Karoli4
Fanka BB :)
anterix i ja rowniez sie dolaczam do tych, korzy Twoje opowiesci o Islandii czytaja z zapartym tchem:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dorcia z jakiego przepisu pieczesz? kurczę, jakie pierniczki można zrobić jeszcze,żeby na święta nie były twarde jak skała? bo mnie skusiłyście i mam zamiar upiec- pierwszy raz w życiu
Kaja_10 w takim razie trzymaj te nalepki dla mnie :-) ja bardzo chętnie odkupię.. :-) ciekawe tylko czy babka Ci kitu nie wcisnęła z tymi pierwszymi.
Anterix mnie przeraża to że cc u Was nie chcą robić.... chyba bym na głowę ze strachu dostała, że tak długo próbują sn....choć może gdybym nie miała złych doświadczeń to może podobałoby mi się takie naturalne podejście....
Anterix jesli chodzi o wilgoc, to lacze sie z Toba w bolu. Perugia jest chyba jednym z najwilgotniejszych miast wloskich i chyba, w ktorym mega wysokie tempratury sa bardzo zle odczuwalne.
Asiax Kiedyś była taka reklama środków czystości. Fajny mieli slogan. "Dom jest do mieszkania, a nie do sprzątania" Ostatnio w jednym programie z nianią, była właśnie mama, która miała taką nastoletnią już córkę. Córka była nie szczęśliwa i czuła się nie kochana przez mamę, tylko w sumie dlatego, że dla mamy było waźniejsze, że kubek był odłożony na miejsce i że córka ma mieć średnią minimum 4,0, niż szczęście córki.
Ta matka mądra kobieta, ale jakoś nie mogła tego zrozumieć. Córka bardzo chciała mieć psa, bo do niego można się czasem przytulić jak komuś smutno. Ja byłam totalnie w szoku jak słuchałam ich rozmowy. Przecież ta kilkunastoletnia dziewczynka praktycznie bała się swojej mamy. Program był na tvn style.
Witam... wpadam i wypadam. Poczytałam co u Was... musimy się jakoś dzielnie trzymać nie mamy wyjścia.
Asiax Wpadnij do nas zrobią Ci CC za śmieszne pieniądze.
Wiecie co mam pewien problem - może ktoraś z Was też się z czymś takim boryka
Potwornie odparza mi się podwozie :--(
Od wszystkiego, bielizna, wkładki ... wypróbowałam juz Sudocremu i paru lekkich maści zapisanych przez gina, przemywałam nadmanganianem potasu i cuda nie widy
Boli jak cholercia - szczypie przy kazdym siusiu ..ciagle z tylkiem w miesce z woda siedze
Bakteryjnie jest okej nic mi się nie przyplątało- poprostu zrobiłam się wrażliwsza TAM ..ale nie wiem w jaki sposób sobie ulzyć :-(
aha no i kiedy moge chodze bez bielizny ...
help
Asiax ja się cieszę, że jesteś z nami na styczniówkach...
a z tą wydzieliną mnie zaskoczyłaś...
mnie wczoraj lekko zielona się zrobiła i myślałam że to infekcja- zobaczymy
co powie posiew, ale z teorią że godzina zero tuż tuż się jeszcze nie spotkałam...
A do 16.12 faktycznie niewiele czasu, chyba będziesz pierwsza.
I nie mam Ci nic kochana za złe, skąd mogłaś wiedzieć że ja mam takie przeżycia na koncie.
No w końcu mamy grudzień więc kto ma być pierwszy jak nie Mikołaj ?
Teraz co u mnie. Było USG, mojego lekarza lakoniczne - wszystko jest dobrze, maluszek średni +, rozwija się dobrze. Na pytanie co znaczy średni + otzrymałam odpowiedź, że ma około 3 kg co mnie zszokowało i pan dr dodał zaraz, że prognozuje go na 3,5 w 38 tygodniu ciąży kidy to ją zakończymy.
Niestety badanie dowcipne wykazało szyjkę ok ale małe rozwarcie jest. I znów nie wiem co to znaczy małe
W każdym bądz razie mam jak najwiecej leżeć, ewentualnie siedzieć, chodzić tylko jak muszę. Najsmutniejsze to to, że mam brac tydzien fenoterol to jest dla mnie dziwne, że tydzien, nie wiem.. .dał mi tak na wszelki wypadek?
Nie chcialam nic brac - teraz biję się z myślami.
Źle się teraz czuje po badaniu i po tych emocjach. Plus... jak wrocilam do domu przywiezli mi akurat nowy wypoczynek - ten reklamowany.
Piękny... nie zarwany - wiec mam na czym leżeć i mogę go ugniatać akurat
Najważniejsze, że Tymek po raz trzeci potwierdzony, i cały zdrowiutki.
Następna wizyta 4 styczeń i potwierdzmy termin ale będzie to chyba 12 styczeń. Pan doktor chciał przekornie 13 - ale powiedziałam, że głupia data
Hit... w domu pokapowałam, że nie zlecił mi żadnych badań a ja zapomnialam spytac. Może 4 stycznia zleci i będą na świeżo... ;-)
Dziewczyny, która brala fenoterol? Kurcze jak ja tego nie chce i nie wiem co zrobić.