła. I wogóle do d... bo ból niesamowity... i tylko szprycowanie antybiotykami, żeby infekcji w kości nie było. Jak skończę karmić to będę miała powtórkę z rozrywki z górnymi...

Taka moja prywatna historia dentystyczna....

witam sie weczornie:-)
u mnie tez dzis ciezko. Maly marudzi caly dzien. Nie zmruzyl praktycznie oka od rana ja wstal, a wstal o 6:30. Na lezaco zle, na siedzaco tez, w ramionach w miare dobrze, ale ile mozna.
Mam nadzieje, ze chociaz sie zmeczy tak, ze da pospac w nocy, oby...
Do tego caly czas placze echhhh Kaprysny dzien dzis chyba jakis...

witam sie weczornie:-)
u mnie tez dzis ciezko. Maly marudzi caly dzien. Nie zmruzyl praktycznie oka od rana ja wstal, a wstal o 6:30. Na lezaco zle, na siedzaco tez, w ramionach w miare dobrze, ale ile mozna.
Mam nadzieje, ze chociaz sie zmeczy tak, ze da pospac w nocy, oby...
Do tego caly czas placze echhhh Kaprysny dzien dzis chyba jakis...

Do jasnej ciasnej czy coś w powietrzu dzisiaj lata - normalnie u mnie było to samo cały dzień a popołudnie już było na maxa hard corowe - mam nadzieję że nocka będzie znośna....normalnie boję się iść spać bo nie wiem czy będę w stanie funkcjonować.

Widze 3/4 dzieciaczków dzisiaj szalone dni miało - a i my z nimi !
ja padam na twarzyczkę
położyłam Amlecke spać - niby spi ladnie w łóżeczku i mam nadzieje ze już pośpi do nocy a nie 30 min !
już ise śmiałam z męzem ze zaraz Amelkę na Allegro wystawie - może isę wystraszyła i zasnie ładnie hihihih ;-):-)

widac cos wp owietrzu jest co wkurzyło nasze dzieciaczki :tak:

oki ide odpoczywać póki Mała śpi...albo udaje że śpi..... :happy2:

To i ja sie przylacze do tego dobranocowania, choc mi sie za cholere nie chce. Pogadac mi sie z kims chce, a tylko dzieci w domu. Ehh, jakis zly dzien i ja dzis mam. :-:)-:)-(

To ja się wyłamie. Mój aniołek zaliczył dziś koncert 10 minutowy jak mnie nie było, tata walczył dzielnie i wydzwaniał do mnie ale ja mam wibracje ustawione od porodu już chyba i zapomniałam podgłosnić :-D więc mnie nie przywołali i jakoś sobie poradzili. W efekcie jak mnie dziecię ujrzało i poczuło to do końca dnia anioł jeszcze większy. Teraz nakarmiony, wykąpany i zasnął - wg Tracy :-D:-D Udaje mi się tę kolejność utrzymać trzeci dzień, choć czasem na momencik przystawiam po kapieli ale on już i tak mało chce.

Jak ja wam wspólczuje wyrywania tych 8 a że tak spytam po co to robić? Kiedyś czytalam, że niepotrzebnie wiele osob je usuwa. Moje.. mimo wieku :baffled: nadal siedzą schowane. Znaczy mało mądra jestem :-D

reklama
Do góry