patlesnand
Mamusia po raz drugi
U mnie też się wieczorem brzuszek pojawia a w dzień raczej jest płasko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewa nie pozostaje nic tylko czekać, ja przez parę tygodni czułam się FATALNIE (wszystko na co tylko kobieta w ciąży może się uskarżać:-):-)), a od paru dni coraz lepiej - wszystkie przykre dolegliwości przeszły. Zastanawiałam się jak ja to wszystko przetrzymam, szybko zleciało i teraz tylko ciesze się każdym dniem dzidzi:-)Cześć Kobitki, ale macie tempo:-) Ja niestety od wczoraj mam wymioty istna masakra, muszę leżeć nie robić gwałtownych ruchów i się nie napinać takie zalecenia lekarza ale jak to zrobić przy takim odruchu wymiotnym nierealne!!! Nic mi nie smakuje, wszytko śmierdzi coś strasznego. Najgorsze w tym wszystkim jest moja bezsenność nie wiem jak sobie z nią radzić już 2 tydzień praktycznie śpię około 2 h w nocy i koniec może macie jakieś dobre rady jak radzić sobie z bezsennością??
Ja dopiero na USG w lipcu więc jeszcze cały miesiąc dłłłłłuuugo
A mnie nie bolą. Bolały jakieś 2 tyg temu, ale szybciutko przeszło.
Pysiu, mnie czasem coś zakłuje po bokach brzucha, ale tak to nic nie boli...
no i musze sie pochwalic na pierwsze usg ide 23 czerwca w koncu zobacze moje malenstwo.Napiszcie jak to u was jest z ruchami dzidzi czujecie juz cos????to jest moja druga ciaza i jestem w 10 tygodniu a czuje ruchy deliktne w 1 ciązy tez czułam dosyc szybko bo w 13 tygodniu a jak to u was jest kochane????pozdrawiam
U mnie też się wieczorem brzuszek pojawia a w dzień raczej jest płasko
W pierwszej ciąży dopiero w 5 miesiącu było mi brzuchol troszkę widać, a teraz już od samego rana sterczy
dokladnie zgadzam sie tez tak słyszałam,no i mowia ze drugi porod łatwiejszy przedewszystkim szybszy...i mam nadzieje ze sie to nam wszystkim spełni:-)
No właśnie sie nad jednym zastanawiam (chociaz wiem że jednak cc czeka mnie )bo skoro miałam cc to w sumie fakt było już parcie doszło do tego momentu ale nie urodziłam naturalnie tak więc chyba u mnie gdybym miała naturalnie to w sumie jakby był pierwszy bo dzidzia tak nie przeszła przeze mnie hmm no chyba że może tym razem szybciej szyjka się skracac no ale jeśli chodzi o kanał rodny przez pochwe to w sumie nienaruszone mam co pewnie czekałoby mnie jak by przy pierwszym jak myślicie dobrze mówiebo jak tak to masakra to juz wole odrazu na cc