Tysiolek a pozostale dwa to ciasto z bitą śmietaną i truskawkami oraz sernik z brzoskwiniami ..ale to już chyba bardziej teściowa dla synusia swego upiekła,bo to jego ulubionynie marudź,już Ci pocztą wysyłam
![]()
Paula mów mi jeszcze ! ;-) ja mam tylko w domku marne ciasteczka - Murzynki hyhy własnie mocze je sobie w kawusi co by takie suche nie były

czesc brzuchatki
Tysiolek a do Fenoterolu dostalas Isoptin?bralas juz ten lek?jak sie czujesz?mi lekarz tez przespisal ok 2 tyg temu ale czulam sie po nim fatalnie az wkoncu stwierdzil zeby tylko doraznie go brala.
milego dnia dziewczynki!!
Nom dostałam też Isoptin. nigdy wczesniej nie brałam tego leku ale słyszałam ze ma sporo skutków ubocznych :-( narazie do poniedziałku się wstrzymuje z braniem tego - bo w poniedziałek będe miała w szpitalu robione KTG i sie okaże czy jest konieczne go branie, a nie powiem wolała bym tego uniknąc. więc do poniedziałku musze leżeć i jak najwięcej odpoczywać i nie łazić za dużo i liczyć skurcze - najlepsze jest to że ja nie czuje żadnych skurczy - albo może czuje ale nie wiem że to są jakies skurcze :-( Oby wszystko było dobrze.....