reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

No niestety, trzeba jeszcze poczekać. Ale jak to Wasza pierwsza dzidzia, to chyba wszystko jedno?

Nikki No sama nie wiem chyba chciałabym dziewczynkę:zawstydzona/y:, ale z drugiej strony czy to ma znaczenie, albo bedzie Marysia albo Staś jak sie cos nie odmieni, chciałabym tylko wiedzeć czy wszystko jest z maleństwem oki, teraz to dla mnie najważniejsze, jak dla każdej z nas.:tak::tak::tak:

reklama
Dokładnie, najważniejsze, żeby szczęśliwie do stycznia dotrwać i cieszyć się, że się zdrowy maluszek urodził!! A teraz kiedy masz usg?

Usg mam zrobić miedzy 26 czerwca a 9 lipca 12-13 tydzień.

Pysia 510 ja bym chciala znac plec i jestem ciekawa co by mi z tych wrozb wyszlo termin mam na 5 stycznia urodzona jestem wrzesien 83
CHŁOPCZYK CZY DZIECZYNKA z przymruzemien ooki - oczywiście.:-) Komu Chłopca, Komu Dziwczynkę ?

Nikki a u ciebie z pierwszą ciązą sie potwierdziło?
50/50 jak w życiu:-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Nikino teraz wyszlo ze ma byc dziewczynka a z synem sie nie sprawdzilo czyli pozostaje czekac i sie dowiemy:-) no a tak ogolnie to ciekawa bylam co i wskaze test dzieki:-) dobranoc

reklama
Już wskakujecie w ciążowe rzeczy? Ja jakoś jeszcze nie mam odwagi, bo brzucho jeszcze mały, ale swoje ukochane dżinsy już odłożyłam na dno szafy.:-(

rozbawiłaś mnie :-D po co tu odwaga? po prostu zwykłe gacie zaczynają cisnąć to się zakłada luźniejsze albo ciążówki, są takie które można na mały brzuszek i nie wygląda to ani głupio ani przesadnie :rofl2:

widzę że wy o wróżbach, ja się nie czepiam tego bo uważam ze nie ma co gdybać i się nastawiać, chociaż jakoś podświadomię myślę o NIEJ i chyba wszyscy też i życzą dziewczynki ale oby zdrowe było

co do ujawnienia płci, Dorian do 31!!!tc udawał dziewczynkę, także ja na pewno nie uwierzę w jakieś wczesne diagnozy w tej sprawie :sorry:

Do góry