ASIAX
Fanka BB :)
Sandrq ja używałamgripe water przy starszym synku i nie pomagało, ale pomogły czopki Viburcol, nie wiem czy tak się to pisze i czy jeszcze są w sprzedaży ale były bardzo skuteczne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny już raz pytałam czy jesteście za nowymi watkami
ja ogólnie jestem za wątkiem "jak rosną dzieciaczki " żeby tam wpisywać ile bąble i jak ładnie przybierają i co nas w wadze niepokoi itd
i drugi to "rozwój i umiejętności " naszych dzieciaczkówżeby się chwalić co nasze dzieciaczki umieją chętnie poczytam bo mały wypowiada nieświadomie guuuu i jestem ciekawa od kiedy wasze dzieciaczki co zaczynają robic ;-)
Mój nie dość że zaczyna gaworzyć, to jeszcze zaczepia jak się człowiek nim nie interesuje. No i najlepsze jest to że on się śmieje. Nie tylko uśmiecha się do nas ale nawet śmieje że aż mu się brzuch trzęsie.
DORMARK GRATULACJE, doczekałaś się córeczki. Masz złoty medal za cierpliwość.
My wczoraj byliśmy u moich rodziców na obiadku a jak wróciliśmy to przyjechał do nas brat taty z rodziną i flaszką, żeby opić małego. No i panowie opijali a my gadałyśmy z ciotką. Mile spędzony wieczór.