Wez ciepla kapiel , powinno przesc i magnes,plus nospa mi kladc sieoj cos nie ciekawie sie czuje, brzuch strasznie mi stwardnial jak nigdy i bol w lewym boku z tyłu.Poloze sie moze przejdzie. I jeszcze nie ma meza w domu bo jest w pracy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wez ciepla kapiel , powinno przesc i magnes,plus nospa mi kladc sieoj cos nie ciekawie sie czuje, brzuch strasznie mi stwardnial jak nigdy i bol w lewym boku z tyłu.Poloze sie moze przejdzie. I jeszcze nie ma meza w domu bo jest w pracy
kurcze teraz to i mnie zastanawia czy moje tam i ówdzie jest tam gdzie twojemój chłop przeczytał co napisałam o małym księciu i chodzi teraz mi dokucza
ja też nie lubie sytuacji,z których tylko on czerpie przyjemność-więc podkreśliłam,ze ma co lubi tylko jak jest grzeczny :-):-) ja to sie nie obawiam,ze mojemu sie sperma na mózg rzuci,bo to już dawno się stało..ale teraz się martwie żeby mu zamiast krwi płynąć w żyłach nie zaczęła!
bo takiej jej kumulacji chyba jeszcze nie miał w swoim zyciu
a jeśli chodzi o masowanie i dotykanie to kooooocham jak dobiera się do cycków bo są teraz dużo wrażliwsze i jakoś tak mi fajnieale niby to skurcze wywołuje?
Ja od jutra nie żręBo leciało w górę pomału a od ostatniej wizyty 13.10 poszło o 3,5kg do góry. Czyli gdzieś kilo na tydzień . W sumie 12kg więc do 20 dobiję jak nic
Niestety wyczytałam że teraz kilo na tydzień to norma
Co do seksu. Jestem totalnie anty nastawiona i to się raczej nie zmieniCzułabym się jak balon pompowany pompką do materaca
![]()
ja kiedyś prałam i wszystko było okKurde, wyczytałam że można ściągnąc pokrowiec z materaca gryczano kokosowego i wyprać... i tak też zrobiłam... nie chcę nawet mówić co się z nim stałopopuściło z tej trway chyba i z tej gryki jest w plamach brązowych... a szkoda gadać. Człowiek chce dobrze a ... Także jak kupujecie te materace to nie wierzcie że można je prać... chyba że może kerszerem rozłożone na płasko...