reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam
To chyba cos w powietrzu bo i moje dziecie niespokojne jakies, w nocy 2 pobudki i sen niespokojny jakis, kilka razy wstawalambo marudzil.
Wymeczyl megakupe niedawno i teraz sie rzuca polozku bo nadal cos spac nie moze. Zaraz jedzonko i na spacerek to sie na pewno zdrzemnie:tak:
Milego dzionka:-)

reklama
Klara M pisze:
Nie wyszliśmy jednak na spacer:-( Taka pogoda w kartkę....Jak C skończył jeść i odbił to tak sie rozszalało że momentalnie biało i widać było że wieje więc zostajemy w domu... mam wrazenie ze pogoda zmienia się co 15 min:szok::-(
U nas dokładnie tak samo! Jak się zaczęliśmy ubierać na spacer to świeciło słoneczko, jak wyszliśmy - śnieżyło że hej. No ale jak już się wytaszczyliśmy na zewnątrz, to poszliśmy na krótki spacer, z czego w połowie znowu wyszło słońce i jak na złość świeci do tej pory. Zmykam na razie, bo dziecię coś kwili w łóżeczku.

melduję, że zamarzam na spacerze, wytrzymałam 20 minut:szok::zawstydzona/y: Brrr dziecię śpi, a ja muszę się jakoś rozgrzać. Lece smażyć naleśniki:baffled:

Witam sie ale na krotko

Maly daje dzisiaj czadu:baffled: Wreszcie usnal ciekawe na ile :nerd: Zaraz bedzie pewnie pobudka na papu.
Od 7.30 zaliczyl jedna drzemke 20 min a tak to tylko na rekach i malo tego to jeszcze z nim chodzic po mieszkaniu bo jak nie to ryk... padam a kregoslup wchodzi mi juz nie do d... a chyba w piety :baffled:
A maz dzisiaj znowu do poznego wieczora poza domem.

Milego popoludnia kobitki

Witam sie ale na krotko

Maly daje dzisiaj czadu:baffled: Wreszcie usnal ciekawe na ile :nerd: Zaraz bedzie pewnie pobudka na papu.
Od 7.30 zaliczyl jedna drzemke 20 min a tak to tylko na rekach i malo tego to jeszcze z nim chodzic po mieszkaniu bo jak nie to ryk... padam a kregoslup wchodzi mi juz nie do d... a chyba w piety :baffled:
A maz dzisiaj znowu do poznego wieczora poza domem.

Milego popoludnia kobitki

O, to tak jak u mnie, padam na pysk juz po prostu...

Agbar, jak samopoczucie? Kurcze, pamietam ten bol. Nie do zniesienia. Mi jednak po pierwszym porodzie przeszlo.:tak:

Gosia, oj, bym sie wkurzyla. Kazdy chyba musi to kiedys przejsc.:wściekła/y:

Sylwia, to moze powiedz tesciowej, zeby pomogla finansowo, jak macie sobie nie poradzic. :wściekła/y:

Pumpkin, z dwojga zlego to chyba sniegowa lepsza, co? Tak piaskiem w oczy.:baffled:

Yol_a, podrzuc kilka sztuk nalesnikow.

Ktora to pisala, ze ma meza jak zloto? Gratuluje. Moj taki tez byl przy pierwszym dziecku. Potem im wszystkim przechodzi.
A u nas slonecznie dzis. Wyszlismy na spacerek godzinny. Dluzej nie chcialam mlodego meczyc, bo ma katar. Na szczescie bez goraczki, wiec nie jestesmy uziemieni.

A w niedziele przyjezdza moja mama!!! Jak sie ciesze.:-D

reklama
Macy dzieki,nieco lepiej ale i tak sie czuje wypluta....szwendam sie po chalupie bez celu,ani mi sie spac nie chce ani nic robic....

Do góry