Pasibrzuch
Fanka BB :)
Witam, kciuki się przydały bo emocje dziś były, że szok. Musiała być dogrywka bo komisja nie umiała podjąc decyzji - ostatecznie awansowaliśmy do następnego etapu.Teraz Kalisz, Poznań na końcu - chyba się nie wybiorę bo to przecież dla Tymka byłaby mega wyprawa a jego nie zostawię
Zobaczymy
![]()
Gratuluję awansu! :-)
Dokładnie... nawet nie, ze dzieci... tam wszyscy siedza w poczekalni! Dlatego ja tam nie poszłam mimo, ze mam blizej! Spróbuj moze do tej 2 lekarki u nas.
A moje dziecie daje mamusi dzis w kosc, nic tylko cycuś, az mnie boliDo tego starsza marudna, Bogu dzieki spi...
siedze i próbuje mała bujac w lezaczku, tylko wtedy moje cyce odpoczywaja. Spała moze 20 minut dzis. Po raz 1 nie zdaze zrobic obiadu zanim P. wróci![]()
A my dzisiaj pizzę sobie zamawiamy, bo też nie miałam kiedy ugotować. Ale dobra pizza nie jest zła ;-):-)
Witam
Wiecie co dla odmiany dzisiaj szyszka tesciowej mojej i szwagierce
stwierdziły,ze nie powinnismy sie przeprowadzac ,bo co bedzie jak nie damy rady finansowonie wspomne o tym ,ze jestesmy 8 lat po slubie i nigdy nas tesciowa złotówką nie wspomogła ,a bywało naprawde ciezko
A szyszka im i to głęboko. A co oni Wasze konto sprawdzają, czy jak? Przegięcie i olać ich sikiem prostym, byle nie pod wiatr ;-)
U nas dokładnie tak samo! Jak się zaczęliśmy ubierać na spacer to świeciło słoneczko, jak wyszliśmy - śnieżyło że hej. No ale jak już się wytaszczyliśmy na zewnątrz, to poszliśmy na krótki spacer, z czego w połowie znowu wyszło słońce i jak na złość świeci do tej pory. Zmykam na razie, bo dziecię coś kwili w łóżeczku.
U nas też masakra, wracałyśmy z przychodni to śnieżyca, więc wskoczyłam do domu po psa z myślą, że wezmę od razu folię na wózek, weszłam na 3 piętro a za oknem już słońce...
kobiety czy wasze dzieci nadal duuuzo czkają ???
mojego czkawa męczy kilka razy dziennie i NIC nie jest w stanie jej 'ubic' [/COLOR]
U nas zazwyczaj po jedzonku jest czkawka i codziennie i niestety, ale musi przejść sama, bo nic na nią nie działa.