P
patrysia*
Gość
ANULKA nie wiem ja nie czuje nic twardegohmm no jest jakiś napiety nieco bo jednak się powiększył brzuszek ale żeby coś twardego to nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
szczęściara, a próbuje się nie obrzerać, owoci i "zdrowa" żywność , a i tak już 3 kg do przodu. Jak tak dalej pójdzie to w 9 m-cu w drzwi porodówki się nie zmieszcze...
A co arbuza, to wczoraj narobiłyście mi takiego smaka, że od razu pobiegłam do sklepu i na kolacje zjadłam dobre 3 kg arbuza. A potem w nocy co godzinke pobudka i siusiu...
Dopiero co wróciłam z pobierania krwi... W laboratorium zemdlałam stając w kolejce. Ludzie zbierali mnie z podłogi... Jedziemy do szpitala. Mam nadzieje, że okaże się, że wszystko ok i jeszcze dziś wrócę do domu... :-(
Dziewczyna na ból głowy co proponujecie? wczoraj cały dzień mnie męczył, dziś tylko delikatnie, ale na wszelki wypadek chciałabym wiedzieć co może mi pomóc, bo z silnym bólem głowy jestem nerwowa
o to dobry mezus jak obudzil Cie na tabletkiA jak u mnie z kilogramami to nie mam pojęcia, chyba muszę poszukać wagi gdzieś w domu jest schowana jednak M twierdzi że chyba schudłam bo mi spodnie wiszą na tyłku, ale za to brzuszek się pokazał oczywiście nie na tyle abym się w jeansach nie zmieściła.
Aua zjadłam wczoraj te pierogi z kapustą i grzybkami a później umierałam :-( było mi nie dobrze no i wkońcu wylądowałam w objęciach kibelka. Zdenerwowałam się i od razu poszłam spać, później M mnie obudził spytać czy wzięłam luteinę i witaminy, oj o tym ostatnim zapomniałam
Dziewczyna na ból głowy co proponujecie? wczoraj cały dzień mnie męczył, dziś tylko delikatnie, ale na wszelki wypadek chciałabym wiedzieć co może mi pomóc, bo z silnym bólem głowy jestem nerwowa
witaj i gratki :-)Witam wszystkie stycznióweczki 2010
Lekarz ustalił mój termin na 29 stycznia,cieszę się,że do Was dołączyłam.
co do kg to tez jeszcze nic dalej 47 kg
Witam wszystkie stycznióweczki 2010
Lekarz ustalił mój termin na 29 stycznia,cieszę się,że do Was dołączyłam.