reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Mistrzostwo świata jakieś odczyniam :wściekła/y: Spać nie mogę... nic mi nie jest - zjadłam własnie placek i piję herbatę :-D
No kurcze balans... na 8.00 ide do pracy, wstałam do toalety i koniec...małe też nie śpi... bomabarduje mnie jak leże :-)

Co za żywot ;-)

Kaja, bijesz wszystkich z takim wstawaniem! :-D

Niestety u mnie nie obyło sie bez antybiotyku. Od dzisiaj jadę na Duomoxie... nie mam wyjścia bo się wykończę inaczej. Podobno to bezpieczny antybiotyk, ale mimo wszystko mam jakies obawy. Brała któraś antybiotyk??

Brałam w 1. trymestrze, kiedy miałam bakterie w moczu. Chyba lepiej wziąść antybiotyk, bo zaszkodzi mniej niż niewyleczona infekcja (zwłaszcza przewodu moczowego albo intymna). ale na przeziebienia itp. herbatka z miodem i cytryną :-)

Ale się napisałyście :-D
Ja tylko na chwilę w przerwie między zajęciami :-(
O 15 kończę i już się doczekać nie mogę... A o 2-.30 spotkanie z uwielbianymi osobami z pracy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::cool:

Joasia ja brałam DUOMOX, miałam zapalenie dziąsła i bez leku się nie obyło. Żaden dentysta wtedy nie chciał mnie przyjąć :cool:(ząb ósemka) a jak już mnie przyjęła jedna Pani, to za cholerę nie chciała dać mi leku... Kazała zadzwonić do gina i tak zrobiłam! Kazał przyjechać do szpitala, obejrzał mnie i powiedział, że muszę wziąć i że to jest bezpieczne i pomoże. I pomogło, ja po 2 dniach lepiej się poczułam i ostawiłam... Ale gdyby nie ten antybiotyk, to męczyłabym się do dzisiaj :sorry:
Nie martw się, dzidzi nie zaszkodzi!!:tak:
Później poczytam resztę,bo już na zajęcia muszę pędzić!! :-(

Ja tez na moment wpadam. Dzisiaj mamy wizyte na 17.20!!! Juz sie doczekac nie moge!! Do naszych malenstw nie zagladalismy juz miesciac! Odezwe sie po..:-) Trzymajcie kciuki.

cześć dziewczynki
zjadłam obiadzik bylam w szkole teraz kawkuję i jem jabłecznik sernik i coś ze śmietaną, malinami i galaretką mniam - taka zaprawka przed lekcjami ale dzisiaj tylko 2 godzinki jeszcze a potem rodzice mnie nawiedzą i będzie suuuper fajnie!!!
Roxeen dużo zdrówka dla ciebie w szpitalu zadbają i będzie lepiej, na pewno po tygodniu wyjdziesz na wolność
Ania98765 ale trafiłaś na babę, masakra!
Paula3 zaszalałam bo to był dzień dostawy i kg za 45zł, ale za to bardzo dużo ciuszków było!jak poprasuję to zrobię fotki
Agagsm autko na pewno się sprzyda, a potem to rzeczywiście będzie trudniej kupić coś większego jak będzie dziecko no i mój m wziął się do roboty, kupilismy citroena c3 picasso i już się nie boję o wózek, hehe psa muszę w nim zmieścić;)
Dormark świetny artykuł aż mi się na koniec łezka w oku zakreciła
Joasia ja brałam duomox ale przez 6 dni nie 10 po dwie dziennie i przeszło trezch lekarzy mi potwierdziło,że jest bezpieczny ja miałam tą najniższą dawkę, czyli 500czegoś tam, bierz poczujesz się lepiej dzidzia potrzebuje zdrowej mamy!

no powoli zawijam się do pracki
miłego dnia laski!:-D:-D

Ja juz po drzemce wstalam i brzuch boli nie wiem, od czego dobrze ze ruchy czuje, i do tgo jeszcze rozwolnienia dostalam.
Patrysia 86-ja tez daje jej owoce naszczescie je ale mam dosc tych histerji bo ona chce i musze jej dac naszczescie obiady super je teraz wlasnie wcina rosolek ale jak wstyla to juz slodkie wolala mowie wam masakra.
Wszyskiego najleprzego dla synka Patrysia

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny ratujcie!!
ja oszaleje czy zdazalo wam sie przez pare dni odczuwac bardzo malo ruchow??
ja od weekendu czuje rzadko i to czesciej jak sie przesuwa niz jak kopie:-:)-(
niewiem czy to dobrze i sie martwie

Do góry