Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witajcie dziewczyny wlasnie wrocilam do domu nie wiem co jest grane ale brzuch mnie bolicaly gora i dol i tak mam od kilku dni,chyba pojde dzisiaj na pogotowie bo sie martwie moj skarb(maz) zas bedzie sie smial ze panikuje
Dziewczyny jestem już.
W sumie to nic konkretnego się nie dowiedziałam. Z początku małpy z izby przyjęć wyrzuty mi robiły, że w ogóle przyjechałam Później jednak po wykłuceniu się z nimi przyszedł lekarz, zbadał mnie. Szyjka macicy jest dość krótka. Tyle się dowiedziałam. A no i mam bardzo wysokie ciśnienie. Zrobił mi USG, z maluchem niby wszystko ok. Kazał we wtorek mimo wszystko zjawić się u lekarza prowadzącego z wynikami wszystkich badań jakie dziś zrobiłam.
Czyli czekam do wtorku. Najważniejsze, że wszystko z maluszkiem ok i że serduszko bije, bo martwiłam się, że już go nie usłysze.
O witam :-)
Ja chodzę do Invicty w Madisonie w Gdańsku. A ten szpital to Zaspa, ale porodówkę mają super, wiem z doświadczenia :-)
witajcie dziewczyny wlasnie wrocilam do domu nie wiem co jest grane ale brzuch mnie bolicaly gora i dol i tak mam od kilku dni,chyba pojde dzisiaj na pogotowie bo sie martwie moj skarb(maz) zas bedzie sie smial ze panikuje
heja ja mialam wizyte 17 czerwca i wszystko jest ok dostalam zdjecie dzidzi sliczne teraz mam 8 lipca nastepna oby wszystko bylo dobrze buziaki