reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
hej dziewczyny...
a ze mnie ie zła małpa, czasu nie mam pisać a jak się wyzalić to od razu...
Ale jestem załamana ...
najchętniej zwinęłabym małego i gdzieś pojechała ale nie mam gdzie... M mnie tak wkurza że szok.... ja do niego rękę wyciągam choć to on powinien a ten palant bierze wychodzi i mówi że oboje możemy sobie tu ryczeć go to nie obchodzi i jeszcze wziął wyłączył komórkę....mam dość...
tyle człowiek przeszedł a temu odwala....
ja wokół małego latam tak że padam na twarz a panu ciągle w d... źle i twierdzi że ja nic nie robię.... normalnie nie mam już sił...

edit:
Dormark GRATULACJE!!!!

Klara - czyżby tatuś jakąś depresję przechodził :confused::-p to kolejny widzę bo co rusz któraś melduje... jeszcze na mojego widać przyjdzie czas.. :baffled: oj.. to byłoby kiepsko... :-D Ja tam sie nie patyczkuję, w zarodku zdławiam ale narzekać nie mogę :tak: Klara - opiernicz go porządnie się nie hamuj :-D
dormark - super, że się odezwałaś, w linku chyba error - ale gratulacje wielkie!:tak:

Kaja mój to ma chyba jakąś przedłużoną depresję... jednego dnia kocha...a za dwa dni ma głęboko gdzieś.... normalnie oszaleć można od tej huśtawki....coraz częściej zaczynam myśleć że to jakaś porażka...

Mnie też error w linku u dormark się wyświetla...

Witam dziewczyny!
Wpadam na chwilkę w wolnej chwili.
Dormark gratulacje:-D:-D:-D
W domu mamy nowy porządek;-),ciągle coś robimy ,ja i m. a efektów nie widać.
Dziś obcięłam maluszkowi paznkokiety..alez się spociłam przy tym:baffled:
Przedwczoraj ściągano mi szwy z rany a dziś rozłazi mi się wjednym miejscu ,więc troszkę wiecej się znów oszczędzam.Na szczęści na m. nie mogę narzekać.Prasuje,gotuje,sprzata,pierze i jeszcze do małego wstaje za każdym razem ze mną.Nie spodziewałam się ,że będzie dla mnie aż takim wsparciem:-)
Ale gdybym głośno nie informowała go czego oczekuję to pewnie też by tak nie było:sorry2:

Czesc Laseczki;-):-)
Wpadlam zobaczyc, czy mamy dormaczatko;-) i hurrrrraaa!!! jest w koncu! Dormark kobieto - GRATULUJE.
KlaraM, moze jakims mloteczkiem meza potraktuj. Oni tak maja, niestety. Ciezko im sie do nowej sytaucji przyzwyczaic. Ale pozwalac na to nie mozna. A kto nas zrozumie?!:wściekła/y: Wiec mloteczkiem, Kochana, mloteczkiem meza.;-) Mam nadzieje, ze oprzytomnieje chlopina.
Kubiaczka, chyba Michałek Cię na szaro robi, co?
Yol_a, jak samopoczucie?
Ivi, dobrze, że Tymek ma sie lepiej. Oby tak dalej. A co do spania na maminym brzuszku - wszedzie dobrze, ale na brzuszku najlepiej! ;-)
Tysiolek, nie przejmuj sie ksztaltem piersi. One sluza do karmienia, potem bedziesz narzekac. ;-) A ostatecznie mozesz sobie zafundowac nowe. Tansza wersja to kupic sobie piekny staniczek z pieknymi wypelniaczami. ;-) Ja tam nie licze, ze mi piersi po karmieniu zostana. Mam to jak Kaja - w doopie. :-D

Ostatnia edycja:
macy - ja tę doopę to od roxeen zaadoptowałam i tak mi sie spodobała, że wiele tam będe wtykać :-D tym bardziej, że moja obecnie to doooopa ihihih
SercaDwa- zdwiwiona jestem, że miałaś zdejmowane szwy - ja miałam rozpuszczalne :szok:

Error Occurred While Processing Request ja tylko na chwilke wszystko wam opisze w e wtorek .Urodzilam 4.02 .2010 o 21.51 Mia ma 48cm wazyla 3210 10 punktow we wtorek ja wszystko dobze pojdzie wychoidzimy do domu podala link na ktorym jest zdiecie mojej coreczki .Nie nadrabiam was moze jak wyjde.
gratuluję liczna córunia :tak:

wkleję poprawnie link :
Babygalerie - Spital Limmattal

Cześć dziewczyny poczytam później ;-) u nas dziś mała uroczystość wiec czasu brak ;-)

reklama
Helloł!! zamiast za prasowanie ja za laptopa.:zawstydzona/y:
dormark wreszcie się doczekałaś swoich trzech kilo szczęścia;-)
Klara M Oj mężowi skróć smycz, bo się rozbrykał :wściekła/y:ale faceci tacy są, mój się dziś zdziwił wychodząc na cały dzień z domu, że narzekam na niepozmywane gary:no::szok:
Serca Dwa szybko wracaj do formy :tak:
Macy zdecydowanie lepiej;-)Co do biustu mi pewnie zostaną - dwa flaki z rozstępami:-p I też mam to w dooopie:baffled:
Kaja Toś szczęściara z tymi szwami ja musiałam się fatygować na ginekologię:baffled:
Gosia udanej imprezy:tak:

Do góry