reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Yol_a dzięki goście już pojechali ;-):-D

ja nakarmiłam małego spał jaj suseł cały czas wiec dobrze że wcześniej kazałam przyjechać teraz tylko sprzątanie potem kąpiel dzieci ;-)

dziewczyny już raz pytałam czy jesteście za nowymi watkami :sorry2:
ja ogólnie jestem za wątkiem "jak rosną dzieciaczki " żeby tam wpisywać ile bąble i jak ładnie przybierają i co nas w wadze niepokoi itd :tak:

i drugi to "rozwój i umiejętności " naszych dzieciaczków :tak:żeby się chwalić co nasze dzieciaczki umieją chętnie poczytam bo mały wypowiada nieświadomie guuuu i jestem ciekawa od kiedy wasze dzieciaczki co zaczynają robic ;-)

to tyle ;-)

reklama
Help... :-D odwołujać poranne okreslenie, że mi za dobrze... :wściekła/y::wściekła/y: Kiedy ten skok rozwojowy niby? Tymek dziś śpi jak zając... zaśnie mi na rękach albo w chuście a przekładany do kołyski oczy jak 5 zł i w efekcie bek... :baffled::baffled:
Już mi się lekko słabo robi :nerd: a M dzownił czy może na firmowej imprezce zostać - powiedziałam, że tak i że sobie poradze... :baffled::baffled::szok:

Kaja no niestety miałam szwy do ściągniecia a jeszcze mi trochę wrosły więc :baffled:
Ale juz po wszystkim...
Jaka Ty dobra jestes dla swojego m...mój narazie nawet nie opił małego bo wie ,że miałabym zal.O jakichkolwiek imprezach tez moze zapomnieć ..w sumie to wiem ,ze dziwna jestem...ale ja też "cała jestem dla domu".Własciwie nie mam zycia towarzyskiego...z własnego wyboru oczywiscie-bo tak mi dobrze.

Help... :-D odwołujać poranne okreslenie, że mi za dobrze... :wściekła/y::wściekła/y: Kiedy ten skok rozwojowy niby? Tymek dziś śpi jak zając... zaśnie mi na rękach albo w chuście a przekładany do kołyski oczy jak 5 zł i w efekcie bek... :baffled::baffled:
Już mi się lekko słabo robi :nerd: a M dzownił czy może na firmowej imprezce zostać - powiedziałam, że tak i że sobie poradze... :baffled::baffled::szok:

Kaja pierwszy skok rozwojowy jest teoretycznie w 5 tyg nastepne pomiedzy 7 a 9. u mnie byl dokladnie w 5 i trwal ok 4 dni.
http://ebobas.pl/forum/read.php?96,17701,17701

Hej dziewczyny :)
U nas dalej dzień cycowy. Tyle, że mały zrobił sobie rozrywkę, pięć minut possie, potem półgodziny snu i znowu to samo :-p

dormark no narszcie twoja kolej przyszła :tak:
Klara M przykro mi z powodu humorów męża
macy I tak cały dzień szaleje ;-)

SercaDwa - aż taka dobra nie jestem..:-D M pracuje w innym mieście i jeździ autem więc też nie popije.:-p pewnie koło 23,00 już będzie
Beti - dzięki -już czytam

Helloł!! zamiast za prasowanie ja za laptopa.:zawstydzona/y:
dormark wreszcie się doczekałaś swoich trzech kilo szczęścia;-)
Klara M Oj mężowi skróć smycz, bo się rozbrykał :wściekła/y:ale faceci tacy są, mój się dziś zdziwił wychodząc na cały dzień z domu, że narzekam na niepozmywane gary:no::szok:
Serca Dwa szybko wracaj do formy :tak:
Macy zdecydowanie lepiej;-)Co do biustu mi pewnie zostaną - dwa flaki z rozstępami:-p I też mam to w dooopie:baffled:
Kaja Toś szczęściara z tymi szwami ja musiałam się fatygować na ginekologię:baffled:
Gosia udanej imprezy:tak:
Wracam,wracam nie widzę innej opcji:tak:Z każdym dniem coraz lepiej:tak:
A moje szwy sciagnęła mi połozna w domu.Strasznie nie chciałam jechać do szpitala bo nie chciałam zostawiać maluszka i poprosiłam ja o to na wizycie u małego.Jestem strasznie szczęsliwa ,że nie musiałam już ogladac szpitala:sorry2:

Kaja ja jestem za mało wyrozumiała...muszę chyba nad sobą popracować.Czasami chciałabym się "wyluzować" i pozwolić m. na więcej ale jakoś ...potem zawsze i tak mam zal wiec biedak już sam nie prosi o nic

Ostatnia edycja:
witam!! dziewczyny ja juz nie daje rady niewiem jak pomoc wiki ma kolki wieczorami i tak przerazliwie placze i krzyczy ;( niewiem co robic nic nie dziala ani krople ani herbatka ani mleko bebilon comfort na kolki i zaparcia ;( co robic?

witam!! dziewczyny ja juz nie daje rady niewiem jak pomoc wiki ma kolki wieczorami i tak przerazliwie placze i krzyczy ;( niewiem co robic nic nie dziala ani krople ani herbatka ani mleko bebilon comfort na kolki i zaparcia ;( co robic?

Witajcie kobitki, troche mnie na tym wątku nie bylo, ale czasu czasem brak, mala niby spi jakies 12h na dobe, ale czesc w nocy wtedy kiedy i ja no a jak spi w dzien, to zawsze pranie, sprzatanie, gotowanie i czasu na bb brak, albo jakos juz nie mam siły pisac i tylko podczytuje.

Sandrq a jakich kropelek uzywasz? próbowałas moze sab simplex?
Jak wszystko zawodzi to to moze pomóc. To zagraniczny odpowiednik naszego Bobotica, ale duzo bardziej skuteczny.

reklama
golanda tak uzywam tych kropeleek dostalam od emilci
teraz wyczytalam o wodzie gripe water ponoc pomaga jutro sprobuje kupic

Do góry