don_pedro
Fan(ka)
jak u Was dziewczyny jest wykonywane usg? chodzi mi o to ze lekarz co miesiac robi mi te badanie, czy to normalne? a z ta czykawka to prawda malenstwo moze je miec. Moj maluszek ma czasami i smiac mi sie chce bo tak dziwnie w brzuszku podskakuje ;-) a dzisiaj to przyjal dziwna pozycje bo brzuch zrobil sie smiesznie jajowaty![]()
U mnie na kazdej wizycie.
Martwię sięj eszcze moim konfliktem krwi i badaniem na przeciwciała bo gin mówi że jak robiłam na początku to już nie muszęa ja czytałam ze robi się i później po 28 tygodniu (pewnie dlatego mówią żeby nie czytać co na forach i internecie pisze
) ale martwię się że mnie nie wysyła i mówi że nie ma takiej potrzeby a podobno i dają nawet dodatkowy zastrzyk oprócz tego po porodzie z córą co dostałam .... w sumie chyba zrobię to badanie teraz sama od siebie by być spokojniejsza
![]()
Gosia z tego co ja wiem to wykonuje sie na poczatku a potem jeszcze chyba dwa razy po 28 tc i po 32 albo jeszcze pozniej...Kuzynki spytalam bo ona ma konflikt i mowi ze jej robili chyba w sumie 4 razy w ciazy.