reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Asiowa chociaz ty mi chumor poprawilas.:-)

Nie ja...mój małż:-D

A mi córa prezent zrobiła przed snem... ściagnełam jej pieluche przed kąpaniem jak zawsze i oczywiscie akurat wtedy musiała walnąc kupsko na dywan:baffled: Ona cała w kupce, dywan tez, a te zapachy... mmmmmmmmm:baffled: No i niestety spi teraz w tym smrodzie,bo jak po kąpaniu pokój wietrzyc:nerd: Jutro czeka mnie porzadne pranie dywanu:zawstydzona/y:

A ciuszki ciążowe jeszcze głeboko w szafie... chodze w dzinsach,ale jak siadam odpinam guzik:p ale juz sie rozglądam za rybaczkami dresowymi i jakas sukienką na lato...
i po domu juz tylko dres!

reklama
To widzę Dziewczyny, że macie takie doświadczenia jak ja, no niestety znalazłam na to tylko jeden sposób, nie chodzę w zatłoczone miejsca... Na pewno byłoby fajnie zjeść sobie świeże truskawki, ale jakoś przeżyję, najgorsze jest to, że się jeszcze denerwuję w tych kolejkach.... Co do marketów to u nas jest ich masę i rano w tygodniu naprawdę puściutko, co mnie ratuje, bo wolę sobie sama pokupować, bo M się stara, ale często nie kupi tego co trzeba...

no u mnie to głównie M zajmuje sie zakupami co on juz wie co i jak a jakby co to jesteśmy na telefon:tak:wogóle ja lubie jak on jeździ na zakupy fajnie kupi i jeszcze zawsze coś dobrego dodatkowo:-)np.teraz jest w Auchanie:tak:czasami sie zdarzy że coś zapomni lub nie to co chciałam ale jest ok;-)

Gosia u nas w tesco natomiast jest osobna kolejka dla kobiet w ciazy!!! :tak:

tak tak u nas tez ale co z tego jak i tak się pchaja a ja jedyne co musze się wepchnąć lub powiedzieć kasjerce lub poprostu upominać się o to że ta kolejka to głównie dla kobiet w ciąży i inwalidów pfff ale co tam pakuja zakupy i dupa:crazy:

witajcie!

Co do przyczepki... w Polsce kodeks drogowy zabrania przewozenia dziecki w tym przyczepkach, no chyba, ze na drodze rowerowej,ale sami wiecie jak to u nas wyglada:eek:Jadac ulicą z przyczepka można dostac mantat!

Ja niedawno posadziłam 1 raz mała do fotelika... i tak czasem pojezdzimy 30 min:tak:wiadomo, ze jezdzi sie bardzo ostroznie, dlatego ja sama tez jeszcze jezdze póki brzuszka nie widac i nie rzucam sie w oczy!
Ale miałam wielki dylemat czy juz ją sadzać na rower... długo sie zastanawiałam, konsultowałam z lekarzem, itp... młodszego dziecka bym nie woziła na pewno!

Ale sie przed chwila usmiałam...
Wysłałam męża do apteki po witaminki dla mnie... i kobieta sie go pyta w którym miesiacu jest zona, a On na to: "roczek za chwile bedzie":-D, a baba gały wywaliła... mąż sam z siebie ciagle sie smieje:-pTłumaczy sie tym, ze do apteki zawsze chodził po cos do małej i jakos do niego nie dociera, ze w ciazy jestem:-D

no to niezła historia:-D

a ja także uwielbiam w sumie kocham spacerki wózkiem:tak:i wogóle niewyobrazam przynajmiej do roczku innego transportu z dzieckiem:no:

Hej Stokrotki, ale fajnie sie Was czyta:-D, u mnie mega mdłosci, wytiotów brak, ale wczoraj byłam na procesji i potem lezałam z bolącym brzuchem do dzisiaj rano:baffled:, mam juz tak dosc lezenia w wyrku, ze masakra.
ZAZDROSZczE TYM WSZYSTKIM KOBITKOM, KTÓRE CZUJA SIE SUPER.

Ja najchetniej chodziłabym co tydzień na USG zyby miec ta swiadomoć ze wszystko jest oki.
Co do bliźników tez mi sie marzyły , no ale moze nastepnym razem:-):-D:-)
Ja przytyłam juz 1 kg ale na 100% bede słonicą- sądząc po genach:eek:.

ale sie rozpisalyscie:-) no ja dzinsy jeszcze czasem zakladam ale juz coraz mniej najlepiej mi teraz w dresach itp spodniach sukienkach i spodniczkach bo nie cisna nie uweraja ;-) a brzusio coraz bardziej widoczny sie robi...:tak: wlasnie wrocilam z dworu porzadek na podworku i walka z gaszczem pokrzyw:eek: ałłłaaa reumatyzm mi nie grozi pokułam sie chyba wszedzie gdzie mozna było :baffled::baffled: ale dalam rade :laugh2:

Mi takze bardzo wygodnie w dresach:tak:o normalnych spodni nie ma mowy:sorry:w pierwszej ciąży nosiłam tak ze ni dopinałam i na gumke i pod brzusiem no ale teraz ja nie chce tak bo miałam przeżycie z tym plamieniem co nie chce tak tu walczyć tylko wole dresy aby nic nie uciskało:tak:a na cviążowe hmm jeszcze troche poczekam tzn.jak się uda bo jak kupie to bym chciała nieco wieksze abym mogła np.spodnie nosić i ta jesienia no ale zobaczymy jak brzusio szybko bedzie rósł to wtedy kupie:tak:

No jasne, ale to niestety trzeba poczekać na usg, mój synek ujawnił się w 13 tc, także bardzo wcześnie. A z tych wróżb z daty zapłodnienia itp. to mi dziewczynka wychodziła...

No jasne, ale to niestety trzeba poczekać na usg, mój synek ujawnił się w 13 tc, także bardzo wcześnie. A z tych wróżb z daty zapłodnienia itp. to mi dziewczynka wychodziła...

U mnie też dziewczynka co mnie zdziwiło bo wg wrózby tylko 2 miesiace w tym roku były przeznaczone na dziewczynke, 10 na chłopczyka, mój maz chciałby wiedzieć a ja sama nie wiem,:happy:

reklama
Do góry