P
Pająk
Gość
Agagsm i golanda:
ogłoszenie z Zośki
agagsm - jak pobierał mi na paciorkowca to go zapytałam dlaczego po wierzchu a nie ze środka? Powiedział, ze to test z przedsionka pochwy a to jest przedsionek, Kurcze juz sie martwie. U mnie zawsze musi być coś pokiełbaszone.... Przecież człowiek do gina idzie na świeżo "wyszorowany" po wierzchu czyli mogłąm "wyszorować" paciorkowca i boję się, że pewnie bede robiła ten test jeszcze raz - taki ze mnie niedowiarek ;-((
ogłoszenie z Zośki
W związku z zagrożeniem epidemiologicznym profilaktycznie wprowadza się w Szpitalu (...) ograniczenia odwiedzin aż do odwołania. Powodem jest wysokie ryzyko zachorowania na grypę. Pacjentkę może odwiedzić tylko jedna osoba.
Jednocześnie informuję, że osoby wykazujące objawy infekcji przeziębieniowej mogą być poproszone przez personel Szpitalny o opuszczenie Szpitala.agagsm - jak pobierał mi na paciorkowca to go zapytałam dlaczego po wierzchu a nie ze środka? Powiedział, ze to test z przedsionka pochwy a to jest przedsionek, Kurcze juz sie martwie. U mnie zawsze musi być coś pokiełbaszone.... Przecież człowiek do gina idzie na świeżo "wyszorowany" po wierzchu czyli mogłąm "wyszorować" paciorkowca i boję się, że pewnie bede robiła ten test jeszcze raz - taki ze mnie niedowiarek ;-((
Ostatnio edytowane przez moderatora: