patlesnand
Mamusia po raz drugi
ivi gratulacje kochana Co do basenu to słyszałam że są jakieś przeciwwskazania. Przede wszystkim nie należy się kąpać w wodzie chlorowanej a poza tym to nie orientuję się za bardzo, niestety.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no i musze sie pochwalic na pierwsze usg ide 23 czerwca w koncu zobacze moje malenstwo.Napiszcie jak to u was jest z ruchami dzidzi czujecie juz cos????to jest moja druga ciaza i jestem w 10 tygodniu a czuje ruchy deliktne w 1 ciązy tez czułam dosyc szybko bo w 13 tygodniu a jak to u was jest kochane????pozdrawiam
Wiesz to nie są kopniaki wadomo takie malenstwo nie ma tyle siły jeszcze to takiejakby delikatne fikniecia tak jakby dzidzius pukał do mnie z wnetrza brzuszka podaje ci link z opisem akurat 12 tygodnia i filmikiem jak dziecko sie rusza fika to pozwoli ci wyobrazic sobie to co ja odczuwam...Nie myślalam że tak wcześnie można coś poczuć,ja jestem w 11 tygodniu i nic..
jakie to uczucie bo raczej takie kopniaki sa niemozliwe jeszcze do wyczucia..
czas mi sie dłuży, na 17 mam do lekarza, mam nadzieje ze z malenstwem wszystko ok i zobacze jak macha do mnie raczka
no i musze sie pochwalic na pierwsze usg ide 23 czerwca w koncu zobacze moje malenstwo.Napiszcie jak to u was jest z ruchami dzidzi czujecie juz cos????to jest moja druga ciaza i jestem w 10 tygodniu a czuje ruchy deliktne w 1 ciązy tez czułam dosyc szybko bo w 13 tygodniu a jak to u was jest kochane????pozdrawiam