reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Patrysia w sumie to nie wiem czemu ;-) Jakoś nigdy weny nie miałam żeby sobie wstawić :-) Już parę razy sobie obiecywałam, że to zrobię i zawsze mi z głowy wypadło ;-) Jak znajdę chwilkę t poszukam coś fajnego i wstawię ;-)

Dziewczyny ja uciekam, idziemy robić z mężem zapiekankę ziemniaczaną.

Ja mam takie zgrubienie o jakim piszecie i to już od jakiegoś czasu, ale muszę leżeć plackiem żeby dało się je wyczuć ;-)

reklama
Dziewczyny jestem już.

W sumie to nic konkretnego się nie dowiedziałam. Z początku małpy z izby przyjęć wyrzuty mi robiły, że w ogóle przyjechałam :baffled: Później jednak po wykłuceniu się z nimi przyszedł lekarz, zbadał mnie. Szyjka macicy jest dość krótka. Tyle się dowiedziałam. A no i mam bardzo wysokie ciśnienie. Zrobił mi USG, z maluchem niby wszystko ok. Kazał we wtorek mimo wszystko zjawić się u lekarza prowadzącego z wynikami wszystkich badań jakie dziś zrobiłam.
Czyli czekam do wtorku. Najważniejsze, że wszystko z maluszkiem ok i że serduszko bije, bo martwiłam się, że już go nie usłysze.

Jejku, jak Ci się skraca szyjka to leż jak nawięcej, wiem że przy małym dziecku to bardzo trudne, moja szwagierka to miała i leżała od 3 do 6 miesiąca.

No wspominałam, bo znowu będę na tych lekach, po których szyjka się nie rozwiera, więc czeka mnie cc...

i powiem ze fajowo masz:-)bez wiekszego stresu o danej dacie idziesz sobie na stól i maluszek z toba a ja kurka czekac na skurcze i sie męczyć pół dnia i ciekawe czy znowu po akcii przyj nie na stół:sorry2:

Masz rację Patrysiu, przynajmniej wiadomo, czego się spodziewać. Martwisz się, że teraz będziesz rodzić sn?

moze to głupie ale bardzo się boje bo wiem że nie dam rade wiem jak było ostatnio i wiem ze będzie cięzko ba mówią że drugie dzieciaczki podobnoż rodzą się większe no i jak tu się cieszyć niedość że nie umiem rodzić to jeszcze może większego maluszka będe musiałą wyprzeć:sorry2:

Właśnie zaczęłam 9 tydzień,
mdłości minęły,ale nadal nie mogę otwierać lodówki,łe.
niestety ciągle bym spała,
nawet dziś (pierwszy raz po 3 tyg wróciłam do pracy)wyskoczyłam na godzinkę do samochodu,na tylnym siedzieniu miałam przygotowaną podusię i kocyk:)
Boshe,kiedy ta senność minie..

Dziewczyny jestem już.

W sumie to nic konkretnego się nie dowiedziałam. Z początku małpy z izby przyjęć wyrzuty mi robiły, że w ogóle przyjechałam :baffled: Później jednak po wykłuceniu się z nimi przyszedł lekarz, zbadał mnie. Szyjka macicy jest dość krótka. Tyle się dowiedziałam. A no i mam bardzo wysokie ciśnienie. Zrobił mi USG, z maluchem niby wszystko ok. Kazał we wtorek mimo wszystko zjawić się u lekarza prowadzącego z wynikami wszystkich badań jakie dziś zrobiłam.
Czyli czekam do wtorku. Najważniejsze, że wszystko z maluszkiem ok i że serduszko bije, bo martwiłam się, że już go nie usłysze.

Dobrze że z maleństwem wszystko ok.
Mozesz zdradzić do jakiego lekarza chodzisz bo chyba niedaleko siebie mieszkamy? W którym szpitalu są takie zołzy?

reklama
Do góry