reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Ale od rana naprodukowane...:-)
Agagsm ja ostanio pochlaniam hektolitry budyniu;-)Chyba sie organizm o wapn upomina bo ciagle jem wlasnie budynie,jogurty,grysiki itp.:-)

Witam porannie -relacja z wizyty, awiec Moini juz nie jest ulozona glowkowo, ale mam sie nie martwic , bo ma jeszcze miejsce na przekrecenie, brzuch nadal twardnieje , dlatego mam uwarzac .Co do kg to 10 kg na plusie.Cukier super wiec jedno zmartwienie mniej szyjka dl.4 cm .
Emila-napewno Ci teraz trudno , ja nie umiem Ci pomoc bo nie bylam w takiej sytuacji, ale musisz byc silna .
Justyna 0578-gratulacje i witymy
Paula-trzymam kciuki za Ciebie , lez jak najwiecej, a co do sutkow to jak tylko wyjde na dwor i mi zmarzna to boli mnie tak jakby mi ktos tysiace szpilek tak powbijal naszczescie tylko wejde do ciepla to zaraz przechodzi
Moni-witamy spowrotem , wspolczuje kamieni , trzymaj sie.
Aga 23-ja terz mam takie bole i niekiedy wlasnie taki bol pecherza budzi mnie w nocy i musze szybko isc siusiu.potem przechodzi
Joasia-gratuluje, jedak trzymanie kcukow pomoglo, byle tak dalej.
Anuka-na trakie bole najlepiej kapiel, jak nie przejdzioe po kapieli to wtedy do szpitala, mi tak doradzila gin i narazie dziala.
Tysiolek super wiadomosci.
Teraz ide zrobic sobie kawe , zajrze do was puzniej.

Cześć kobietki
mnie od wczoraj boli głowa, dzisiaj rano już spać przez to nie mogłam wzięłam panadol i czekam aż przejdzie bo zwariuję:-(
m przeziębiony a przez to złośliwy spał dzisiaj osobno bo ja chora być nie chcę a najlepsze że on wcale chyba nie rozumie że mam żal do niego że mi nic a nic nie pomógł w niedzielę przy rodzicach tylko podaj sól, przynieś majonez, zupa zimna, ale tu brudna podłoga i się zawinął:confused::wściekła/y:aż mi wstyd przy rodzicach było:zawstydzona/y: zamiotłam i brałam się za mycie mopem ale mam mi nie pozwoliła i sama to zrobiła aż mi miło było, ale jej się mnie chyba szkoda zrobiło bo plecy mnie bolały:-(wczoraj wróciłam ze szkoły rodzenia i co? bajzel w kuchni bo m nic nie sprzątnął a obiad jadł, i nic tylko w playstation gra:wściekła/y:zjadłam zamiotłam i zaczęłam myć podłogę (mój parter to blisko 70m kw) a on do mnie z gębą po co sprzątam, ja, ze brudno i samo się nie zrobi, i tak od słowa do słowa, a on do mnie po co sprzątasz potem cię plecy bolą, normalnie szlag mnie trafił sprzątam bo ku...a jaśnie pan sam dupy nie ruszy i marudzi że brudno a krasnoludków nie mamy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a jeszcze wam o piątku nie mówiłam, sprzątałam, potem poszliśmy do znajomych i jak wróciłam bo m jeszcze został to cały ten mój parter i pokój na górze był w wymiocinach sikach i wodnistej kupie psa - biegunka:wściekła/y:i co? zadzwoniłam po m, usiadł na kanapie przytulał sobie psa a ja musiałam o północy sprzątać wymiociny i myć podłogę:wściekła/y:
gdzie wymienia się m na lepszy model!?:sorry2:
oj musiałam się wygadać:sorry2:
dzisiaj leniu****ę sobie strajk nie robię obiadu o 13.10 idę do gina potem trzy godzinki z dziećmi i wieczór z tvn:tak:
Anulka!!! mnie tak ciągnęło i kluło z prawej że szłam w poł zgięta ale to dziecko tak mi się ułożyło położna kazała poleżeć z nogami w górze i poduszką pod miednicą i pomogło
Paula3 nie bolą ale potwornie swędzą i piersi także i choć smaruję kremami to znowu mam nowe rozstępy
Sandrq ja też ryczę przez plecy i nic nie pomaga ani kąpiele ani poduszki ale ostatnio jak mi m przez 10 minut masował anie potrafi to o dziwo przeszło!
Ivi mój synuś ulubował sobie wpychanie nóżek czy rączek w żebra mały potwornicki rośnie

Witam dziewczynki, ja od jutra na L4, a dzisiaj wykorzystuję opiekę nad dzieckiem bo jak nie wykorzystam do końca roku to przepadnie.
Nareszcie będę mogła zaglądać częściej, chociaż będę pracować w domu przy kompie.
Strasznie napina mi się brzuchal, ale ginka powiedziała że to dlatego że za mało leżę, będę starała się więcej, ale strasznie tego nie lubię.
Po wejściu na pierwsze piętro dostaję strasznej zadyszki, czy wy też tak macie.
I od 2 dni mam okropną zgagę, chyba polecę do sklepu po migdały. Narazie.

Witam Was porannie:-) Słoneczko pięknie świeci za oknem..Dziś niestety trzeba się zebrać do pracy a tak się teraz rozleniwiłam, że mi się nie chce:-p Myślę już powoli o L4 teraz w piątek mam wizytę u Gin. więc zobaczymy.:wink::oo:
Idę sprzątnąć po śniadanku a potem się szykować do pracy:eek:.
Miłego Dnia dziewczyny:happy2::wink:

Witajcie Zgagulce:-) Moja zmora również powróciła i też tylko gumy pomagają aż szczęki bolą:-D.Koleżanka mi mówiła że jeśli migdały to namoczone w wodzie:tak: a nie z opakowania. Wtedy są niby faktycznie skuteczne. Nie wiem bo nie próbowałam. Wczoraj nasze dzieciątko zaczęło się tak ruszać że tatuś latał za mną po całym domu , a raczej za brzuchem :-) Myślałam że wyjdzie z brzuszka :tak:ale nie wyszła:happy2:

cześć dziewczyny ;-)

jejku piszę ciągle na raty bo ciągle mnie ktoś po coś woła :-D

Asiax to dobrze w domku zawsze się położyć możesz :tak:ja zgagę raz mam raz nie zależy co zjem po słodkim np nie mam a po dżemie umieram :dry:

Dorciaa nie denerwuj się ja mojemu mówię jak coś mu nie pasuje "tam jest mop" albo "tam stoi odkurzacz" i sam sprząta chociaż w większości teraz po marudzi i sam mi pomaga ;-):tak:jeszcze sobie męża wyszkolisz ;-)

Tysiolek super :tak:te leki to paskudztwo ;-)

Dorciaa no to masz kobietko utrapienie z tym swoim, palnij go czyms w główke to moze klepka mu sie nastawi ;) ja jak moj zaczyna swirowac szantazuje go ze zero obiadkow itp smakolykow ktore robie i zaraz mieknie, bo bez mojego jedzonka zdechl by jak kot(niebianskie podniebienie byle czego nie zje) a jak juz to nie pomaga to dre sie okropnie i wszystko mu garne jakim jest leniwym .........;) i skutkuje.

ASIAX mi tez tak twardnieje brzuszek i moj gin mowil ze to normalne to sa tak zwane skurcze przepowiadajace Braxtona Hinksa czy tos takiego nie pamietam jak to sie dokladnie nazywa. W moim przypadku nie moge za bardzo leniuchowac bo mam cukrzyce i jestem ciagle w ruchu, wiec nie masz sie czym martwic ze brzuszek twardnieje poprostu macica przygotowuje sie do porodu.

a moj maluszek ma teraz czykawke caly brzuszek mi sie trzesie hihihii

z ta zgaga to utrapienie mi pomaga zimne mleko

reklama
Do góry