Cześć kobietki
mnie od wczoraj boli głowa, dzisiaj rano już spać przez to nie mogłam wzięłam panadol i czekam aż przejdzie bo zwariuję:-(
m przeziębiony a przez to złośliwy spał dzisiaj osobno bo ja chora być nie chcę a najlepsze że on wcale chyba nie rozumie że mam żal do niego że mi nic a nic nie pomógł w niedzielę przy rodzicach tylko podaj sól, przynieś majonez, zupa zimna, ale tu brudna podłoga i się zawinął
aż mi wstyd przy rodzicach było
zamiotłam i brałam się za mycie mopem ale mam mi nie pozwoliła i sama to zrobiła aż mi miło było, ale jej się mnie chyba szkoda zrobiło bo plecy mnie bolały:-(wczoraj wróciłam ze szkoły rodzenia i co? bajzel w kuchni bo m nic nie sprzątnął a obiad jadł, i nic tylko w playstation gra
zjadłam zamiotłam i zaczęłam myć podłogę (mój parter to blisko 70m kw) a on do mnie z gębą po co sprzątam, ja, ze brudno i samo się nie zrobi, i tak od słowa do słowa, a on do mnie po co sprzątasz potem cię plecy bolą, normalnie szlag mnie trafił sprzątam bo ku...a jaśnie pan sam dupy nie ruszy i marudzi że brudno a krasnoludków nie mamy
a jeszcze wam o piątku nie mówiłam, sprzątałam, potem poszliśmy do znajomych i jak wróciłam bo m jeszcze został to cały ten mój parter i pokój na górze był w wymiocinach sikach i wodnistej kupie psa - biegunka
i co? zadzwoniłam po m, usiadł na kanapie przytulał sobie psa a ja musiałam o północy sprzątać wymiociny i myć podłogę
gdzie wymienia się m na lepszy model!?
oj musiałam się wygadać
dzisiaj leniu****ę sobie strajk nie robię obiadu o 13.10 idę do gina potem trzy godzinki z dziećmi i wieczór z tvn
Anulka!!! mnie tak ciągnęło i kluło z prawej że szłam w poł zgięta ale to dziecko tak mi się ułożyło położna kazała poleżeć z nogami w górze i poduszką pod miednicą i pomogło
Paula3 nie bolą ale potwornie swędzą i piersi także i choć smaruję kremami to znowu mam nowe rozstępy
Sandrq ja też ryczę przez plecy i nic nie pomaga ani kąpiele ani poduszki ale ostatnio jak mi m przez 10 minut masował anie potrafi to o dziwo przeszło!
Ivi mój synuś ulubował sobie wpychanie nóżek czy rączek w żebra mały potwornicki rośnie