LauLau
Fanka BB :)
aga23, ja mojej chrześnicy na roczek kupiłam ... trampolinę ... taką malutką, która się zmieści w każdym pokoju :-) coś w tym stylu DZIECIĘCA TRAMPOLINA (786766341) - Aukcje internetowe AllegroMam prośbe do Was dziewczyny moja chrześnica miała 2 tyg temu roczek niestety niemogło nas być na tej imprezce i teraz mam kłopot co jej kupić???? Mała dostała mega lalke duzo wyzsza od niej i panicznie sie jej boi Zabawkami zbytnio to ona sie niebawi ma kilka pluszaków ale one ja nieinteresuja. Ona woli sciągnąc z ławy pilota od TV troszke go podusic pogryzc i porzucac nim o ściane, lubi ogladac ksiazeczki gazety ale jak ma je za fdługo to rwie kartki :-) Juz sama niewim czy jakis prezent a moze kasiurke bo mała od poniedziałku startuje do złobka to sie moze przyda co?? Pomóżcie
mała była zachwycona ... zabawki edukacyjne, grające, książeczki itp szybko się jej znudziły ... a tak miała w domku coś, na czym mogła się wyżyć do woli :-)
Hej ciężaróweczki, mam pytanie odnosnie usg, jak czesto sie go robi na tym etapie ciazy..ostatnio mialam robione 5 wrzesnia, wczoraj byłam na kontroli i lekarz mówi że wszystko super trzyma, ciąża rozwija sie prawidłowo, i na nast wizycie 5 listopada zrobimy sobie usg, i tak sobie mysle ze po co ono jak wszystko niby jest dobrze, o łożysko chyba nie chodzi bo już ostatnio mówił że się podniosło i nie jest już nisko schodzące a tym bardziej przodujące, z dzidzią też podobno wszystko było ok, myslalam ze nast usg dopiero gdzieś przed data porodu.. jak to jest u was tez tak czesto macie robione??ja juz 1000 mysli ze cos przede mna ukrywa:-(
sylwia100 mi teraz cały brzusio posdkakuje taka czkawe malusia dostała
Anulka, nie masz się czym martwić !!! Każdy gin podchodzi do tego inaczej. Moja np. nie jest zwolenniczką robienia usg co wizytę ... do tej pory miałam 4 ... potwierdzenie ciąży, genetyczne w 13 tyg, połówkowe w 22 tyg i potem na moją specjalną prośbę szybkie sprawdzenie płci ...teraz na wizycie nie miałam ...
ale mam koleżankę w 14 tyg, która się dziwiła, bo jej gin co chwilę robi usg.
Ma na każdej wizycie, co 3-4 tyg i dodatkowo w czasie ciąży ma zrobić aż 3 genetyczne w innym gabinecie ... ostatnio w ciągu 1,5 tyg miała robione 2
Chyba każdy gin ma swój sposób prowadzenia ciąży i po prostu trzeba im zaufać ;-)