Anusia8309
Fanka BB :)
ja zaczełam od wczoraj na noc sciagac obraczke , dzidzia fika coraz mocniej...i sie rozpycha brzuch przybiera super ciekawe kształty a jak u was?>
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale musze wam powiedziec ze cos dziwnego dzieje sie z moja waga.jak ostatnio pislama przez 2 tyg nie przytylam a teraz w przeciagu 2 dni przytylam 1,5kg...cos tu jest nie tak.albo napuchlam albo juz sama nie wiem co...bo nie obzeram sie jakos bardzo a wrecz juz naprawde zwraacm uwage na to co jem.i jak mozna przez 2 dni przytyc 1,5kg?mialyscie tak kiedys?
.
Andzia: może przytul się do chłopa i daj buziaka na zgodę i będzie dobrze, co? U mnie to działa, jak się podenerwuje to potem przychodzę się przytulić i mój wie, że mi nerwy przeszły![]()
No ta ja druga , witam na kawie .Witam porannie herbatką:-) bo kawki nie pijechociaz kusi mnie swoim zapachem gdy M pije:-)No i mamy poczatek tygodnia juz coraz mniej nam zostało czasu do chodzenia zapakowanymi,my z M robimy duzo zdjec brzusia by miec pamiąteczki...Czyzbym była pierwsza dzis??????
Pozdrawiam i milego dnia zycze
Witam z poranna kawusia
dawno mnie nie bylo ale moj J przyjechal i juz sama niewiem czy to dobrze czy zle
niby jest a mam juz dosc ciagle siedze sama wieczorami
bo zawsze sie znajdzie jakies "ale" w piatek i w soboe pil
a w niedziele obiecal mi ze mnie gdzies zabierze
no i zabral do centrum handlowego kupil mi bluzke i wrocilismy do domq:-(
jeju czy faceci nie rozumia ze czasem chcialybysmy isc na spacer
spokojnie pogadactak samo ma to gdzies ze ja sie mecze i mnie wszystko boli
wczoraj chcial serduszkowac a ja naprawde nie dam rady
to sie obrazil i o 21 obrocil sie do mnie tylem i poszedl spac
teraz jak go budzilam to mi odburknol ze jeszcze chce pospac:--(
ja zwariuje naprawde
a i przepraszam ze tak zanudzam ale nie mam komu sie wyzalic(
Andzia nie płacz kochana - z chłopami to jest tak, że rzadko który jest tak domyślny co my byśmy chciały;-) No i też zależy od charakteru ludzi - ja jestem choleryczka więc najpierw mam nerwa i się miotam, a za 15 minut już do rany przyłóż - i długo mi sie wydawało, że jak pierwsza podejdę do mojego M, to jemu się wyda, że miał racje i ja przyznaje się do winy, więc nie podchodziłam i tak sie milczeliśmy długooo, bo mój M to nie podchodził... No i kiedyś mu w końcu powiedziałam czego oczekuję i mąż mi wytłumaczył, że jemu jest trudno podejść 15 minut później i przytulić jak się na niego drę, ale się stara przyjść jak ochłonę i pogadać, no i sobie wtedy wyjaśniamy co i jak. Ale już nie zwracam uwagi kto pierwszy podejdzie, w końcu i tak wiem, że mnie kocha i vice versa, więc szkoda czasu..Juz za późno, bo pojechał. I nawet nie wiem, czy już dojechali na miejsce, bo się nie odezwał i pewnie nie zadzwoni przez cały tydzień.
Poza tym to zawsze ja wyciągam ręke do zgody, może teraz kolej na niego.
A ja mam strasznego doła, całą noc przeryczałam, i właśnie liczyłam na to, że on mnie przytuli, a on miał to gdzieś. Na dodatek to jeszcze skomentował odpowiednio na 5 minut przed wyjściem. Poza tym wyglądam teraz jak opuchnięty chomik i nawet wstyd mi z psem wyjść, bo ludzie będą się na mnie gapili. Może wykorzystam, że jeszcze jest ciemno na dworze.....
Sorki, że marudze, ale najbardziej dobija mnie to, że nie potrafie zapanować nad swoimi hormonami![]()
My wczoraj robiliśmy kilka zdjęc na dworzu - o matko jak sie zobaczyłam na zdjęciach to wyglądam jakbym 20 kg przytyła, a nie 11Witam porannie herbatką:-) bo kawki nie pijechociaz kusi mnie swoim zapachem gdy M pije:-)No i mamy poczatek tygodnia juz coraz mniej nam zostało czasu do chodzenia zapakowanymi,my z M robimy duzo zdjec brzusia by miec pamiąteczki...Czyzbym była pierwsza dzis??????
Pozdrawiam i milego dnia zycze
Kacha oj tak - w tygodniu czas szybciej leci!Hej Dziewczynki :-)
A my dzisiaj zrobiliśmy sobie istny maraton filmowy. Już nie pamiętam kiedy tyle filmów na raz obejrzałam i szczerze mówiąc to wszystkie mi się już w głowie pomieszały. A jutro początek kolejnego tygodnia i dobrze, przynajmniej w tygodniu czas mi szybciej leci i coraz bliżej jest do spotkania z Jessi :-)
Słodkich snów Wam życzę :-)
Jak już powiedziałam, faceci inaczej myślą niż my i najprostszy sposób dotarcia do nich to mówienie wszystkiego prosto i klarownie, bo inaczej to ciężkie życie;-)Domyślność i zrozumienie to pojęcia trudne dla większości facetówWitam z poranna kawusia
dawno mnie nie bylo ale moj J przyjechal i juz sama niewiem czy to dobrze czy zle
niby jest a mam juz dosc ciagle siedze sama wieczorami
bo zawsze sie znajdzie jakies "ale" w piatek i w soboe pil
a w niedziele obiecal mi ze mnie gdzies zabierze
no i zabral do centrum handlowego kupil mi bluzke i wrocilismy do domq:-(
jeju czy faceci nie rozumia ze czasem chcialybysmy isc na spacer
spokojnie pogadactak samo ma to gdzies ze ja sie mecze i mnie wszystko boli
wczoraj chcial serduszkowac a ja naprawde nie dam rady
to sie obrazil i o 21 obrocil sie do mnie tylem i poszedl spac
teraz jak go budzilam to mi odburknol ze jeszcze chce pospac:--(
ja zwariuje naprawde
a i przepraszam ze tak zanudzam ale nie mam komu sie wyzalic(