reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Eee, przyznaj się, że się Tobie misie spodobały.;-) Nie wiem, jak tam z wygięciem tego elementu. Mam nadzieję, że się uda, bo ten kąt nachylenia się dla noworodka nie nadaje raczej, ale mam nadzieję, że się mylę.
A moja panna dziś coś śpi. Pewnie w nocy będzie koncert życzeń.:confused2: A ulewać - też ulewa, a co. Nażre się jak mops, a potem leci.:eek:

:-D my kupiliśmy karuzelkę, bo też nam się misie spodobały :-D faktycznie, to chyba jakieś zaćmienie poporodowe.
Zdążyłam sie umyć :tak: Tylko kurcze chciałabym już mała przebrać w czyste ciuszki no i czekam od tej 14:00, żeby jej witaminki podać a tu dziecko wpadło w szał spania. Już się boję nocy :sorry:

reklama
Dokładnie - jakieś zaćmienie... :rofl2: Trudno najwyżej to zaćmienie mnie bedzie kosztować... no ale misie będą...:eek::-D
Pasibrzuch - matko ale ci mała śpi... chciałabym taką noc.

Dokładnie - jakieś zaćmienie... :rofl2: Trudno najwyżej to zaćmienie mnie bedzie kosztować... no ale misie będą...:eek::-D
Pasibrzuch - matko ale ci mała śpi... chciałabym taką noc.

Ja też bym chciała :-D ale z nią się nie da nic zaplanować ostatnio. Raz śpi w nocy 8 godzin, raz budzi się co godzinę, to znów prześpi cały dzień, a potem nie śpi cały dzień wcale... a tak fajnie było po przyjściu ze szpitala - spanie, obudzenie, cyc, spanie ;-) a teraz marzę o odrobinie regularności...

Sandra ,dasz rade dla maleństwa -coś o tym wiem:tak:a w jakim celu ją wzięli do szpitala?moze czegos nie doczytałam.
Zdrówka dla Wikusi:tak:

No tak Kaja misie najważniejsze:-D:-D:-D

Pasibrzuch mój Olinek tez raz spi cały dzien,a raz prawie wcale,a o regularnosci możemy pomarzyc przez kilka nastepnych lat:-D

Dziś Filip dał czadu, ale był ryk, aż ochrypł.:-( M. był z Tomem do kontroli u naszego ulubionego pediatry i przypisał krople Bio Gaia dla Filipotka. Poczytałam skład i opis działania i chyba zastosuję.
na razie była kąpiel krzyk jedzenie i błoooga cisza:-)

czesc dziewczyny:-:)-:)-(
jestem zalamana wiki znow w szpitalu :-:)-:)-(
jej problemy z jedzniem to problemy z krtania a nie tak jak zbywali mnie lekarze ze to taka jej uroda:-:)-(wczoraj podczas snu nie mogla zlapac powietrza :-:)-(nie mam juz sily:-:)-(mam juz dosc

Biedne dzieciątko. Zdrówka dla dzidzi i optymizmu i siły dla mamy

Caly dzień wybierałam i wybrałam leżaczek bez regulacji wysokości :eek::angry::angry::angry: Bo mi się misie spodobały i mnie zaćmiło... :cool: jezu chyba sobie strzele... Tymek to ma jednak matkę wariatkę :rofl2:

Qrde, a ja już się w te misie zapatrzyłam i rozpoczęłam poszukiwania;-):szok:

Pasibrzuch życzę, żeby mała sobie w końcu uregulowała czas spania i dokazywania.:tak:

Mala nakarmiona wieczornie zasypija.Ja ide zaraz sie polozyc .Meza rozwalilo kopletnie ,Nicol chyba tez juz cos bieze bo stan podgaraczkowy i marudna, mam nadzieje , ze mnie ominie i Mie tez.Mowie wam dobrano i przespanej nocki.

Dzień dobry.
Troszkę nas nie było, choć był to jedynie niebyt wizualny :-) ponieważ na aktywność Maniek nie pozwolił ;-) Generalnie jest grzeczny, chociaż ostatnie trzy dni miał jakąś niefajną przejściówkę. Cycek, cycek, cycek.....itd. Wczoraj nastąpił przełom :-) i mogę w końcu się odezwać.
Dziewczyny zgubiłam gdzieś kabelek od cyfrówki i nie mogę wstawić fotek coby się Maniutkiem pochwalić :-p a nie chce mi się tak bardzo sprzątać żeby w ręce wpadł :-D

Sylwia, miło Cię widzieć w komplecie.

Sandrq, współczuję bardzo, ale napewno wszystko się dobrze skończy, grunt, że w końcu rozpoznali co malutkiej dolega.

Mam pytanie do Was dziewczynki. Czy Wasze dzieciaczki mają jeszcze niebieskie oczka, czy już może zmieniły kolorek co po niektóre? ;-)

Pozdrawiam gorąco i życzę przyjemnego dnia.

Witam z rana , i znow wyspana mala obudzila sie tylko raz . Teraz tez zjadla i spij kochane malestwo nie moge sie niea nacieszyc .Juz niedlugo nie bedzie tyle spala, ciekawe czy wtedy da popalic.Maz nadal chory Nicol jak narazie bez garaczki , ale marudna.Dzisiaj nie mam za duzo planow tylko poodkurzac i kurze zetrzec .Wiecie co mam dosc zimy nigdy jej nie lubilam a teraz wrecz nienawidze.Wczesniej czulam sie jak wiezieniu, teraz tez tak sie czuje bo pogoda nie nadaje sie na wyjscie .Ja chce wiosne.

Witam śnieżnie:-)

Zupełnie nie wiem jak pójdziemy na spacerek tyle śniegu napadało i pada dalej:wściekła/y:
Dormark nawet nie wiesz jak Cię rozumiem ja tez jestem więźniem czterech ścian:-(

Aby mnie dobić do reszty na twarzy wyskakują mi pryszcze czyżby trądzik?:szok::no:;-)

Miałam iść dziś do fryzjera, ale się okazało, że w amoku pozwoliłam mężowi jechać dziś na kulig pracowniczy:angry:
i nadal będę straszyć:eek:

A jak rano wyszukałam sobie ładną bluzeczkę na poprawę humorku to mały po dziesięciu minutach ulał mi na dekolt, dokładnie między piersi, pociekło po brzuchu i musiałam się przebierać od stóp do głów. Ciekawe jak Filip kiedyś zareaguje jak mu powiem, że mi do majtek zwrócił:laugh2:

Poza tym miłego dnia życzę;-):-)

reklama
cześć dziewczyny :tak:
jakaś bez sił po wczorajszym dniu jestem :cool:cycek nadal boli ale w jednym miejscu już przestał gorączka raz spada raz rośnie

i tyle z pisania bo już koncert mam :sorry:

Do góry