reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Hej Dziewczynki :-)
Byłam dzisiaj u GP i właściwie niczego ciekawego się nie dowiedziałam, niestety nie dał się namówić na przyspieszenie pierwszego usg, bo stwierdził, że nie ma podstaw :sorry:Przepisał mi tylko kwas foliowy, który tak naprawdę i tak już wcześniej miałam i brałam i powiedział, że mam czekać na list ze szpitala. Wyczaiłam jednak dzisiaj polską przychodnię i tam się przejdę na usg, muszę tylko ruszyć jutro moje 4 litery i się zapisać, chociaż jak cena będzie powalająca to chyba sobie daruję:sorry:
Kurcze jeden z moich psiaków robi mi tu gazownię w pokoju, co on znowu zżarł?:wściekła/y:

reklama
A´le naskrobalyscie ja juz po wizytach u lekarza najpier ginekolog zrobila mi wszystkie badania krwi moczu itp botem pierwsz usg dopochwowe fasolka ma 3 milimetry ale ku mojemu i ginekolog zaskoczeniu bylo widac juz serduszko az sie poplakalam ter porodu 4 .02 2010 potem z Nicol do pediatry zbadal nic nie wykazal a goraczka 39.5 jak jest tak jest kazal opserwowac podawac czopki a jak sie pogorszy to wtedy przyjsc podejrzewa wirus ktory organizm musi sam zwalczyc.

Witam nowe mamusie i pozdrawiam cieplutko.

Anusia8609:
sama też miałam ten problem:-)

WSTAWIANIE SUWACZKÓW DO PODPISU

1 Wejdź na stronę z suwaczkami (przez kliknięcie na suwaczek jednej z forumowiczek lub przez wyszukiwarkę google lub wybranie jednej ze stron podanych w drugim poście).
2 Stwórz i wygeneruj swój suwaczek.
3 Skopiuj BB Code
4 Na forum w lewym górnym rogu wejdź w USTAWIENIA
5 W kolumnie po lewej kliknij EDYTUJ SYGNATURĘ
6 Wklej na białym polu BB Code
7 Niżej na stronie kliknij ZAPISZ SYGNATURĘ

Powodzenia;-)

Kacha_wawa

a ja myślę, że jutro raczej nie pójdziesz i nie ruszysz swoich 4 liter, no chyba, że z pochodu się urwiesz:-):-):-)

Hej Dziewczynki :-)
Byłam dzisiaj u GP i właściwie niczego ciekawego się nie dowiedziałam, niestety nie dał się namówić na przyspieszenie pierwszego usg, bo stwierdził, że nie ma podstaw :sorry:Przepisał mi tylko kwas foliowy, który tak naprawdę i tak już wcześniej miałam i brałam i powiedział, że mam czekać na list ze szpitala. Wyczaiłam jednak dzisiaj polską przychodnię i tam się przejdę na usg, muszę tylko ruszyć jutro moje 4 litery i się zapisać, chociaż jak cena będzie powalająca to chyba sobie daruję:sorry:
Kurcze jeden z moich psiaków robi mi tu gazownię w pokoju, co on znowu zżarł?:wściekła/y:

ale super ze jest ok:tak:heheeeeeeeeeeeeeee:-Dale się uśmiałam u ciebie pies gazuje a u mnie synek:-p:rofl2:

NADINECZKA laseczka jak nic:-)

A´le naskrobalyscie ja juz po wizytach u lekarza najpier ginekolog zrobila mi wszystkie badania krwi moczu itp botem pierwsz usg dopochwowe fasolka ma 3 milimetry ale ku mojemu i ginekolog zaskoczeniu bylo widac juz serduszko az sie poplakalam ter porodu 4 .02 2010 potem z Nicol do pediatry zbadal nic nie wykazal a goraczka 39.5 jak jest tak jest kazal opserwowac podawac czopki a jak sie pogorszy to wtedy przyjsc podejrzewa wirus ktory organizm musi sam zwalczyc.

Witam nowe mamusie i pozdrawiam cieplutko.

suuper :-)no tak serduszko widzeć to łezki same sie garna:-)

Chaba, że tam u nich na emigracji Bożego Ciała nie obchody;-);-)

ups nie doczytałam, że jest daleko od nas;-)

patrysia86 jak my wszystkie tutaj okrąglaczki:-):-):-)
Anusia8309 ja też dostałam tą samą podpowiedź, bo sama wychodziłam z siebie i nie dawałam rady jak by co podajemy dalej:-)

ja już idę do najpiękniejszego miejsca na świecie - łóżeczka mojego:tak: bo mnie fasolinka męczy i idziemy lulciu:-)

ups nie doczytałam, że jest daleko od nas;-)

patrysia86 jak my wszystkie tutaj okrąglaczki:-):-):-)
Anusia8309 ja też dostałam tą samą podpowiedź, bo sama wychodziłam z siebie i nie dawałam rady jak by co podajemy dalej:-)

ja już idę do najpiękniejszego miejsca na świecie - łóżeczka mojego:tak: bo mnie fasolinka męczy i idziemy lulciu:-)

jasne nie ma sprawy,ogolnie jak kombinowalam o byłam blisko tylko w złe pole adres wpisywałam:crazy: jeszcze raz dzieki:tak:nadineczkana kiedy masz termin porodu chyba roznia nas jakies 4 dni ja mam na 5 stycznia

reklama
Dziewczyny mnie jakoś sie wydaje ze te ruchy to strasznie wcześnie czujecie - jestem po cesarce i nie będąc w ciąży czułam takie ruchy w jelitach, bardzo podobne do ruchów dziecka ale tak w 6,7 miesiącu - hehhehe ( nie raz mnie to wprawiało w osłupienie ...przecież nie jestem w ciązy bo mam okres, to nie możliwie..itd.) teraz sie zastanawiam, kiedy będę czuć ruchy - bo z tego co wczoraj widziałam na usg to bardzo kopalińskie dziecię ;)

Do góry