reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

A ja sie boje jeszcze jeśc słodyczy wiec tłusty czwartek odłoże sobie na za rok:)
Jak pomyślę że przez chwilkę przyjemności mały może cierpiec to dorazu odechciewa mi sie słodyczy!

reklama
Hej dziewczynki!! nie bylo mnie kilka dni, bo mialam mamę obok siebie i jak patrzyałam jak zasuwa wokół mnie i małego to głupio mi było kompa odpalać:zawstydzona/y: a z drugiej strony nie miałam chęci na sprzątanie, gotowanie itp, coś tam porobiłam, ale w porównaniu z nią to niewiele. Kochana mamusia, i nie męczyła mnie mądrościami życiowymi:tak: Teraz ponadrabiam was trochę, albo przynajmniej będę na bieżąco:tak:

:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:
DZIEWCZYNY !!!!!!!!!
ZJADŁAM PĄCZKA!!!!!!!

Jednego ... mąz prztachał i powiedział ze to dla mnie ...

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

i doopa z doopką ma - ale jak młody bedzie płakał to udowodnie wszystkim że słodycze jednak szkodzą :angry:

W sumie ja też wiem, gdzie Piła jest i bywało się kiedyś... co za problem podjechać i odnaleźć :-D:-D:-D
Uważam, że Boo stanie się jeszcze silnijeszy po tej dawce cukru, mąki i tłuszczu... i spokojnie to strawi :-D:-)
Tymek mnijeszy i strawi to i Boo strawi a jutro się wyrówna :tak:

kaja i co z leżaczkiem ja się waham, bo podobają mi się fisher price, tylko cena nie:no:
Kupiłam taki ;-)
LEŻACZEK - MAMAS & PAPAS DŹWIĘKI I WIBRACJE (909109740) - Aukcje internetowe Allegro
tylko wylicytowałam za połowe tej sumy uzywany ale w super (mam nadzieje) stanie i poniewaz podobne misie juz mialam kupione to bardzo mi sie spodobał i dokupuje właśnie z tej serii podobne zabawki.
Fisher price tez mi sie podoba ale nie chcę wydawać duzo - nie wiem jak i na ile sie sprawdzi.

Witam

Troszkę mnie nie było i widzę znów zaległości mam. ;) Jakoś tak teraz rzadziej kompa odpalam, bo jak już mam czas to albo rodzinka zagląda do nas, albo znajomi i wiadomo. Ale postaram się ponadrabiać trochę. Zanim mała się zbudzi. ;)
Od jakiego wieku zaczyna się cokolwiek zmniejszać liczba zużywanych pieluszek? Bo moje dziecko ostatnio potrafi ze 3-4 pod rząd zabrudzić i od razu w płacz i przebierać trzeba... A wczoraj to rekord pobiła, bo chyba z 5 pampersów poszło (w ciągu ok. godziny), ale to kumpela u mnie była, to może przed ciocią się mała chciała popisać. :p

edit: Moja córcia urodziła się z ładną czuprynką. A ostatnio od teściowej i babci ciągle słyszę, że jej się te pierwsze włoski wytrą i potem dopiero nowe urosną... Ale nie rozumiem, dlaczego miałyby się wytrzeć? -.-"

Ostatnia edycja:
TYSIOLEK fajniuchny masz leżaczek:tak:ja odkupuje od kumpeli taki MIŚ ŚLICZNY LEŻACZEK 4BABY PREZENT GRATIS (916112142) - Aukcje internetowe Allegro ps.ta kaczuszka w niebieską kratke;-)jest także niedrogi a kumpela zadowolona:tak:

fajowy lezaczek !!!

Kaja tez myslałam o tym lezaczku ale podobno dzieciaczki bardzo szybko przyzwtczajają się do wibracji i potem może być ciężko z odwykiem... ale wiadomo co dziecko to inaczej :)

Nadarienne mi tez mówią ze Amelci wytrą sie te śliczne włoski czarne a janie chcce :( ponoć od leżenia się wycierają - sie okaże :)

KAJA także fajniuchny leżaczek:tak:sama jestem ciekawa na ile będzie przydatny bo szczerze Dominisiu nie miał leżaczka tylko siedział w foteliku i był zadowolony co myśle że leżaczek będzie jeszcze bardziej praktyczniejszy:tak:

Co do wytarcia włosków to racja wycierają się z tyło od leżenia ale np.mojemu synkowi za dużo się nie wytarło tylko taki placek goły miał :tak:tylko mu całkowicie wyjaśniały na blond i to była duuża zmiana bo włoski praktycznie jak miał długie tak miał;-)

czesc dziewczyny:-:)-:)-(
jestem zalamana wiki znow w szpitalu :-:)-:)-(
jej problemy z jedzniem to problemy z krtania a nie tak jak zbywali mnie lekarze ze to taka jej uroda:-:)-(wczoraj podczas snu nie mogla zlapac powietrza :-:)-(nie mam juz sily:-:)-(mam juz dosc

reklama
Mia juz spi.
Nicol jeszcze szaleje , ale zaraz tez sie polozy .
Co do lezaczka to ja chyba sie skusze jak mala bedzie mniej spala, zeby miec ja na widoki i Nicol bedzie mogla sie z nia juz bawic czyli przyciskac te wszystkie guziczki.
Co do pepka to mojej juz pomalu odchodzi , nie wiem czy to nie za szybko?

Do góry