reklama
Witam z poranna kawusia
dawno mnie nie bylo ale moj J przyjechal i juz sama niewiem czy to dobrze czy zle
niby jest a mam juz dosc ciagle siedze sama wieczorami
bo zawsze sie znajdzie jakies "ale" w piatek i w soboe pil
a w niedziele obiecal mi ze mnie gdzies zabierze
no i zabral do centrum handlowego kupil mi bluzke i wrocilismy do domq:-(
jeju czy faceci nie rozumia ze czasem chcialybysmy isc na spacer
spokojnie pogadactak samo ma to gdzies ze ja sie mecze i mnie wszystko boli
Widze, że nie tylko ja mam podobny problem... Mój też ma ciekawsze zajęcia, niż spędzanie czasu z ciężarną zoną, a potem się dziwi, co ja od niego chce. Ach te chłopy, chyba zaczne zaraz się cieszyć, że mój znowy pojechał.
Agagsm- do rozmowy trzeba dwóch stron... zobaczymy za tydzień. Tymczasem będe pewnie siedziała co wieczór przed telefonem i się martwiła, a jasnie wielmożny pan i tak nie zadzwoni, bo i po co.
Kaja-

Tymczasem chyba ptrzytule się do pieska, on zawsze ma na to ochote

Ostatnia edycja:
sandrq
Fanka BB :)
wiecie co jak mamusia sie odezwala to odrazu wstal i poszedl po auto 
a jeszcze jedno mnie doprowadza do szalu u jego mamy tym razem.... on juz u niej nie mieszka mimo to dajemy jej kase i to nie malo
a ona jeszcze pretensje ma ze on kupil sobie koszulke za 40 zl a mi za 80zl
co ja to obchodzi nie jest kupione za jej pieniadze ma jeszcze dwuch synow w domu jeden kase traci w dzien wyplaty i mamusia go karmi a drugi juz dlugi czas nie pracuje i tez od mamusi, a ona nam
wciska nos w wydatki

a jeszcze jedno mnie doprowadza do szalu u jego mamy tym razem.... on juz u niej nie mieszka mimo to dajemy jej kase i to nie malo

wciska nos w wydatki

labamba23
podwójna mama
Cześc Wszystkim:-)
Moja deprecha odegnana:-):-):-) Szym już prawie zdrowy, więc jest ok:-)
Co do tycia, to zrobiłam się okrągła jak dynia i znowu brzuch mam nienaturalnie wielki, ja tego nie rozumiem czemu on tak mi rośnie
Zdjęcia, mam nadzieję dostanę przed Świętami, bo mój kolega to artysta więc sam wszystko wywołuje, ale kilka wyszło super. Niestety wszędzie tam gdzie widać mój gruby pychol to jakaś porażka
Patrysia ja mam dokładnie takie same bóle jak Ty, a nie miałam cesarki. Ja sobie myślę, że może głowa zaczyna schodzić w kanał i przez to ten ból
Trzymam kciuki za wizyty
Moja deprecha odegnana:-):-):-) Szym już prawie zdrowy, więc jest ok:-)
Co do tycia, to zrobiłam się okrągła jak dynia i znowu brzuch mam nienaturalnie wielki, ja tego nie rozumiem czemu on tak mi rośnie

Zdjęcia, mam nadzieję dostanę przed Świętami, bo mój kolega to artysta więc sam wszystko wywołuje, ale kilka wyszło super. Niestety wszędzie tam gdzie widać mój gruby pychol to jakaś porażka

Patrysia ja mam dokładnie takie same bóle jak Ty, a nie miałam cesarki. Ja sobie myślę, że może głowa zaczyna schodzić w kanał i przez to ten ból

Trzymam kciuki za wizyty

Kaja_10
labamba - no cieszę się, że po depresji już ;-)sesja na pewno była cudna, ale ci zazdroszczę... ja też mówię mojemu M tak jak agagsm - rób mi zdjęcia ale jak już zrobi to usuwam
bo mi sie nie podobają.
Muszę coś z tym zrobić... może jakieś pomysły na pozycje ktoś ma

agagsm - no telefon o 7.00 rano to przegięcie, niedawno miałam podobnie, niektorzy ludzie to naprawdę mają wyczucie...

agagsm - no telefon o 7.00 rano to przegięcie, niedawno miałam podobnie, niektorzy ludzie to naprawdę mają wyczucie...

labamba23
podwójna mama
Ja poprostu nie mogę patrzeć na swoją okrągłą gębęlabamba - no cieszę się, że po depresji już ;-)sesja na pewno była cudna, ale ci zazdroszczę... ja też mówię mojemu M tak jak agagsm - rób mi zdjęcia ale jak już zrobi to usuwambo mi sie nie podobają.
agagsm - no telefon o 7.00 rano to przegięcie, niedawno miałam podobnie, niektorzy ludzie to naprawdę mają wyczucie...![]()

Super pamiątke będziesz miała. Ja też miałam sesję jakieś trzy tygodnie temu, zdjęcia powinnam miec lada dzień. Segregację zrobiliśmy jeszcze w studio i to ja decydowałam które wywalić. Większość nie podobała mi się zupełnie - chyba dlatego ze dopiero po obejrzeniu zdjęć zdałam sobie sprawe z wielkości mojego brzucha. Wkleję zdjęcia jak tylko dostanę.Ja poprostu nie mogę patrzeć na swoją okrągłą gębęAle fajnie wyszły ujęcia samego brzucha i rąk, albo gdy pół twarzy zasłonięte jest włosami, pozycję tylko z boku. Do kilku zdjęć nawet zdjełam stanik, bezwstydnica ze mnie
Ale czego się nie robi dla sztuki
![]()
Kaja_10
labamba - coraz fajniej brzmi... na pewno fotki są super; może pochwalisz się choć jedna ;-)lilka29 - super, że je nam pokażesz ;-)
Takie profesjonalne sesje muszą być boskie
dormark - po wynikach jakiś teraz się okazało ? Pędź zatem a potem opowiedz co to jest
Takie profesjonalne sesje muszą być boskie
dormark - po wynikach jakiś teraz się okazało ? Pędź zatem a potem opowiedz co to jest
reklama
Lariss
Witajcie!!
Już lepiej się czuję
Tzn mogę oddychać!!
Byłam dziś na zajęciach, a teraz muszę wziąć się za sprzątanie, bo mam taki syf w pokoju, że ojej :-( Narzekałam zawsze, że w całym domu bałagan i sama muszę sprzątać, a mama jak się wzięła w weekend za sprzątanie, to błysk wszędzie, tylko u mnie tak syfiasto... Ale nie lubię jak ktoś mi sprząta i nie pozwoliłam jej, a sama siły nie miałam...
Sandra chętnie bym napisała 'też się upij i go olej', ale nam- babom w ciąży nie wypada
a co do teściowej... Mój Sławek też mamusi daje... Tak, żebym nie wiedziała... Nie mieszka z nią 1,5 roku, a
Ostatnio mówi do mnie, że na święta mamie doda i tak mnie tym wkurzył, że lepiej nie mówić...
W ogóle święta w tym roku będę mieć do d... Sytuacja w domu do bani, ojciec niby mówi, że chce święta spędzić z dziećmi swoimi, ale jak on to sobie wyobraża, to nie wiem, bo przecież mamy samej nie zostawimy!!
Mój brat już w zeszłym roku powiedział, że TE wigilie będzie chciał spędzić ze swoją rodziną, więc ja i mama zostaniemy same... Sławek idzie do pracy...!! Nie chce tych świąt!!!
Co mnie cieszy, to to, że teście na święta do Anglii jadą

!!! Ale z drugiej strony szkoda mi S. bo przykro mu... Chociaż on też dostał zaproszenie
ON SAM!! Nie ma to jak rodzina najbliższa
Muszę Wam się wyżalić... Mój ojciec (dziś ojciec, bo mnie wk...ł)zabrał kino domowe jak byłam w szkole... Przez cały weekend ani razu do mnie nie zadzwonił...
Jak jest z nią, to w dupie ma nas wszystkich!! Zakochał się!! pffff... Będzie żałował jeszcze tego, że zostawił nas...
Dobrze, że mam konto zablokowane, bo bym zadzwoniła do niego i nawtykała mu!! Zwyczajnie jestem wściekła na niego!!! Ale też mi przykro...
Idę sprzątać, bo zaraz się rozkleję, położe i zasnę
Aaaaa!! Miałam Wam mówić...
Wczoraj wieczorem podnosiłam się z łóżka, żeby pilot wziąć... W tym samym czasie moje dziecię kopnęło mnie w coś, nie wiem w co, chyba w żebra, bolało jak jasna cholera i boli do teraz z taką samą siłą!! Aż popłakałam się!! Mam nadzieję, że sobie nic nie zrobił, bo to takie było... Nie da się opisać... W nocy śniło mi się, że dzidzia ze złamaną nóżką się przez to urodziła...
Głupi sen, co?
To idę... Później do Was zajrzę!!
Miłego dnia :*:*:*
Już lepiej się czuję

Sandra chętnie bym napisała 'też się upij i go olej', ale nam- babom w ciąży nie wypada

W ogóle święta w tym roku będę mieć do d... Sytuacja w domu do bani, ojciec niby mówi, że chce święta spędzić z dziećmi swoimi, ale jak on to sobie wyobraża, to nie wiem, bo przecież mamy samej nie zostawimy!!
Mój brat już w zeszłym roku powiedział, że TE wigilie będzie chciał spędzić ze swoją rodziną, więc ja i mama zostaniemy same... Sławek idzie do pracy...!! Nie chce tych świąt!!!
Co mnie cieszy, to to, że teście na święta do Anglii jadą

Muszę Wam się wyżalić... Mój ojciec (dziś ojciec, bo mnie wk...ł)zabrał kino domowe jak byłam w szkole... Przez cały weekend ani razu do mnie nie zadzwonił...

Idę sprzątać, bo zaraz się rozkleję, położe i zasnę

Aaaaa!! Miałam Wam mówić...
Wczoraj wieczorem podnosiłam się z łóżka, żeby pilot wziąć... W tym samym czasie moje dziecię kopnęło mnie w coś, nie wiem w co, chyba w żebra, bolało jak jasna cholera i boli do teraz z taką samą siłą!! Aż popłakałam się!! Mam nadzieję, że sobie nic nie zrobił, bo to takie było... Nie da się opisać... W nocy śniło mi się, że dzidzia ze złamaną nóżką się przez to urodziła...

To idę... Później do Was zajrzę!!

Miłego dnia :*:*:*