don_pedro
Fan(ka)
Dzien dobry:-)
U nas piekna pogoda,tesciowa juz od rana prasuje,ja zalatwiam papierkowe i finansowe sprawy,pies spi,maz w pracy....Spokojny,cichy poranek...synus tez spi w brzuszku;-)
Lilka ja uwazam,ze powinniscie swieta spedzic razem z mezem...Nie wyobrazam sobie zebym miala wigilie czy swieta spedzac z dala od mojego meza....w takiej sytuacji jak Wasza zostalabym w domu z malzonkiem albo zaprosila wszystkich do siebie....Ja co prawda nie mam konflikotow z tesciami ale tez co rok mielismy dylemat u kogo,z kim,gdzie?W koncu to my zaczelismy organizowac wigilie i bylo to najlepsze co moglismy zrobic..Pare razy tu w Niemczech,pare razy w Polsce w domu tesciow co prawda ale byla moja rodzina i rodzina Bartka....To byly najprzyjemniejsze swieta...:-)Lubie taka bande miec przy sobie,przy swiatecznym stole...w tym roku bedzie mi tego brakowalo nieco,ale taka byla nasza decyzja.I wszyscy ja uszanowali,nikt sie nie obraza bo wszyscy rozumieja,ze byloby to dla mnie meczace-cala chalupa ludzi;-)![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
U nas piekna pogoda,tesciowa juz od rana prasuje,ja zalatwiam papierkowe i finansowe sprawy,pies spi,maz w pracy....Spokojny,cichy poranek...synus tez spi w brzuszku;-)
Lilka ja uwazam,ze powinniscie swieta spedzic razem z mezem...Nie wyobrazam sobie zebym miala wigilie czy swieta spedzac z dala od mojego meza....w takiej sytuacji jak Wasza zostalabym w domu z malzonkiem albo zaprosila wszystkich do siebie....Ja co prawda nie mam konflikotow z tesciami ale tez co rok mielismy dylemat u kogo,z kim,gdzie?W koncu to my zaczelismy organizowac wigilie i bylo to najlepsze co moglismy zrobic..Pare razy tu w Niemczech,pare razy w Polsce w domu tesciow co prawda ale byla moja rodzina i rodzina Bartka....To byly najprzyjemniejsze swieta...:-)Lubie taka bande miec przy sobie,przy swiatecznym stole...w tym roku bedzie mi tego brakowalo nieco,ale taka byla nasza decyzja.I wszyscy ja uszanowali,nikt sie nie obraza bo wszyscy rozumieja,ze byloby to dla mnie meczace-cala chalupa ludzi;-)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)