reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam kobietki wreszcie mi się udało na chwilę dorwać:sorry2: do komputera. Heh... Cały dzień jestem zalatana. :eek::confused:Sprzątanie,zakupy,pranie, ciasto ,sałatka i jeszcze jak mam podłogi i stertę zmywania to awaria wody na osiedlu i ooo dupa muszę czekać. Wrrrr:wściekła/y: Coś czuję że jak już się obrobię to wieczorem legnę jak..:szok:
Zakupiłam dzisiaj te bodziaki o których, któraś wspominała z biedronki powiem Wam, że są bardzo dobre i naprawdę ładne jakościowo. A jakie urocze kolorki:-) Nie mogłam się powstrzymać żeby ich nie wziąć.. Ale w poniedziałek chyba jeszcze z dwie sztuki dokupię jak jeszcze będą:-D

Mam nadzieję że u Was wszystko wporządku i czujecie się dobrze:wink:
Zajrzę jak tylko będe mogła buziaki dla Was trzymajcie się cieplutko bo za oknem przymrozki hehe..:-D:yes::oo::wink:
:*:*:*

reklama
Cześć dziewczyny w tę piękny dzień. Ja dziś cały dzień latałam po mieście. Ja też powoli podliczam wyprawkę co jeszcze brakuje. Niby dużo mi nie brakuje, ale mimo wszystko po podliczeniu kosztów i tak wyszło jeszcze sporo. Na szczęście za tydzień jadę znowu do hurtowni dziecięcej i wygląda na to, że znów zostawię tam 400 zł, albo i więcej.

paula3
wszystkiego naj naj naj z okazji urodzinek.

Mi tak śmiesznie kopie bo nie tam gdzie mam wielki brzuch tylko na dole pod brzuchem. To chyba główką się jeszcze nie wystawiła:-) A jak się na boku położę to się tak fajnie przesuwa. Co jak co uwielbia mój pęcherz niestety:eek: i cały czas mnie w konia robi :-) Co dojdę do kibelka to mi się odechciewa:tak:

Mój też tak lubi :tak: Może lubią grać w piłkę :-D:rofl2:

WitajcieMelduję, że żyję. Wczoraj byłam na usg i na pewno będzie synuś, ma 1500g i wszystkie przepływy okejas, narządy okejas i wielki siur! Może dziewczynka będzie za 3razem. Odezwę się jak dopadnę lepszego kompa, bo ten nawet nie wkleja emotikonków!!! Pozdrawiam Was serdecznie

Gratulacje :-D

Dziekuje wam kochane stycznioweczki za gratulacje i duzo milych słów, bardzo mi milo.
ja powoli koncze kompletowac wyprawke dla dzidzi w zasadzie wszystko co najwazniejsze mam, czekam na fotelik do auta juz wyslany do mnie i poluje na laktator elektryczny....
pozdrawiam i milego dnia zycze! lece czytac zalegle stronki
a propo jakich witaminek uzywacie i ktore byscie polecily ??? bo ja uzywalam miesiac pregnavit,ogolnie baedzo dobre ale opakowanie starcza na miesiac i kosztuje 35 zlotych troche duzo dla mnie ,moze polecicie mi jakies rownie dobre ale troche tansze witaminki?????

Ja witaminek nie polecę, bo w sumie nie biorę żadnych .Oprócz zwykłego kwasu foliowego, żelaza i magnezu. A żeby nic nie brakło to sobie rano pije soczek multiwitaminę

Dziewczyny... u nas znów zmiany;-)

Wczoraj zadzwonił do P. facet z 1 firmy czy jest zainteresowany pracą (był u niego pół roku temu na rozmowie), no a że P. miał do dzis umowe to pojechał z nim pogadac...
i co sie okazało?! w poniedziałek znów zaczyna nową prace:tak: W prawdzie znów wyjazdy, delegacje, itd..., ale za to lepsza kasa, ciekawsza praca, no i na poziomie:-) Wiec mysle, ze jakos przywykne, w srode juz sama zostane... ale na szczescie tylko na 2 dni:tak: Oby nam to wyszło na dobre! Jak nie było pracy to nie było, a jak jest to nastepne pchaja sie same:-)

A widzisz... a tak się martwiłaś ;-) Gratulacje. Cieszymy się razem z tobą :-D

Paula3 i ja się dolączam do zyczeń!! Wszystkiego najlepszego, przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania i duuuużo miłości!!!! :*:*:*

Ja zrobiłam filmik mojemu mężowi z okazji urodzin...
Nie jest super, bo to mój pierwszy, ale i tak jestem z siebie zadowolona!!
Tym bardziej, że mam zapchany nos, że ledwo oddycham i gardełko pobolewa, a siedziałam i wytrwale robiłam :-)
Z przerwą na zakupki:tak: Kupiłam sobie dziś dresik, żeby mieć w czym jutro iść na cmentarz!! Dresik, bo jest bardzo ciepły i na pewno nie zmarznę... Chociaż biorąc pod uwagę mój katarek nie będziemy zbyt długo, ale dres się przyda na sanki :-p

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=zEXyUkvz_iM"]YouTube - Życzenia urodzinowe dla Sławka :)[/ame]

Link do mojego filmiku :) Będę wdzięczna za oceny! :) Byleby szczere :tak:

Idę posprzątać, bo pestki dyni znowu dłubałam i syf mam :-p
I zjeść coś, bo głodna jestem...
A zjadłam dziś 2 monte, drożdzowke, 2 kanapki, 2 ziemniaki i 2 gołąbki (ale nieduże) i 2 banany i wciąż jestem głodna :confused:

Ja wiem co leci w tle - mój kochany Kenny G. :-D:-D:-D Zaraz sobie przypomne tytuł i płytę z której jest ten utworek...już wiem utwór The Moment z płyty o tym samym tytule!
Filmik super, a muza rewelacja!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oczywiście Kenny G :tak: Nikt piękniejszej muzyki nie potrafi pisać...!!!! :tak:
Utwór The Moment :blink:
A najlepszym kawałkiem jest Titanic :-p:-D Te melodie, to mogłabym słuchać na okrągło...
A mój synek jak włączę Kennego, to zaraz zasypia...
Wiem co będzie Jego kołysanką :-D

Ciekawe czy Sławkowi się spodoba... Mam nadzieję, że tak :-) Póki co jest na mnie wściekły, że byłam na zakupach, a katar mam :zawstydzona/y: Albo raczej dlatego, bo miałam mu kupić polar, a sklep jest nieczynny :sorry2: Zamówię na Allegro :tak:

Oczywiście Kenny G :tak: Nikt piękniejszej muzyki nie potrafi pisać...!!!! :tak:
Utwór The Moment :blink:
A najlepszym kawałkiem jest Titanic :-p:-D Te melodie, to mogłabym słuchać na okrągło...
A mój synek jak włączę Kennego, to zaraz zasypia...
Wiem co będzie Jego kołysanką :-D

Ciekawe czy Sławkowi się spodoba... Mam nadzieję, że tak :-) Póki co jest na mnie wściekły, że byłam na zakupach, a katar mam :zawstydzona/y: Albo raczej dlatego, bo miałam mu kupić polar, a sklep jest nieczynny :sorry2: Zamówię na Allegro :tak:
Moja niunia też na Kennym G. od samego początku ciąży, bo strasznie kocham ta jego muzę, a że wszystkie płytki mamy to naokrągło lecą u nas w domciu wieczorem - ja chyba najbardziej lubie Forever in Love:tak:A moja córa to i taka wybredna nie jest - byle spokojna muzyka była i przestaje kopać jak ręką odjął:-D

reklama
Cześć dziewczyny ;-)

podczytała grudniówki listopadówki i październikówki te ulubione wątki ;-):-D i teraz styczniówki ;-) i tak doszłam do wniosku że niektóre grudniówki zaczną teraz 35 tydzień wiec pewnie lada chwila zaczną się rozpakowywać :szok:

Anusia ja mam prenatal 30zł 100 sztuk
jak kupiłam opakowanie mam do teraz dość późno zaczęłam brać i ciągle zapominam :cool: no i jeden dzień magnezu nie wzięłam to poczułam to w łydkach :dry:

Emilcia super i jak fajnie dopasowane i przede wszystkim najlepszego dla męża:tak:

Później jeszcze nadrobię jak mi się uda ale muszę młodą iść kąpać zanim mąż wróci by potem mieć luz jak będzie ;-):tak:

Do góry