reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Emilcia... swietny filmik... bardzo mi sie podoba:tak:
I wszystkiego najlepszego dla Sławka;-)

A ja dzis smutna... mąż zgubił obrączkę, taka pierdoła, a tak dołuje... :-(
Jutro pojedziemy jej z rana szukac, bo dzis w ciemnosciach nic nie było widac..., ale to jak szukanie igły w stogu siana:-(

reklama
Dziękuję :-)
I dziękuję w imieniu Sławka :tak::-D

Asiowo mój brat też kiedyś zgubił obrączkę i znalazł ją!!! Oby Wam też się udało...

Anusia ja też mam Prenatal i też ok 30 zł dałam za 100 tab. I podobnie jak Gosia_k23 też zapominam o braniu... Nawet sobie przypomnienie ustawiłam w telefonie, ale to nic nie daje... :dry: Zresztą nie tylko o tym zapominam... :confused::zawstydzona/y::-p

Ja dziś rozpoczęłam 31 tydzień i myśl, że jeszcze tylko te kilka tygodni przeraża mnie, ale też bardzo cieszy :tak:

tak piszecie o tym rozpakowywaniu się to zerknęłam do listopadówek.. I tak mnie naszło... ciekawe która z nas pierwsza się rozpakuje? To niesamowite że jeszcze tak trochę i będziemy nasze maleństwa tulić, całować.... Ehh rozmarzyłam się:-)

Asiowo - uszka do góry! wierzę że się znajdzie!

Ja wykąpałam młodą ogląda bajkę i już robi się senna o 20:00 maszeruje do łóżka mam nadzieje że zaśnie szybko bo głowa mnie dziś boli cały dzień :-(

Asiowo oby się znalazła:tak:

Emilcia to tak ja ja ciągle o czymś zapominam ;-)największy obciach to było jak wyszłam o ginekologa i mu nie zapłaciłam :zawstydzona/y:

Już chyba tu nie zajrzę wiec miłego spokojnego wieczoru dla wszystkich :tak:

Dobry wieczor

Dotarlam do domku, zadowolona zreszta bo kupilam sterylizator w promocji z dwiema butelkami w komplecie i mam z banki a takze inne rzeczy do szpitala, juz prawiem mam wszystko, lekarka odradzila mi kupno laktatora bo powiedziala ze nie jest powiedziane z bedzie mi potrzebny a podobno jesli bedzie to tutaj dostajue sie za free:-)

Paula3 i ja się dolączam do zyczeń!! Wszystkiego najlepszego, przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania i duuuużo miłości!!!! :*:*:*

Ja zrobiłam filmik mojemu mężowi z okazji urodzin...
Nie jest super, bo to mój pierwszy, ale i tak jestem z siebie zadowolona!!
Tym bardziej, że mam zapchany nos, że ledwo oddycham i gardełko pobolewa, a siedziałam i wytrwale robiłam :-)
Z przerwą na zakupki:tak: Kupiłam sobie dziś dresik, żeby mieć w czym jutro iść na cmentarz!! Dresik, bo jest bardzo ciepły i na pewno nie zmarznę... Chociaż biorąc pod uwagę mój katarek nie będziemy zbyt długo, ale dres się przyda na sanki :-p

YouTube - Życzenia urodzinowe dla Sławka :)

Link do mojego filmiku :) Będę wdzięczna za oceny! :) Byleby szczere :tak:

Idę posprzątać, bo pestki dyni znowu dłubałam i syf mam :-p
I zjeść coś, bo głodna jestem...
A zjadłam dziś 2 monte, drożdzowke, 2 kanapki, 2 ziemniaki i 2 gołąbki (ale nieduże) i 2 banany i wciąż jestem głodna :confused:

Emilcia... swietny filmik... bardzo mi sie podoba:tak:
I wszystkiego najlepszego dla Sławka;-)

A ja dzis smutna... mąż zgubił obrączkę, taka pierdoła, a tak dołuje... :-(
Jutro pojedziemy jej z rana szukac, bo dzis w ciemnosciach nic nie było widac..., ale to jak szukanie igły w stogu siana:-(

Sliczny filmik, wzruszajacy:tak:

A teraz uciekam:-) Dobranoc:cool2:

Czesc styczniowki.
Emilka -filmik super.
Moje nerwy po melisie przeszly i po haribo wlasnie wrocilismy z Bern i bardzo dobrze , ze pojechalismy bo w domu to bym dzisiaj nie wysiedziala,mowie juz dobranoc i do jutra.

Witajcie mamusie!

Nadrobilam wreszcie to, co naskrobalyscie w ciagu ostatnich dni :-)

Mam za soba trzydniowy maraton wykladow z rachunkowosci, w sumie 24 godziny, myslalam, ze mi tylek od siedzenia odpadnie... Najgorsze ze synus rozpychal mi zebra w kazda strone i jestem cala obolala. No ale jak tu sie nie pochylac nad stolikiem i probowac cos pisac :baffled:

Witam wszystkie nowe stycznioweczki i gratuluje zdrowych dzidziusiow :-)

Piszecie o lataniu do toalety - ja mam inny problem - mi sie chce, czuje, ze mam pelny pecherz, a siku nie moge zrobic, no pare kropelek... wstaje i dalej czuje pelny pecherz... Nie wiem czy akurat maluszek gdzies na czyms lezy i cos blokuje, czy ciagle bakterie :confused:
Raczej sklaniam sie ku pierwszemu, bo to nie dzieje sie zawsze...Przewaznie jest jednak tak, ze siusiam na raty, czyli po troszku z krotkimi odstepami i moglabym tak z 5 minut siedziec i drobic. Ostatnio jak o to lekarza pytalam, to powiedzial, ze to jest normalne, ale nie jestem tego taka pewna :no:

Fajnie sie macie, ze mozecie jesc slodycze - ja dostaje jakiegos malpiego rozumu i jak raz zaczne, to potem konca nie widac i moglabym tak codziennie :cool2: Ale to akurat nie wina ciazy - jestem slodyczoholiczka :-D Wole jednak teraz w zamian zjesc cos zdrowszego i przyjazniejszego figurze :-D

Dzisiaj wyjelam z szafy gruby szalik i czapke... rano bylo tylko 0,5 stopnia na plusie. A musze pochwalic mojego meza, bo dzisiaj z racji moich wykladow pojechal sam na zakupy i wszystko kupil co chcialam, a musze tu nadmienic, ze on nienawidzi zakupow i jest w tej kwestii zupelnie nieporadny, i zawsze jezdzimy razem. Wiec jestem naprawde dumna z niego :-) Teraz zyskalam pewnosc, ze jak dzidzius sie urodzi, to da rade pozalatwiac pare rzeczy sam :-)

Pumpkin - ja to nie jestem tak daleko z Housem, ogladam sobie na AXN dopiero 4 sezon bo leca powtorki. Chyba nowsze odcinki sa na dwojce jak sie nie myle i te pewnie ogladasz, ale ja czekam na spokojnie, bo moj malzonek go nie lubi :-).
Hehe swoja droga dobry z niego aktor, jak ludzi w realu potafi do siebie zrazic :-D

Ostatnio czuje przez brzuszek pod reka raczki albo nozki malenstwa jak sie wierci, w kazdym razie cos chudego i koscistego :cool2: Czekam na odciski stopek :-)
A brzusio rosnie w ekspresowym tempie, musze juz oliwkowac trzy razy dziennie, bo skora boli i ciagnie :szok:

Ale ten Kenny G fajny... musze koniecznie kupic plyte naszemu synkowi, bo ja sie juz zakochalam :-)

Pozdrawiam cieplutko i uciekam

A ja siedze i ziewam ale bede twarda i nie pojde spac bo poluje na rzeczy na e-bayu:-)Jeszcze godzina i sie moje upatrzone aukcje koncza...
Siedze i podjadam a to banan a to mandarynka a to cukierek...chyba pekne:-D

reklama
Gosia_k23 ja odpukac teraz nie mam skurczow łydek ani ud ale w pierwszej ciąży poznalam smak tego problemu...
Mąż jednak troskliwy i kupił mi Pregnavit 30szt za 35zł no sa drogie ale bardzo dobrze dzialaja na mnie maja bogaty sklad ....

Do góry